ازمون ماز
-
سلام من تلگرام ندارم اگه کسی مال پارسال داره میشه اینجا بزاره دانلود کنم؟؟؟
ممنون میشم -
سلام من اسال ثبت نام کردم.هر ازمونی بستگی به این داره که خودت چجوری ازش استفاده کنی.اگه کامل تحیلی کنی و نکاتشو بنویسی به نظرم خیلی عالیه.بهت این قدرت رو میده که یه جور دیگه و از یک زاویه دیگه به زیست نگاه کنی.بعدشم یکی از دوستای ما تک رقمی شد.ازمون زیست ماز رو هم ثبت نام کرده بود.تبلیغ نیست.واقعیته چون از نزدیک دیدم
-
سلام من اسال ثبت نام کردم.هر ازمونی بستگی به این داره که خودت چجوری ازش استفاده کنی.اگه کامل تحیلی کنی و نکاتشو بنویسی به نظرم خیلی عالیه.بهت این قدرت رو میده که یه جور دیگه و از یک زاویه دیگه به زیست نگاه کنی.بعدشم یکی از دوستای ما تک رقمی شد.ازمون زیست ماز رو هم ثبت نام کرده بود.تبلیغ نیست.واقعیته چون از نزدیک دیدم
-
@SADAF_
منم پارسال دادم سنگینه
خیلی اگه از نظر زیست
قوی هستن باید ثبت نام کن -
@SADAF_ من یه چیزو متوجه نشدم ازمون اگه بخوام بدم انلاینه؟؟کلاس انلاین منظورش چیه؟؟؟اینجوری که فهمیدم تک درسین درسته؟؟؟
-
text
بله انلاینه.کلاس انلاین رو خیلی با جزییات نمیدونم.ازمون رو هم دو نوعه ازمون کل درسها و ازمون زیست.