سوال مشتق گیری
-
حلش کردم ولی ولی مشکلم اون مشتق صورت هست. من واقعا گیج شدم. اقای امینی راد یه چیز میگن و این قلمچی یه چیز دیگه شما گفتین که انگار اولین باریه که دارم تست ریاضی میزنم و باید بگم من هر بار که دارم تست ریاضی میزنم اولین بارمه چون با اقای امینی راد یاد میگیریم بعد میام ابی قلمچی میزنم هر دوتاش تو تناقض اکیدا هستن و مثل یه شخصی میشم که انگار داره اولین تست ریاضیش رو میزنه .................................................................... گیح شدم واقعا.
-
dan-l هوپیتال بگیر ینی مشتق صورت به مشتق مخرج مساوی جواب حد بزار به جای ایکسم منفی سه بزار مجهول به دست میاد امتحان کن:)
اکالیپتوس در سوال مشتق گیری گفته است:
dan-l هوپیتال بگیر ینی مشتق صورت به مشتق مخرج مساوی جواب حد بزار به جای ایکسم منفی سه بزار مجهول به دست میاد امتحان کن:)
صورتشم مشکل نداره مجهولت aهست مشتق ax+3a میشه a طبق همونی که بالا گفتم مجهولت میاد گیج شدن نداره فقط شاید حفظی خوندی یا سریع از سوالا رد میشی اینجور میاد
-
سوال 370 رو هم موندم
چرا نمیتونم اینارو حل کنم؟ من فیلم های اقای امینی راد رو دیدم بعد اومدم تست بزنم هیچ کدوم رو نمیتونم بزنم. این سوالا سختن یا من اینطوری احساس میکنم؟ -
سوال 370 رو هم موندم
چرا نمیتونم اینارو حل کنم؟ من فیلم های اقای امینی راد رو دیدم بعد اومدم تست بزنم هیچ کدوم رو نمیتونم بزنم. این سوالا سختن یا من اینطوری احساس میکنم؟ -
به نظر من بشین دوباره مشتق
رو بخون انگار کلا از پایه ی
مشتق ضعیفی! -
صنم در سوال مشتق گیری گفته است:
مشتق ضعیفی!سوال 370 رو میتونین حل کنین؟ من اخرش موندم
-
صنم در سوال مشتق گیری گفته است:
مشتق ضعیفی!سوال 370 رو میتونین حل کنین؟ من اخرش موندم
dan-l گوشی ندارم توضیح میدم حل کن چون هوپیتال میگیریم صفر صفرم میاد مخرجش که یک بزاری صفره صورتش رو مساوی صفر بزار ایکسم که یک، a+b رو به دست بیار بعد هوپیتالم بگیر مساوی جواب حد سه دوم بزار به جای ایکسم یک بازم a+b به دست میاد دستگاه تشکیل بده هر دوش به دست میاد:)
-
من وقتی دارم تست حد میزنم کلا نمیدونم مشکل کجاست.. فیلم های اقای امینی راد رو میبینم ولی نمیتونم تست بزنم. وقتی میخوام تست بزنم انگار همه چی یادم رفته و گیج شدم. من چیکار کنم واقعا موندم.
برم مشتق بخونم؟ یعنی از قسمت اول مشتق شروع کنم به دیدن و بعد تست زدن مشتق و بعد از چند جلسه دوباره بیام حد بخونم؟ حد توابع مثلثاتی رو چیکار کنم؟ باید مثلثات میخوندم؟ دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا خواهشا کمک کنین بدجایی گیر افتادم و نمیدونم چیکار کنم -
من وقتی دارم تست حد میزنم کلا نمیدونم مشکل کجاست.. فیلم های اقای امینی راد رو میبینم ولی نمیتونم تست بزنم. وقتی میخوام تست بزنم انگار همه چی یادم رفته و گیج شدم. من چیکار کنم واقعا موندم.
برم مشتق بخونم؟ یعنی از قسمت اول مشتق شروع کنم به دیدن و بعد تست زدن مشتق و بعد از چند جلسه دوباره بیام حد بخونم؟ حد توابع مثلثاتی رو چیکار کنم؟ باید مثلثات میخوندم؟ دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا خواهشا کمک کنین بدجایی گیر افتادم و نمیدونم چیکار کنم -
برم مشتق بخونم؟ یعنی از قسمت اول مشتق شروع کنم به دیدن و بعد تست زدن مشتق و بعد از چند جلسه دوباره بیام حد بخونم؟ حد توابع مثلثاتی رو چیکار کنم؟ باید مثلثات میخوندم؟ دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا خواهشا کمک کنین بدجایی گیر افتادم و نمیدونم چیکار کنم