روش فرمولی بدست اوردن جفت e های ناپیوندی اقاجانی چیه؟
-
کسی فرمولی که اقاجانی برای پیدا کردن جفت الکترون های ناپیوندی بدون کشیدن شکل گفته رو میدونه فیلمشو ندیدم
برخوری در روش فرمولی بدست اوردن جفت e های ناپیوندی اقاجانی چیه؟ گفته است:
کسی فرمولی که اقاجانی برای پیدا کردن جفت الکترون های ناپیوندی بدون کشیدن شکل گفته رو میدونه فیلمشو ندیدم
@پرخوری میای یه کاری میکنی. مثلا ترکیب اسپرین رو در نظر بگیر. c9h8o4
به عناصر گروه 14 و قبل از اون عدد 0 بده و به گروه 15 یک بده و به 16 دو بده و 17 عدد سه بده .
با این حساب اسپرین: c9 میشه0 و h8 هم صفر و o4 میشه 2 ضرب در 4 میشه 8 . یعنی 8 جفت ناپیوندی یا همون 16 الکترون ناپیوندی -
برای پیوندی هم این کارو بکن: کل الکترون های ظرفیتی رو بدست بیار و منهای جفت الکترون ناپیوندی کن . با این کار جفت الکترون پیوندی به دست میاد. برای به دست اوردن تعداد الکترون پیوندی بالتبع باید تعداد کل الکترون های ظرفیتی رو منهای تعداد الکترون های ناپیوندی کنی
-
برخوری اون فرمول رو خودش داخل فصل 5 یه مثال ازش حل میکنه
-
برای پیوندی هم این کارو بکن: کل الکترون های ظرفیتی رو بدست بیار و منهای جفت الکترون ناپیوندی کن . با این کار جفت الکترون پیوندی به دست میاد. برای به دست اوردن تعداد الکترون پیوندی بالتبع باید تعداد کل الکترون های ظرفیتی رو منهای تعداد الکترون های ناپیوندی کنی
-
برخوری اون فرمول رو خودش داخل فصل 5 یه مثال ازش حل میکنه
hassan tireh فصل 5 کلاس درس دیدم توضیحش نداد مثله اینکه قبلا توضیح داده بود
-
برخوری در روش فرمولی بدست اوردن جفت e های ناپیوندی اقاجانی چیه؟ گفته است:
dan-l مرسی :folded_hands_light_skin_tone:
@پرخوری خواهش میکنم. چرا من شما رو نتونستم تگ کنم ولی دوستمون تونست تگ کنه؟؟
-