فصل 2-گفتار3
-
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. توی صفحه ی 31 14خط مونده به آخر میگه "کیلو میکرون بعدا همراه با لنف ، به خون وارد و لیپید های ..." اینجا لنف هم به خون میریزه؟
-
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام. توی صفحه ی 31 14خط مونده به آخر میگه "کیلو میکرون بعدا همراه با لنف ، به خون وارد و لیپید های ..." اینجا لنف هم به خون میریزه؟
CleVeR S کلیپ آقای موقاری رو دیدی؟؟؟
-
-
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۷، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رگ لنفی بعدا به سیاهرگ های زیر ترقوه ای میریزه که به بزرگ سیاه رگ زبرین میریزه و درنهایت وارد دهلیز راست میشه و به جریان خون وارد میشه
-
-
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sara-66 که درمواقع خاص به خون میریزن
-
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۷، ۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فک کنم درست سوالمو متوجه نشدین.... منظورم وقتی که کیلومیکرون میخاد از رگ لنفی وارد رگ خونی بشه آیا لنف(که در رگ لنفی جریان داره) هم به خون میریزه؟
-
فک کنم درست سوالمو متوجه نشدین.... منظورم وقتی که کیلومیکرون میخاد از رگ لنفی وارد رگ خونی بشه آیا لنف(که در رگ لنفی جریان داره) هم به خون میریزه؟
-
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۷، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@CleVeR-Sلنف بعد از تصفیه شدن به خون میریزد