جواب جزوه فیزیک استاد کارزانیان
-
سلام من جزوه استاد رو خریداری کردم ولی جواب خیلی از سوالات رو نمیدونم چکار کنم.کسی جوابشونو نداره؟
-
منم همین مشکلودارم فکر کردم پاسخ داره اما نداره
-
سلام من جزوه استاد رو خریداری کردم ولی جواب خیلی از سوالات رو نمیدونم چکار کنم.کسی جوابشونو نداره؟
Parsakarimi سلام به نظرم استاد از روی عمد جواب بعضی سوالات رو نذاشتن تا شما رو مجبور کنن فکر کنید و خودتون حل کنید تا بهتر یاد بگیرید و بازدهی بیشتری داشته باشید موفق باشید
-
Parsakarimi سلام به نظرم استاد از روی عمد جواب بعضی سوالات رو نذاشتن تا شما رو مجبور کنن فکر کنید و خودتون حل کنید تا بهتر یاد بگیرید و بازدهی بیشتری داشته باشید موفق باشید
@MM-zahed این جمله که مینوسیم یکی ازبچه های انجمن واسه من نوشته ;!واسه یه سوال زیست طرف میاد 6تا تاپیک پشت سرهم میزنه!واسه یه صبخیر یه تاپیک جدا میزنه!!بد نیس ناظرا ی تذکر بدن
جستجوی انجمنم ک خرابه فک کن ادم دنبال یه جزوه زیست تو تاپیکای موضوع زیست باشه!! واقعا این بحث ایشون درسته... -
@MM-zahed این جمله که مینوسیم یکی ازبچه های انجمن واسه من نوشته ;!واسه یه سوال زیست طرف میاد 6تا تاپیک پشت سرهم میزنه!واسه یه صبخیر یه تاپیک جدا میزنه!!بد نیس ناظرا ی تذکر بدن
جستجوی انجمنم ک خرابه فک کن ادم دنبال یه جزوه زیست تو تاپیکای موضوع زیست باشه!! واقعا این بحث ایشون درسته...@Mahed سلام
اولا طبق قوانین انجمن ایشون درست گفتن در ثانی جستجوی انجمن خراب نیست کافیه با کامپیوتر کار کنید و مورد دیگه اینکه اگه تو تاپیک هایی که قبلا ایجادشدن ممکنه سوال شما اونجا باشه و به نظرم لازم نیست تاپیک های متعددی برای یه موضوع زده بشه اگه اینجور نشه هم کار شما راحتتر میشه و هم سایر بچه ها که بیان و به سوالاتتون جواب بدن همچنین سوالاتتون منسجم تر میشه واگه یه موقع دوباره بخواهید پیداشون کنید سردرگم نمی شید در ضمن اگه همون جا سوال بپرسید و بچه ها رو تگ کنید بهتون جواب میدن
موفق باشید