سوال مشتق گیری
-
حلش کردم ولی ولی مشکلم اون مشتق صورت هست. من واقعا گیج شدم. اقای امینی راد یه چیز میگن و این قلمچی یه چیز دیگه شما گفتین که انگار اولین باریه که دارم تست ریاضی میزنم و باید بگم من هر بار که دارم تست ریاضی میزنم اولین بارمه چون با اقای امینی راد یاد میگیریم بعد میام ابی قلمچی میزنم هر دوتاش تو تناقض اکیدا هستن و مثل یه شخصی میشم که انگار داره اولین تست ریاضیش رو میزنه .................................................................... گیح شدم واقعا.
-
dan-l هوپیتال بگیر ینی مشتق صورت به مشتق مخرج مساوی جواب حد بزار به جای ایکسم منفی سه بزار مجهول به دست میاد امتحان کن:)
اکالیپتوس در سوال مشتق گیری گفته است:
dan-l هوپیتال بگیر ینی مشتق صورت به مشتق مخرج مساوی جواب حد بزار به جای ایکسم منفی سه بزار مجهول به دست میاد امتحان کن:)
صورتشم مشکل نداره مجهولت aهست مشتق ax+3a میشه a طبق همونی که بالا گفتم مجهولت میاد گیج شدن نداره فقط شاید حفظی خوندی یا سریع از سوالا رد میشی اینجور میاد
-
سوال 370 رو هم موندم :pensive_face: چرا نمیتونم اینارو حل کنم؟ من فیلم های اقای امینی راد رو دیدم بعد اومدم تست بزنم هیچ کدوم رو نمیتونم بزنم. این سوالا سختن یا من اینطوری احساس میکنم؟
-
سوال 370 رو هم موندم :pensive_face: چرا نمیتونم اینارو حل کنم؟ من فیلم های اقای امینی راد رو دیدم بعد اومدم تست بزنم هیچ کدوم رو نمیتونم بزنم. این سوالا سختن یا من اینطوری احساس میکنم؟
-
به نظر من بشین دوباره مشتق
رو بخون انگار کلا از پایه ی
مشتق ضعیفی! -
صنم در سوال مشتق گیری گفته است:
مشتق ضعیفی!سوال 370 رو میتونین حل کنین؟ من اخرش موندم
-
صنم در سوال مشتق گیری گفته است:
مشتق ضعیفی!سوال 370 رو میتونین حل کنین؟ من اخرش موندم
dan-l گوشی ندارم توضیح میدم حل کن چون هوپیتال میگیریم صفر صفرم میاد مخرجش که یک بزاری صفره صورتش رو مساوی صفر بزار ایکسم که یک، a+b رو به دست بیار بعد هوپیتالم بگیر مساوی جواب حد سه دوم بزار به جای ایکسم یک بازم a+b به دست میاد دستگاه تشکیل بده هر دوش به دست میاد:)
-
من وقتی دارم تست حد میزنم کلا نمیدونم مشکل کجاست.. فیلم های اقای امینی راد رو میبینم ولی نمیتونم تست بزنم. وقتی میخوام تست بزنم انگار همه چی یادم رفته و گیج شدم. من چیکار کنم واقعا موندم.
برم مشتق بخونم؟ یعنی از قسمت اول مشتق شروع کنم به دیدن و بعد تست زدن مشتق و بعد از چند جلسه دوباره بیام حد بخونم؟ حد توابع مثلثاتی رو چیکار کنم؟ باید مثلثات میخوندم؟ دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا خواهشا کمک کنین بدجایی گیر افتادم و نمیدونم چیکار کنم -
من وقتی دارم تست حد میزنم کلا نمیدونم مشکل کجاست.. فیلم های اقای امینی راد رو میبینم ولی نمیتونم تست بزنم. وقتی میخوام تست بزنم انگار همه چی یادم رفته و گیج شدم. من چیکار کنم واقعا موندم.
برم مشتق بخونم؟ یعنی از قسمت اول مشتق شروع کنم به دیدن و بعد تست زدن مشتق و بعد از چند جلسه دوباره بیام حد بخونم؟ حد توابع مثلثاتی رو چیکار کنم؟ باید مثلثات میخوندم؟ دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا خواهشا کمک کنین بدجایی گیر افتادم و نمیدونم چیکار کنم -
برم مشتق بخونم؟ یعنی از قسمت اول مشتق شروع کنم به دیدن و بعد تست زدن مشتق و بعد از چند جلسه دوباره بیام حد بخونم؟ حد توابع مثلثاتی رو چیکار کنم؟ باید مثلثات میخوندم؟ دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا خواهشا کمک کنین بدجایی گیر افتادم و نمیدونم چیکار کنم