کمکم کنید بچهااااااا
-
دیگ نمیدونم واسه بی دقتیم چیکار کنم
دیگ خسته شدم که از بس سر چیزایی که بلدم بیخود و بی جهت نمره ام کم میشه
همش سر این چیزا نمرهام خیلی کم شدهههههه
شما راحل دارید
میشه کمکم کنید واقعا واسه نوبت اول استرس دارم:disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: -
فقظ میتونم بگم ک با دقت کامل سوالارو بخون و جواب بده...عجله نکن واس جواب دادن...و واسه ی امتحانا تا اخرین لحظه سر جلسه بشین و برگتو مرور کن...استرسم نداشته باش...فقط ی امتحانه ک اگ خوب بخونی میتونی ب سوالاش جواب بدی...موفق باشی^^
-
فقظ میتونم بگم ک با دقت کامل سوالارو بخون و جواب بده...عجله نکن واس جواب دادن...و واسه ی امتحانا تا اخرین لحظه سر جلسه بشین و برگتو مرور کن...استرسم نداشته باش...فقط ی امتحانه ک اگ خوب بخونی میتونی ب سوالاش جواب بدی...موفق باشی^^
iamfaranak ممنونم بابتدنظرتون
امیدوارم که خوب بدم امتحانارو
موفق باشین -
دیگ نمیدونم واسه بی دقتیم چیکار کنم
دیگ خسته شدم که از بس سر چیزایی که بلدم بیخود و بی جهت نمره ام کم میشه
همش سر این چیزا نمرهام خیلی کم شدهههههه
شما راحل دارید
میشه کمکم کنید واقعا واسه نوبت اول استرس دارم:disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face:fatemeh81 منم دقیقا اینجوری بودم درس رو زودتر از بچه ها یاد میگرفتم بهشون توضیح میدادم بعد خودم برای یه بی دقتی اخه من تند تند میخونم برای همین یه چیزو نمیدیدم یه کلمه رو نمیدیدم اگه تو هم سرعتی میخونی سرعت خوندنتو یه کم بیار پایین نه خیلی که باز مشکل پیدا کنی نتونی تست ها رو سریع بزنی
-
بچه ها کسی از موسسه ی کنکور
کمک که زیر نظرمهندس اسلامی
هست برنامه گرفته اگه گرفته بگه
برنامش چطوره؟ -
fatemeh81 منم دقیقا اینجوری بودم درس رو زودتر از بچه ها یاد میگرفتم بهشون توضیح میدادم بعد خودم برای یه بی دقتی اخه من تند تند میخونم برای همین یه چیزو نمیدیدم یه کلمه رو نمیدیدم اگه تو هم سرعتی میخونی سرعت خوندنتو یه کم بیار پایین نه خیلی که باز مشکل پیدا کنی نتونی تست ها رو سریع بزنی
maedeh-imani t; فک کنم مشکلم همین باشه
تند تند میخونم ک زود تموم کنم
امیدوارم با حل این مشکل همه چی درست شه
ممنونم از راهنماییت موفق باشی -
سعی کن خودتو کنترل کنی،یکی از دلایل بی دقتی استرسه،،استرستو بریز دور و با اعتماد به نفس برو سرجلسه امتحان
-
maedeh-imani t; فک کنم مشکلم همین باشه
تند تند میخونم ک زود تموم کنم
امیدوارم با حل این مشکل همه چی درست شه
ممنونم از راهنماییت موفق باشیfatemeh81 خواهش میکنم همچنین شماهم موفق بشید تو امتحاناتتون وکنکور