پتانسیل عمل ، زیست سوم
-
1_دلیل اصلی بازگشت به پتانسیل عمل از آرامش چیه؟ پمپ یا خروج پتاسیم؟؟؟ نشر و آی کیو دو تا دیدگاه متفاوت دارن !!
2_ بعد توی پتانسیل عمل ، پمپ فعالیت داره؟؟؟؟ تو جزوه کرامت گفته نه فعالیت نداره در حالی که کتاب گفته بعد از عمل فعالیتش بیشتر میشه ! پس فعالیت داشته ولی کم بوده !! رسیدگی کنین لطفن ! @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار
-
من که نظام جدیدم اینجوری به من گفتن
دلیل اصلی بازگشت خروج پتاسیمه و پمپ تنها شیب غلظت رو به حالت ارامش برمیگردونه و توی پتانسیل عمل پمپ سدیم پتاسیم فعالیت داره همون طور که خودتون گفتین تنها پس از عمل فعالیتش بیشتر میشهtext هممم ، خوبه ممنون بابت نظرت !! @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @همیار نظر نظام قدیما ؟؟؟
-
من که نظام جدیدم اینجوری به من گفتن
دلیل اصلی بازگشت خروج پتاسیمه و پمپ تنها شیب غلظت رو به حالت ارامش برمیگردونه و توی پتانسیل عمل پمپ سدیم پتاسیم فعالیت داره همون طور که خودتون گفتین تنها پس از عمل فعالیتش بیشتر میشهtext اره پتانسیل غشا توی انتهای پتانسیل عمل منفی هفتاد هست ولی یون های پتاسیم در خارج از غشا بیشترن و یون های سدیم در داخل غشا که این موضوع با فعالیت پمپ و تعداد کانال های نشتی پتاسیمی که توی غشا بیشتر از کانال های نشتی سدیمی هستن حل میشه بعدم پمپ همیشه فعالیت میکنه ولی فعالیتش یکنواخت نیست و توی انتهای پتانسیل عمل فعالیتش زیاده
-
text اره پتانسیل غشا توی انتهای پتانسیل عمل منفی هفتاد هست ولی یون های پتاسیم در خارج از غشا بیشترن و یون های سدیم در داخل غشا که این موضوع با فعالیت پمپ و تعداد کانال های نشتی پتاسیمی که توی غشا بیشتر از کانال های نشتی سدیمی هستن حل میشه بعدم پمپ همیشه فعالیت میکنه ولی فعالیتش یکنواخت نیست و توی انتهای پتانسیل عمل فعالیتش زیاده
-
کتاب دلیل بازگشت پتانسیل به حالت آرامش رو بسته شدن کانالای دریچه دار پتاسیمی دونسته
پمپ سدیم-پتاسیم همیشه فعاله -
1_دلیل اصلی بازگشت به پتانسیل عمل از آرامش چیه؟ پمپ یا خروج پتاسیم؟؟؟ نشر و آی کیو دو تا دیدگاه متفاوت دارن !!
2_ بعد توی پتانسیل عمل ، پمپ فعالیت داره؟؟؟؟ تو جزوه کرامت گفته نه فعالیت نداره در حالی که کتاب گفته بعد از عمل فعالیتش بیشتر میشه ! پس فعالیت داشته ولی کم بوده !! رسیدگی کنین لطفن ! @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار
matin1998
علت بازگشت از عمل به ارامش بسته شدن کانال های دریچه دار پتاسیمی است
نه پمپی که شما گفتی نه خروج پتاسیمی که شما گفتی هیچکدوم علت بازگشت به ارامش نیستن
پمپ سدیم پتاسیم همیشه فعاله و بعد از پتانسیل عمل فعالیتش بیشتر میشه
نقش پمپ تنظیم غلظت یون ها متناسب با پتانسیل ارامشه نه عمل به ارامش تبدیل میکنه نه ارامش به عمل
نظام قدیم -
کتاب دلیل بازگشت پتانسیل به حالت آرامش رو بسته شدن کانالای دریچه دار پتاسیمی دونسته
پمپ سدیم-پتاسیم همیشه فعاله@Amir-Bernousi IRAN AZARBAIJAN خیلی خیلی تشکر !! دمتون گرم
-
@Amir-Bernousi IRAN AZARBAIJAN خیلی خیلی تشکر !! دمتون گرم
matin1998
اردات