اینترنت رایگان تموم شده؟
-
سلام؛
یه چند وقته که هر فیلمی از آلا دانلود میکنم یا حتی نگاه میکنم، رایگان حساب نمیشه، بلکه به صورت اینترنت بین الملل و دو برابر محاسبه میشه؟ چیکار باید بکنم؟ ( در ضمن از اینترنت آسیاتک استفاده می کنم و فیلترشکن هم استفاده نمیکنم.) -
-
من هم دقیقا اینطوریم زنگ زدم شرکت ثبت شکایت کردم در حال بررسیه
-
من هم دقیقا اینطوریم زنگ زدم شرکت ثبت شکایت کردم در حال بررسیه
sobhanimms منم پنج روز قبل زنگ زدم، گفتن که حداکثر تا سه روز بهت زنگ میزنیم اما ...
-
sobhanimms منم پنج روز قبل زنگ زدم، گفتن که حداکثر تا سه روز بهت زنگ میزنیم اما ...
ehsankarami دقیقا
-
من تا الان حدود 2.30 ساعت پشت تلفن اهنگ انتظار گوش کردم
-
من تا الان حدود 2.30 ساعت پشت تلفن اهنگ انتظار گوش کردم
-
من عضو اسیاتکم بعد گفت ما قرارداد نداریم الان ما با فیلمو نت فیلم قرارداد داریم حجم کم نمیشه منم موندم یا مرده اصلا خبر نداشته یا هم قرار دادشون بهم ریخته
-
من عضو اسیاتکم بعد گفت ما قرارداد نداریم الان ما با فیلمو نت فیلم قرارداد داریم حجم کم نمیشه منم موندم یا مرده اصلا خبر نداشته یا هم قرار دادشون بهم ریخته
maedeh-imani یا خدا ماهم اسیاتکه!
-
maedeh-imani یا خدا ماهم اسیاتکه!
far away اره
-
far away اره
maedeh-imani چ بده!لااقل یکی باید اطلاع رسانی میکرد
-
maedeh-imani چ بده!لااقل یکی باید اطلاع رسانی میکرد
far away منم نمیدونم والا
-
-
سلام؛
یه چند وقته که هر فیلمی از آلا دانلود میکنم یا حتی نگاه میکنم، رایگان حساب نمیشه، بلکه به صورت اینترنت بین الملل و دو برابر محاسبه میشه؟ چیکار باید بکنم؟ ( در ضمن از اینترنت آسیاتک استفاده می کنم و فیلترشکن هم استفاده نمیکنم.)ehsankarami سلام
گفته بودن که در اضافه کردن سرور های جدید برای آلاء شاید ترافیک شما رایگان محاسبه نشه و یه مدت زمان ببره تا دوباره ترافیک ها رایگان محاسبه بشه.بعدشم توی سایت آسیاتک توی قسمت اخبار رایگان بودن ترافیک سایت آلاء برای آسیاتکی ها رو اعلام کرده بودن.
-
ehsankarami سلام
گفته بودن که در اضافه کردن سرور های جدید برای آلاء شاید ترافیک شما رایگان محاسبه نشه و یه مدت زمان ببره تا دوباره ترافیک ها رایگان محاسبه بشه.بعدشم توی سایت آسیاتک توی قسمت اخبار رایگان بودن ترافیک سایت آلاء برای آسیاتکی ها رو اعلام کرده بودن.
mohammadhassan آره درست میگید. نمیدونین تا کی اینجوریه؟
-
ehsankarami در مشکل با اینترنت رایگان آلاء گفته است:
نه خبر ندارم
-
نه خبر ندارم
mohammadhassan در مشکل با اینترنت رایگان آلاء گفته است:
نه خبر ندارم
ممنون
-
به دلیل تغییر در ای پی آلا از این پس اینترنت رایگان اسیاتک برای الا وجود ندارد
ما امیدواریم این مشکل هرچه سریع تر حل بشه -
http://www.asiatech.ir/my/VAS
الا از شرکت های قرار دادی حذف شده