-
سلام ..
میشه بگین آقای آقاجانی ، تدریسِ شیمی دهم و یازدهم و دوازدهم یا صفر تا صد رو امسال برای نظام جدید به عهده میگیرن یا خیر ؟
اصلا در کل ، دوباره با آلا همکاری دارن ؟!
ممنون میشم جواب بدین .. -
سلام. تبریک می گم که می خواهید شروع کنید.
من هم خیلی از کنکور دور بودم حدود 13 سال. با استاد آقا جانی شروع کردم خیلی خوب بود.
آقای صنیعی هم خوبن آقای پویان نظر رو نمی دونم. -
البته من نظام قدیم هستم. ولی مباحث مشترک زیاد هست حتی با شیمی 13 سال پیش.
-
البته من نظام قدیم هستم. ولی مباحث مشترک زیاد هست حتی با شیمی 13 سال پیش.
sh_esharif
سلام ممنونم منم حدود 6 یا 7 سال دور بودم
منم کنکور نظام قدیمم... یعنی اگر شیمی اقای اقاجانی رو هم بخونم مباحث نظام جدید رو کامل پوشش میده؟ -
sh_esharif
سلام ممنونم منم حدود 6 یا 7 سال دور بودم
منم کنکور نظام قدیمم... یعنی اگر شیمی اقای اقاجانی رو هم بخونم مباحث نظام جدید رو کامل پوشش میده؟@helia-fa
مفاهیم مشترک رو حتما.
اگه مبحث مبحث جلو برید متوجه میشید که کجاها مشترکه. -
سلام من تازه وارد هستم و ار فضای کنکور مدتی دور بودم برای شروع شیمی اقای صنیعی بهترن یا اقای پویان من این بگم کخ من شیمیم صفره با کدوم عزیز درس رو شروع کنم؟
@helia-fa اگه میخوای هیچ مطلبی از قلم جا نیفته پویان نظر البته اگه وقتشو داری چون تعداد فیلم هاش بیشتره نسبت به آقای صنیعی
-
darya8511 در شیمی دهم آقای حامد پویان (97-96) گفته است:
سلام
جناب آقای پویان نظر میشه فایل pdf خودتون رو توسایت قرار بدین
اینجوری برای ما خیلی سخته هی فیلم رو نگه داریم تا یادداشت کنیم
متشکرمسلام، به سایت تخته خاک مراجعه کردید؟ اونجا هم جزوات رو میزارن. یه سری بزنید شاید اونجا باشه. وقتی وارد پنل میشید سمت راست یه گزینه ای باید باشه تحت عنوان جزوه و ... اونجا شاید باشه
تخته خاک : www.k96.ir
mohammadhassan جزوه هاتون نیست استاد
-
سلام من تازه وارد هستم و ار فضای کنکور مدتی دور بودم برای شروع شیمی اقای صنیعی بهترن یا اقای پویان من این بگم کخ من شیمیم صفره با کدوم عزیز درس رو شروع کنم؟
-
منتظر فصل دوم شیمی یازدهمتون هستیم
-
نظرات و سوال هاي شما پيرامون شیمی دهم آقای حامد پویان (97-96)
جهت نمایش فیلم های این درس اینجا کلیک کنید!
@M-an
سلام
ایشون دهم رو خیلی خوب تدریس کردند
ولی یازدهمشون که در حال تدریسن عالینننن
واقعا تمام نکات رو ارائه میدن
بدون اقراق ۱۰۰ در۱۰۰ نکات رو در تدریس ارائه میدن
و جزوشونو مو به مو مینویسم و استفاده میکنم
ممنون ازشون
خدا به استاد پویان نظر و همه دست اندر کاران آلاء سللمتی روز افزون بده
دعای خیر هزاران بلکه میلیون هاا آدم پشتتونه -
@M-an
سلام
ممنون ازشون
دعای خیر هزاران بلکه میلیون هاا آدم پشتتونهDr_MaedehPirooz در شیمی دهم آقای حامد پویان (97-96) گفته است:
@M-an
سلام
ممنون ازشون
دعای خیر هزاران بلکه میلیون هاا آدم پشتتونهتصحیح میشود : اغراق!
-
توروخدا شیمی یازدهم اقای صنیعی رو کامل کنید . من اصلاااا زبون استاد پویان نظرو نمیفهمم@M-an
-
@M-an
سلام
ممنون ازشون
دعای خیر هزاران بلکه میلیون هاا آدم پشتتونه -
توروخدا شیمی یازدهم اقای صنیعی رو کامل کنید . من اصلاااا زبون استاد پویان نظرو نمیفهمم@M-an
@parniyan-k به نظرم این اصلا در جواب الطاف همه ی استادا مناسب نیست
-
@sahar16 چه جوابی عزیز من ؟! خب هر دانش اموزی با یه دبیری راحت تره . من برای شیمی با اقای صنیعی اینطوریم
-
sobhanimms در شیمی دهم آقای حامد پویان (97-96) گفته است:
سلام
من ادمین فرومم : )
جزوه هارو هم اگه استاد مدرس بدن میذارن رو سایت. -
سلام
موفق باشید ان شا الله
می تونید از جزوتون عکس یا اسکن بگیرید و با آلایی ها به اشتراک بذارین؟@M-an
بله حتما !
فصل اول که کامل شد
عکسشو میزارم
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید.
️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟
️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟
️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روشهایی را که استاد براتون میگفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار میگرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟!
️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته.
لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد