کاغذهای برنامه ریزی
-
@M-an در کاغذهای برنامه ریزی گفته است:
Brilliant در کاغذهای برنامه ریزی گفته است:
@Dr-P-A-f
چرا یه فکرایی دارم
شما هم ایده پردازی کنید الان چیزی نمیگم که با فکر بازتر فکر کنیدچی تو ذهنتون مهندس جان
ویژگی ها و فیلدهایی که برگه ها داشته باشن که هم آلایی باشه هم موثر و مفید
تو هم فکر کن چیزی به ذهنت اومد بگو
من میگم یه جای باشه هر روز بچه ها یه جمله خوب برا خودشون بنویسن تو اون برگه
یه جاهایی باشه ساعت استفاده از انجمن رو بنویسن و
پیشنهاد هایی از این دستوای عالیه به نظرم تایم تیبل هم خوبه
بهش اضافه شه
تو جدول هاش ساعت تست زنی ومطالعه
وجا واسه تعداد تست هم باشه
ساعت استراحت
وزمان بیدار شدن وخوابیدن
وساعت خواب
واینترنت واینام خوبه -
Brilliant
اره همه اینا تو ذهنم بود خوبهببین تو دیگه چه انتظاراتی از برگه ها داری؟
خلاقیت هات رو بریز بیرون -
کنارش جا واسه هدف های ماهانه وکوتاه مدت
یا ارزو ها واهداف هم باشه گیا مثلا ساعت استفاده مفید وخل تست واینا تو انجمن -
یا به علمکرد روش امتیاز بده
برنامه پیش بینی شده ش رو بنویسه
لیست اولویت کارها مثلا بعد تیک بزنم یا بنویسه چی اجرا کرده
چقدر مونده از برنامه ش
مثلا بنویسه امروز چقدر تو انجمن به بقیه کمک درسی کرده
خود من روزای که سوال جواب میدم حالم کلی خوبه
اما خب ممکنه بعضی ها هم به این شدت شلوغ نپسندند -
Brilliant
اره اینا هم هست :smiling_face_with_open_mouth:حتما بعد ازمون جمعه م کلی روش فکر می کنم
خودمم می خواستم چاپ بگیرم حالا منتظر این می مونمBrilliant در کاغذهای برنامه ریزی گفته است:
از تابستون به فکرش بودم خودم فرصت نمی کردم
حالا می خواستم به یکی بگم
چه بهتر که دوست آلاییمون می خوان کمک کنن -
چه بهتر که دوست آلاییمون می خوان کمک کنن@M-an در کاغذهای برنامه ریزی گفته است:
چه بهتر که دوست آلاییمون می خوان کمک کننمهندسی ومدیری و...
معلومه سرتم شلوغ میشه -
معلومه سرتم شلوغ میشهBrilliant در کاغذهای برنامه ریزی گفته است:
معلومه سرتم شلوغ میشه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
درمورد تایم تیبل بازه های رو که توش درس خوندید رنگ میزنید
مثلا از ده تا ده نیم خوندید رنگش می کنید بعد تا ده وچهل مثلا استراحت کردید سفید میزارید
بعد ده وچهل خوندید تا مثلا دوازده رنگ می کنید -
نمیدونم چیزی که میخوام بگم مرتبط هست با تایپیک یا نه
من یه دفتر یادداشت ساده دارم که 3 ماه پیش شروع کردم به برنامه ریزی. از نظر خودم (صرفا نظر شخصی خودم) بهترین برنامه ریزی ,اسون ترین و در دسترس ترین و تغییر پذیر ترین برنامه هست. من دو تا دفتر یادداشت دارم:1. برنامه ریزی سالانه و ماهانه و هفتگی و ایده های کاری برای بهتر شدن کارم. و دفتر یادداشت دومی: مخصوص برنامه ریزی روزانه.
من اول میام برنامه هارو از سالانه به ماهانه منتقل میکنم میگم مثلا امسال کدوم هدف هارو باید بهش برسم کدوم توانایی هایی ها رو باید بدست بیارم و کدوم ویژگی های منفی و موانع رو از بین ببرم یا کمرنگ کنم تا بعدا از بین ببرم.
بعد از سالانه به ماهانه و بعد به هفتگی منتقل میکنم و اونو توی هفته پخش میکنم. و بعد شب نیم ساعت قبل از خواب برنامه فردا رو مینویسم و روز بعدش بعد از انجام دادنش تیک کناریش رو میزنم.
از اون طرف دست به یه خلاقیت عالی هم زدم خودم خیلی خوشم اومد فوق العادههههههههههههههههههه بود :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: چیکار کردم؟ وقتی نکات منفی رو متوجهش شدم اومدم توی همون دفترچه البته از طرف دیگش اومدم یادداشت کردم. مثلا من ادم کمال طلبی بودم و این دفترچه به شدت کمک کرد این رو کنترل کنم همچنین هیجانات و اینا رو و نکات دیگه. مثلا میشه وقتی میرید یه جایی و بعد میبینید که یه جای کار اشتباه کردید یادداشتش میکنید و بعد توی خونه تحلیلش میکنید عینا مثل ازمون های ازمایشی.
بعده یه مدت چند ماهه اصلا قابل قیاس نیستید با فرد قبلی.
من تونستم این دفترچه رو تموم کنم و الان دارم میرم دفترچه دوم. به نظر خودم عالی بود.
وقتی مثلا اجرا نمیکردم اون روز رو میزدم اجرا نشد. حدودا 30 تا 40 درصد اجرا نشدن. من در مورد بازه ی 3 ماهه حرف میزنم . برای 3 ماه بازدهی 50 واقعا خوبه.من این دفترچه رو همیشه کنار خودم دارم. این دفترچه که روزانه بود. گفتم قبلا که یه دفترچه دیگه دارم به اسم برنامه ریزی سالانه -ماهانه- ایده ها.
هر ایده ی جدیدی که به ذهنم میاد توی اون دفترچه ثبت میکنم. هر چی که خلاقانه باشه . نباید هیچ ایده ی خوبی رو از دست داد. مغزم زحمت کشیده یه ایده ای پیدا کرده. بهتره اینطوری بگم : مغزم من بهت احترام میگذارم و ایده هات رو یادداشت کردم و باید عملیشون کنم.
چیزی که هست اینه که با این دفترچه ها شکست خوردن رو یاد میگیرید و عاشق شکست خوردن میشید . من که واقعا عاشق شکست خوردن شدم. شاید از روی ظاهر بحث بد باشه ولی هر اشتباه و هر شکستی یه قدم به موفقیته البته به شرطی که تحلیل بشه مثل ازمون.
بریم برای 3 ماه دوم .... چون شروع کردم پس تا اخرش هستم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
اولین باری که شیمی ازمون دادم یعنی اولین باری که شکست خوردم وحشتناک بود. چون هدف گذاری کرده بودم که 10 تا جواب بدم از 20 تا.
رفتم و ازمون دادم و فقط 7 درست زدم با 5 غلط و بقیه نزده!
اولین بار شکست خوردم و اونقدر به هم ریخته بودم که نمیدونستم باید خوشحال باشم یا ناراحت یا عصبانی. همون موقع فهمیدم تعریف من از موفق شدن و شکست و برنامه ریزی اشتباهه.
از اون وقت دفترچه بازی رو شروع کردم و طبق برنامه پیش رفتم .. دفعه دوم 10 درست زدم 2 غلط. ! این عالی بود . موفقیت بعده شکست واقعا عالیه.توی ریاضی هم اینطوری بود. مثلا امتحان میدادم 5 درست میزدم با 3 غلط و اینا . دفعه ی بعدی که برنامه ریزی کرده بودم 9 درست زدم و 2 غلط .
الان تو جنگ فیزیکم ... از شکست خوردن میشه یاد گرفت. بستگی داره که دید چطوری باشه. فیزیک شکست خوردم و احتمالا بازم شکست میخورم ولی کم کم دارم اشتباهات رو پیدا میکنم و مهم تر اینکه برنامه ریزی میکنم که پیشرفت حاصل بشه . مرسی
-
سلام به دوستان خوب آلایی
امیدوارم که حالتون حسابی خوب باشه و تو مسیر اهدافتون باشین
%(#ff0040)[تیک زدن به کاری که تموم شده آخر لذت هست]
خوب همیشه شنیدیم میگن اگه می خوای همه کارایی که مد نظرت هست و برنامه ریزی هایی که داری رو درست و به موقع انجام بدی حتما بنویسشون
درستم میگن مگه نه؟
خب امروز براتون کاغذهایی آوردم که برنامه هاتونو توش بنویسین
این کاغذهای متفاوت رو تست کنید و برنامه هاتون رو از یکنواختی در بیارین
نگاه کنید :کلی از این کاغذها تو قاب ها و رنگ های مختلف با کیفیت بالا رو تو یه فایل براتون قرار میدم پرینت کنید و استفاده کنید
تکته خیلی مهم : %(#ff0040)[تعهد کن و در مسیرش بکوش]
امیدوارم دوستشون داشته باشین و براتون مفید باشه
اینجا می تونید نظرتون رو بگین و اگه برگه ای رو پر کردین اینجا به اشتراک بزارین اگه دوست داشتین (:
لینک دانلود فایل ها :
0_1514579933759_planner.zip@دانش-آموزان-آلاء شما هر کدوم رو که دوست داشتین عکس بگیرین و اینجا بفرستین
چندتا مدل هست هفتگی /روزانه / ساعتیموفق باشین و شاد (:
@M-an دوستان این رنگی بازی و اینجور چیزارو ول کنید و وقتتونو تلف نکنید..
یه کاغذ بردارین بنویسین این کارا چیع /: -
@M-an دوستان این رنگی بازی و اینجور چیزارو ول کنید و وقتتونو تلف نکنید..
یه کاغذ بردارین بنویسین این کارا چیع /: -
شاید به دردتون بخوره:)
اسم درسهارو هر درسی که خواستین بخونین بنویسین
کادر پایین هم فوق برنامه و جمع ساعت و تست و چیزایی که مدنظرتونه
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @ادمین
ویرایش: کیفیتش اومد پایین
این لینک فایلویرایش2:
اینم لینک اون پایینی -
Brilliant سلام پی دی اف این برگه رو دارید لینک زیر باز نمیکنه
من نیازش دارم -
سلام به دوستان خوب آلایی
امیدوارم که حالتون حسابی خوب باشه و تو مسیر اهدافتون باشین
%(#ff0040)[تیک زدن به کاری که تموم شده آخر لذت هست]
خوب همیشه شنیدیم میگن اگه می خوای همه کارایی که مد نظرت هست و برنامه ریزی هایی که داری رو درست و به موقع انجام بدی حتما بنویسشون
درستم میگن مگه نه؟
خب امروز براتون کاغذهایی آوردم که برنامه هاتونو توش بنویسین
این کاغذهای متفاوت رو تست کنید و برنامه هاتون رو از یکنواختی در بیارین
نگاه کنید :کلی از این کاغذها تو قاب ها و رنگ های مختلف با کیفیت بالا رو تو یه فایل براتون قرار میدم پرینت کنید و استفاده کنید
تکته خیلی مهم : %(#ff0040)[تعهد کن و در مسیرش بکوش]
امیدوارم دوستشون داشته باشین و براتون مفید باشه
اینجا می تونید نظرتون رو بگین و اگه برگه ای رو پر کردین اینجا به اشتراک بزارین اگه دوست داشتین (:
لینک دانلود فایل ها :
0_1514579933759_planner.zip@دانش-آموزان-آلاء شما هر کدوم رو که دوست داشتین عکس بگیرین و اینجا بفرستین
چندتا مدل هست هفتگی /روزانه / ساعتیموفق باشین و شاد (: