کنکور 98 نظام قدیمی ها
-
به نظرتون کنکور 98واسه ما نظام قدیمی ها مثل سال های قبله یعنی سطح سوالات مثل قبل می مونه راستش یه مدتیه خ استرس گرفتم همش فک می کنم کنکور امسال حتمن به ضرر ما نظام قدیمی ها تموم میشه
راستش من هدفم دانشگاه تهرانه و احساس می کنم امسال چون اولویت با نظام جدیداس درصد و رتبه م باید در حد:pensive_face: تک رقمی باشه تا به تهران برسم و در کل می خوام مطمئن بشم سطح سوالات و رسیدن به دانشگاه تهران مثله سال های قبل هست یانه؟- لیست
-
berivan نه... شانس همه یکسانه ..هر کی حرفی به جز این گفت یکی با پشت دست بزن تو دهنش بچسبه به تاریخ و جغرافیا :| #کنکوری_نظام_قدیم_بی_اعصاب :D
پشمک پس به نظرت سطح سوالات چه جوری خواهد بود ؟راستش من با هیچ مشاوری و معلمی ارتباط ندارم واس همین نمی تونستم از کسی سوال بپرسم در کل نگرانم در مورد کنکور 98 احساس میکنم تفاوت هایی خواهد داشت که به ضرر ما تموم میشه چه موقع انخاب رشته و حتی طراحی سوالا
چون من دارم با همون منابع و شیوه ی پارسال می خونم و هیچ اطلاعیم در مورد نظام جدیدا و کتاباشون ندارم در حالیکه قراره سوالای مشترک با نظام جدیدام داشته باشیم -
منم اوضام تعریفی نداره پشت کنکوری ام سال دوممه و در حال سنگ کوب کردن از ترس و استرس
سال 97 که خیلی اسون بود ولی من نخونده بودم ولی میفهمیدم که اسونه :/ 98 هم فکر نکنم سخت باشه فقط باید مثل چی بخونی و تست بزنی و استرس نداشته باشی
من چون نخونده بودم و استرس نداشتم در صدام حدودا 20 شد ... :D -
به نظرتون کنکور 98واسه ما نظام قدیمی ها مثل سال های قبله یعنی سطح سوالات مثل قبل می مونه راستش یه مدتیه خ استرس گرفتم همش فک می کنم کنکور امسال حتمن به ضرر ما نظام قدیمی ها تموم میشه
راستش من هدفم دانشگاه تهرانه و احساس می کنم امسال چون اولویت با نظام جدیداس درصد و رتبه م باید در حد:pensive_face: تک رقمی باشه تا به تهران برسم و در کل می خوام مطمئن بشم سطح سوالات و رسیدن به دانشگاه تهران مثله سال های قبل هست یانه؟- لیست
berivan
سلام ... انقدر خودتون رو درگیر پندارهای ویرانگر نکنید . کنکور برای همه است و اولویت هم یکسان هست شما تلاش کنید و خودتون رو با افکار منفی داغون نکنید .
دانشگاه تهران اولویت خیلی ها هست باید رتبه خوبی داشت اما لزوما رتبه برتر وتک رقمی نیس !!!با ارزوی موفقیت
-
سلام
این مشکلی که دارید مشکلی که اکثر بچه ها و دانش آموزان دارن
این نوع مشکل ها فقط و فقط وقتتون رو می گیرن و استرس کاذب بهتون میدن
نذارید تو این چاله ها بیافتید وققتون رو تلف نکنید درستون رو بخونید
در ضمن انتخاب دانش آموزان رقابتی خواهد بود و سهمیه هر دو گروه یکسانه