Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
غول فیزیک باش
-
yasamanbanu در غول فیزیک باش گفته است:
@نجف-زاده
در کنکور گزینه ای که طراح درس میدونه رو بزن نه گزینه ای که الزاما درسته
این حرف رو یکی بهم گفته منم آویزه گوشم کردم
وگرنه خیلی از تست های زیست و دینی کنکور غلط طرح شدن یا چند تا جواب دارن یا جواب ندارن
عکس کتاب فیزیک رو فرستادم که دید کنکور به این سوال مشخص بشهمنم حین حل تست کاملا متوجه این دوحالت شده بودم
ولی با توجه به کتاب ، باید یک رو بزنمدر هر صورت ممنون
چون سوالی بود که باعث بحث شدشاید حق با شما باشه
به قول شما سوال خوبی بود -
yasamanbanu
من که به شما نگفتم جوابتون درسته یا غلط من تحیل خودم رو نوشتم
از نظر من دو شرط باید همزمان برقرار باشن برای همین من برای هر کدوم از اون 4 نقطه میام شرط تغییر جهت رو چک می کنم هر دو باهم یعنی هم نصف ماکس بودن هم اولین تغییر جهت
دومین تغییر جهت برای اولین شرط (نصف ماکس) برابر اولین تغییر برای نقطه دیگه هستپ ن : اگه فرصت شد این سوال رو میدم استاد حل کنه
-
yasamanbanu
استاد آلا !
حالت برای کنکور رو در نظر می گیرن خب
البته نگفتم حتما اگه فرصت بشه -
M.an در غول فیزیک باش گفته است:
yasamanbanu
استاد آلا !
البته نگفتم حتما اگه فرصت بشهنه دیگه من سعیمو همیشه میکنم سوالات درسی بدون پاسخ نمونند حالا که شاید اعضا ی تایپک به اساتید الا اعتماد دارند
منم که همیشه دارم
حالا دوست داریم راهنماییمون کنند و نظرشون رو بگن
پس ما منتظریم که حتما جواب بیارین برامون
ممنون -
@نجف-زاده در غول فیزیک باش گفته است:
M.an در غول فیزیک باش گفته است:
yasamanbanu
استاد آلا !
البته نگفتم حتما اگه فرصت بشهنه دیگه من سعیمو همیشه میکنم سوالات درسی بدون پاسخ نمونند حالا که شاید اعضا ی تایپک به اساتید الا اعتماد دارند
منم که همیشه دارم
حالا دوست داریم راهنماییمون کنند و نظرشون رو بگن
پس ما منتظریم که حتما جواب بیارین برامون
ممنونبه به چه تاپیکی شد
چی از این بهتر
منم منتظرم مدیر جان -
دوستان میشه راهنماییم کنین کدوم یکی از اساتید آلا فیزیک صفر تا صد کنکور رو مفهومی تر و بهتر تدریس میکنه؟
-
dan-l در غول فیزیک باش گفته است:
dan-l در غول فیزیک باش گفته است:
سلام . اون سوال بالایی رو کسی میتونه حل کنه؟ ممنون میشم توضیح بدید چی شد متوجه نشدم
از غولهای فیزیک هیچکسی نتونست اینو حل کنه؟ یعنی سخت بود؟
انصافا سوال منم هست (هزار بار گفتم نترسید جواب بنویسید یا درسته یا غلط
اگرم غلط باشه چون من موقع چک کردن اشکالات احتمالی رو اطلاع میدم یادگیری همتون بهتر میشه)دوستان اگه سوالی رو بلد بودین جوابش رو بنویسین
این سوال هم راحته کسی ننویسه من شب به خانه برسم مینویسم -
@Johnsnow در غول فیزیک باش گفته است:
دوستان میشه راهنماییم کنین کدوم یکی از اساتید آلا فیزیک صفر تا صد کنکور رو مفهومی تر و بهتر تدریس میکنه؟
به نظر من خودتون با وقت گذاشتن بهترین استاد مناسب برای خودتون رو میتونید پیدا کنید
ولی معیار خوبی رو اشاره کردین
باید مفهوم رو اساتید تا جایی که میتونند توضیح بدهند(مهم ترین مسئله هستش)بقیه دوستان هم نظری داشتند بیان کنند و شرکت کنند در بحث ها
-
@Johnsnow در غول فیزیک باش گفته است:
استاد کازرانیان مفهومی تدریس می کنن
-
dan-l
پیرو روش تشریحی و کامل دوست خوبمون :
روش تستی:
درحالتی که کلید بازه V شاخه بالا با شاخه پایین برابر و مساوی 10 هستش و در شاخه بالا پتانسیل به نسبت عکس ظرفیت ها پخش میشه ... پس پتانسیل خازن 7 میکرو فارادی میشه 3 و بارش میشه ضرب cv که میشه 21
حالت دوم بسته شدن کلید: الان ما دوتا خازن متوالی داریم یکیش 9 میکرو فارادی و دیگری 6 میکرو فارادی پتانسیل 10 ولتیمون باید به نسبت عکس بین خازنا پخش شه ینی 9 سه دوم برابر 6 هستش پس ولتاژش باید 2 سوم برابر باشه... ولتاژ کل رو به این نسبت ها بین خازنامون تقسیم میکنیم به مجموعه اول (6 میکروفارادیه ) 6 ولت میرسه و به مجموعه 9 میکرو فارادیمون 4 ولت ( 6 سه دوم برابر 4 هستش )
چون خازنا تو هر مجموعه موازین پس ولتاژ شاخه بالا با پایین با کل برابر ینی ولتاژ خازن 7 میکرو فارادی برابر ولتاژ 2میکرو فارادی و برابر ولتاژ کل مجموعه 9 میکرو فارادی ینی همون 4 ولت هستش ... بار خازن 7 میکرو فارادی هم مث قبل میشه CV که برابر 28 و اختلافشونم میشه 7 ... -
@negin-78 در غول فیزیک باش گفته است:
dan-l
پیرو روش تشریحی و کامل دوست خوبمون :
روش تستی:
درحالتی که کلید بازه V شاخه بالا با شاخه پایین برابر و مساوی 10 هستش و در شاخه بالا پتانسیل به نسبت عکس ظرفیت ها پخش میشه ... پس پتانسیل خازن 7 میکرو فارادی میشه 3 و بارش میشه ضرب cv که میشه 21
حالت دوم بسته شدن کلید: الان ما دوتا خازن متوالی داریم یکیش 9 میکرو فارادی و دیگری 6 میکرو فارادی پتانسیل 10 ولتیمون باید به نسبت عکس بین خازنا پخش شه ینی 9 سه دوم برابر 6 هستش پس ولتاژش باید 2 سوم برابر باشه... ولتاژ کل رو به این نسبت ها بین خازنامون تقسیم میکنیم به مجموعه اول (6 میکروفارادیه ) 6 ولت میرسه و به مجموعه 9 میکرو فارادیمون 4 ولت ( 6 سه دوم برابر 4 هستش )
چون خازنا تو هر مجموعه موازین پس ولتاژ شاخه بالا با پایین با کل برابر ینی ولتاژ خازن 7 میکرو فارادی برابر ولتاژ 2میکرو فارادی و برابر ولتاژ کل مجموعه 9 میکرو فارادی ینی همون 4 ولت هستش ... بار خازن 7 میکرو فارادی هم مث قبل میشه CV که برابر 28 و اختلافشونم میشه 7 ...بله کامل درسته خواستم بنویسم میشه ازروش تهسیم به نسبت رفت اما دیدم چون ممکنه ذهنشون اشتفه شه تشریحی بهتره ممنون که توضیح دادید روش
-
سلام. بچه ها میشه به تاپیک کمک منبع فیزیک معرفی کنید یه سر بزنید؟ الان درست کردم
-
Dr.mahmudi
سلام حتما