تقدیر و تشکر
-
با سلام خدمت همه کسانی که آلا زحمت میکشن
من هیچ گونه انتقادی ندارم ولی برای تشکر کردن هم کلمه ای پیدا نمی کنم تا بتونم از زحمت های شما قدر دانی کنم
همیشه در قلب من جای دارید امیدوارم خداوند به این مجموعه کمک کنه تا هر روز موفقیت بچه ها رو تماشاگر باشیم
خدا اجرتون بده حق نگهدارتون -
با سلام خدمت همه کسانی که آلا زحمت میکشن
من هیچ گونه انتقادی ندارم ولی برای تشکر کردن هم کلمه ای پیدا نمی کنم تا بتونم از زحمت های شما قدر دانی کنم
همیشه در قلب من جای دارید امیدوارم خداوند به این مجموعه کمک کنه تا هر روز موفقیت بچه ها رو تماشاگر باشیم
خدا اجرتون بده حق نگهدارتونبنده هم از تمامی زحمت های بروبچه های قدر دانی میکنم انشاالله که آینده ای خوش در انتظارتان باشد .
یا علی
-
بنده هم از تمامی زحمت های بروبچه های قدر دانی میکنم انشاالله که آینده ای خوش در انتظارتان باشد .
یا علی
-
@M-an
سلام وقت بخیر
یه درخواست داشتم ممنون میشم پیگیری کنید
یه لطفی میکنید استاد صنیعی سوالات شیمی کنکور حل کنن هم تجربی هم ریاصی سال97 داخل و خارج کشور
حقیقتش من تو ازمونای قلمچی با همایش های مسایل استاد صنیعی تو ازمونای قلمچی و سنجش دوران جمعبندیش 70-80 میزدم و واقعا رو شیمی حساب باز کرده بودم ولی تو کنکور 97 تجربی سوالات مخصوصا تو سوالات پیش به شدت سخت و عجیب بودن اگه استاد صنیعی یه لطفی کنن کنکور تحلیل کنن ممنون میشم
ایا واقعا سوالات سخت بوده یا اموزشی که دیدیم کارامد نبوده با سطح سوالات فعلی -
@M-an
سلام وقت بخیر
یه درخواست داشتم ممنون میشم پیگیری کنید
یه لطفی میکنید استاد صنیعی سوالات شیمی کنکور حل کنن هم تجربی هم ریاصی سال97 داخل و خارج کشور
حقیقتش من تو ازمونای قلمچی با همایش های مسایل استاد صنیعی تو ازمونای قلمچی و سنجش دوران جمعبندیش 70-80 میزدم و واقعا رو شیمی حساب باز کرده بودم ولی تو کنکور 97 تجربی سوالات مخصوصا تو سوالات پیش به شدت سخت و عجیب بودن اگه استاد صنیعی یه لطفی کنن کنکور تحلیل کنن ممنون میشم
ایا واقعا سوالات سخت بوده یا اموزشی که دیدیم کارامد نبوده با سطح سوالات فعلیبا عرض سلام، تقدیر و تشکر فراوان خدمت آقای موقاری دبیر زیست دهم. ایشان با عشق و علاقه درس می دهند. انشاءالله بعد از کنکور یکی از هدف های بنده هم کاری با آقای موقاری است.