زبان دوازدهم لطفاکمکم کنیدفرداامتحان دارم
-
Edison is one of the great men of history, and has important inventions that help him to live better
ادیسون یکی از مردان بزرگ تاریخ است ا اختراعات مهمی دارد که به زندگی بهتر کمک میکند
One of his most important inventions is the lamp.That if today is not a lamp, man will remain in the dark
که اگر امروز لامپ نبود انسان در تاریکی می ماند(ی جورایی همون نبود برق منظورمه)
He repeatedly failed to invent the lampاو بارها و بارها در اختراع لامپ شکست خورد
But he did not stop!
اما دست از تلاش برنداشت
And after about 200 times, he finally succeeded in inventing the bulb
حدودا بعد از 200 بار شکست او بالاخره موفق شد لامپ را اختراع کند
When they asked him: Did you fail 200 times?
The man laughed and said: "No sir!" I learned 200 ways how the bulb is not built!
وقتی از او پرسیدند : شما 200 بار شکست خوردید؟
آن مرد خندید و گفت : نه قربان ! من 200 راه اموختم که چگونه لامپ ساخته نمیشود !
In life like Edison, do not let life come from you
در زندگی شبیه ادیسون باش تا زندگی از تو جلو نزندمن تند تند نوشتم اگر غلط گرامری داره خودت بازنگری کن ببخشید اگه کم و کسری داشت :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
Edison is one of the great men of history, and has important inventions that help him to live better
ادیسون یکی از مردان بزرگ تاریخ است ا اختراعات مهمی دارد که به زندگی بهتر کمک میکند
One of his most important inventions is the lamp.That if today is not a lamp, man will remain in the dark
که اگر امروز لامپ نبود انسان در تاریکی می ماند(ی جورایی همون نبود برق منظورمه)
He repeatedly failed to invent the lampاو بارها و بارها در اختراع لامپ شکست خورد
But he did not stop!
اما دست از تلاش برنداشت
And after about 200 times, he finally succeeded in inventing the bulb
حدودا بعد از 200 بار شکست او بالاخره موفق شد لامپ را اختراع کند
When they asked him: Did you fail 200 times?
The man laughed and said: "No sir!" I learned 200 ways how the bulb is not built!
وقتی از او پرسیدند : شما 200 بار شکست خوردید؟
آن مرد خندید و گفت : نه قربان ! من 200 راه اموختم که چگونه لامپ ساخته نمیشود !
In life like Edison, do not let life come from you
در زندگی شبیه ادیسون باش تا زندگی از تو جلو نزندمن تند تند نوشتم اگر غلط گرامری داره خودت بازنگری کن ببخشید اگه کم و کسری داشت :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: