چندتا سوال
-
سلام
همگی خسته نباشید
اول بگم که تازه اومدم اشنا نیستم بامحیط اینجا
،میشه کمکم کنید؟
میشه بگید کدوم استاد برای دروس زیست خوبه ؟
و همینطور برای ریاضی و فیزیک و شیمیِ تجربی کدوم استاد رو پیشنهاد میدید ؟!
برای زبان فارسی ام کدوم استاد رو پیشنهاد میدید؟
و زمین شناسی رو در چ حد خوبه ادم برسونه درصدشو؟برای زیرگروه 1 و2
من تازه تصمیم به خوندن گرفتم برای تجربی و کلا جزوه و درسنامه صفر صفرم
اگه ممکنه چندتاکمک اموزشی ام معرفی کنید
و اینکه ن میتونم کنکور تجربی بدم؟! دیپلمم ریاضیه و چهارمم تموم کردم( نظام قدیمم )
باید حتما دیپلم تجربی داشته باشم؟! -
سلام
همگی خسته نباشید
اول بگم که تازه اومدم اشنا نیستم بامحیط اینجا
،میشه کمکم کنید؟
میشه بگید کدوم استاد برای دروس زیست خوبه ؟
و همینطور برای ریاضی و فیزیک و شیمیِ تجربی کدوم استاد رو پیشنهاد میدید ؟!
برای زبان فارسی ام کدوم استاد رو پیشنهاد میدید؟
و زمین شناسی رو در چ حد خوبه ادم برسونه درصدشو؟برای زیرگروه 1 و2
من تازه تصمیم به خوندن گرفتم برای تجربی و کلا جزوه و درسنامه صفر صفرم
اگه ممکنه چندتاکمک اموزشی ام معرفی کنید
و اینکه ن میتونم کنکور تجربی بدم؟! دیپلمم ریاضیه و چهارمم تموم کردم( نظام قدیمم )
باید حتما دیپلم تجربی داشته باشم؟!sadaffkz
سلامخوش اومدی
اینجا همه چی بستگی به خودت داره دیگه :)) سلیقه ایه
مثلا من خودم به شخصه برای زیست با اقای محمد علی امینی راد و اقای پوریا رحیمی میخونم
برای ریاضی اقای مهدی امینی راد البته من از روی کتاب تخته سیاه اقای بابک سادات خیلی بیشتر و بهتر میفهمم ریاضی رو
برای فیزیک اقای کازرانیان
و برای شیمی هم اقای محمدرضا آقاجانی
زبان فارسی رو راستش اطلاعی ندارم و خودم از روی کتاب 5+1 مبحث زبان فارسی نشر الگو میرم جلو
زمین شناسی برا زیرگروه 1 ضریبش صفره اما برا زیر گروه 2 ضریب 1 داره
زمین سال سوم به نظر من واسه کانی هاش خیلی سخته :| و خب زمین سال چهارم اسون تره به نظرم معلم ما پارسال میگفت اگه میخوایین زمین چهارم رو فقط بخونین تا 50 میشه :| اما خب من کلا چون زمین دوس دارم توی تایم های مرده مث اتوبوس و مترو و مهمونی و اینا میخوندم :)) و درصدی رو که بزنیدم نمدونم ولی میدونم زدن زمین بهتر از نزدنشه :|
اینکه کنکور تجربی میتونید بدین رو فکر کنم بشه چون دوست من کنکور تجربی داد رتبه دلخواهشو نیاورد موند پشت کنکور درسای انسانی رو خوند و کنکور انسانی داد و قبولم شد. -
سلام.ببخشید من بجز فیلمای اقای صدری واسه ریاضی یازدهم تدریس دبیر دیگه ای رو توی الا ندیم ینی فقط ایشون تدریس میکنن؟!
-
sadaffkz
سلامخوش اومدی
اینجا همه چی بستگی به خودت داره دیگه :)) سلیقه ایه
مثلا من خودم به شخصه برای زیست با اقای محمد علی امینی راد و اقای پوریا رحیمی میخونم
برای ریاضی اقای مهدی امینی راد البته من از روی کتاب تخته سیاه اقای بابک سادات خیلی بیشتر و بهتر میفهمم ریاضی رو
برای فیزیک اقای کازرانیان
و برای شیمی هم اقای محمدرضا آقاجانی
زبان فارسی رو راستش اطلاعی ندارم و خودم از روی کتاب 5+1 مبحث زبان فارسی نشر الگو میرم جلو
زمین شناسی برا زیرگروه 1 ضریبش صفره اما برا زیر گروه 2 ضریب 1 داره
زمین سال سوم به نظر من واسه کانی هاش خیلی سخته :| و خب زمین سال چهارم اسون تره به نظرم معلم ما پارسال میگفت اگه میخوایین زمین چهارم رو فقط بخونین تا 50 میشه :| اما خب من کلا چون زمین دوس دارم توی تایم های مرده مث اتوبوس و مترو و مهمونی و اینا میخوندم :)) و درصدی رو که بزنیدم نمدونم ولی میدونم زدن زمین بهتر از نزدنشه :|
اینکه کنکور تجربی میتونید بدین رو فکر کنم بشه چون دوست من کنکور تجربی داد رتبه دلخواهشو نیاورد موند پشت کنکور درسای انسانی رو خوند و کنکور انسانی داد و قبولم شد. -
dlrm
مرسییی عزیزممم
ایشالا که به هدفت برسی
خیلی کمک بزرگی بهم کردیی
نمیدونی چقدر خوشحال شدم
ممنون از وقتی که گذاشتی و حوصله ای که بخرج دادیجـــان جان :))
خواهش میکنم توام همینطور
وظیفه بودراستی چرا یادم رفته بود :|
منابع من واسه درسا:
ادبیات: کتاب های مبحثی نشر الگو (قرابت - ارایه - لغت املا- زبان فارسی -تاریخ ادبیات)و کتاب گاج نقره ای جامع که دو جلد سوال و پاسخ تشریحی عه
عربی: گاج نقره ای و دیدن فیلمای اقای جلادتی و جزوه خودشونعربــــــی خعلی مهمه یادت نره
دین و زندگی : جزوه دبیرم که خدایی خیلی خوبه اما میخوام یه گاج نقره ای هم بگیرم
زبان انگلیسی : کتاب کیاسالار نشر شبقره
زمین: جزوه دبیر و کتاب هفت چیز عه اسمش گمونم از انتشارات خیلی سبز
ریاضی : تخته سیاه بابک سادات که خـــــــــــداخــــــــــــــــیـــــــــــــر بده اونیو که بهم معرفیش کرد
زیست : زیست و آز 1 خیلی سبز زیست و آز 2 نشرالگو زیست 3 خیلی سبز و آبی کانون که اگه خدا بخواد اینارو تموم کنم احتمالا آی کیو رو هم از دوستم قرض بگیرم:)) و البته فیلمای استاد امینی و رحیمی
فیزیک: گاج نقره ای پیش و پایه و استاد کازرانیان
شیمی:سال دوم و سوم مبتکران سال چهارم خیلی سبز و اقای محمدرضا آقاجانی
موفق باشی رفیق جان -
جـــان جان :))
خواهش میکنم توام همینطور
وظیفه بودراستی چرا یادم رفته بود :|
منابع من واسه درسا:
ادبیات: کتاب های مبحثی نشر الگو (قرابت - ارایه - لغت املا- زبان فارسی -تاریخ ادبیات)و کتاب گاج نقره ای جامع که دو جلد سوال و پاسخ تشریحی عه
عربی: گاج نقره ای و دیدن فیلمای اقای جلادتی و جزوه خودشونعربــــــی خعلی مهمه یادت نره
دین و زندگی : جزوه دبیرم که خدایی خیلی خوبه اما میخوام یه گاج نقره ای هم بگیرم
زبان انگلیسی : کتاب کیاسالار نشر شبقره
زمین: جزوه دبیر و کتاب هفت چیز عه اسمش گمونم از انتشارات خیلی سبز
ریاضی : تخته سیاه بابک سادات که خـــــــــــداخــــــــــــــــیـــــــــــــر بده اونیو که بهم معرفیش کرد
زیست : زیست و آز 1 خیلی سبز زیست و آز 2 نشرالگو زیست 3 خیلی سبز و آبی کانون که اگه خدا بخواد اینارو تموم کنم احتمالا آی کیو رو هم از دوستم قرض بگیرم:)) و البته فیلمای استاد امینی و رحیمی
فیزیک: گاج نقره ای پیش و پایه و استاد کازرانیان
شیمی:سال دوم و سوم مبتکران سال چهارم خیلی سبز و اقای محمدرضا آقاجانی
موفق باشی رفیق جان