هفته قبل آزمون
-
هفته قبل آزمون نمیدونم چرا این شکلی میشم
اصن نمیتونم مث قبل بخونم...
با آزمون دادن تو این هفته مشکلی ندارما... فقط نمیتونم بخونم...
دلیلشم نمیدونم :|
شما راهکاری دارین؟
@همیار
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
احتمالا پیشرفت تراز داشتی که سرد شدی:| ولی تو که تا اینجا اومدی ادامه بده این موفقیتو راحت به دست نیاوردی که از دست بدیش
-
شما راهکاری دارین؟
@همیار
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء@negin-78
گل گفتی منم همین طوری
هستم هق هق اصلا نتونستمامروز خوب
بخونم -
احتمالا پیشرفت تراز داشتی که سرد شدی:| ولی تو که تا اینجا اومدی ادامه بده این موفقیتو راحت به دست نیاوردی که از دست بدیش
soroushABD بعد آزمون درست میشم... چون مباحث جدید میشه و حس میکنم دارم چیز جدید یاد میگیرم ...
سه چار روز قبل آزمون سرد میشم :|
دقیقا واسه کنکورم همین شکلی بودم :| -
soroushABD بعد آزمون درست میشم... چون مباحث جدید میشه و حس میکنم دارم چیز جدید یاد میگیرم ...
دقیقا واسه کنکورم همین شکلی بودم :|@negin-78
چقده شبیه منیییی تو -
دقیقا واسه کنکورم همین شکلی بودم :|@negin-78 **میگی دیگه چیزی نمونده حالت میپره:| ؟؟ **
-
سلام
به نظرم شاید به خاطر اینه که مطالبو آخر هفته قبلش جمع نمی کنین و رو هم تلنبار میشه و سردر گم میشید. اگه می تونید با نظم بخونید.
البته شخصا کاملا با آزمون طبقه بندی شده ای که هول هولکی براش خونده بشه و همه به جای یادگیری دنبال تراز و حاشیه های دیگه باشن کاملا مخالفم...نمونشو هر روز دارم تو مدرسه می شنوم که بچه ها در موردش صحبت می کنن.... -
@negin-78 **میگی دیگه چیزی نمونده حالت میپره:| ؟؟ **
soroushABD بله :|
-
سلام
به نظرم شاید به خاطر اینه که مطالبو آخر هفته قبلش جمع نمی کنین و رو هم تلنبار میشه و سردر گم میشید. اگه می تونید با نظم بخونید.
البته شخصا کاملا با آزمون طبقه بندی شده ای که هول هولکی براش خونده بشه و همه به جای یادگیری دنبال تراز و حاشیه های دیگه باشن کاملا مخالفم...نمونشو هر روز دارم تو مدرسه می شنوم که بچه ها در موردش صحبت می کنن.... -
moradi555 تلنبار؟
نه اصلا... اتفاقا من هر هفته یه بار مطالب ازمونو دوره و جمع بندی میکنم.
ینی برای هر ازمون مباحثو حداقل 3 بار خوندم و تستاشم کامل زدم... -
@negin-78 روزی چند ساعت میخونی که وقت میکنی همه مبحثاروبزنی؟؟؟ من از مدرسه که میام تا بخوابم و اینا ساعت5میشه کلاسم اگه اون برم خیلی بخونم 3 ساعته
-
soroushABD بله :|
@negin-78
داداش کلیپ انگیزشی ببین خوب میشی:| -
شما راهکاری دارین؟
@همیار
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء