تاثیرگذارترین روش برای یادگیری
-
به نظر من اول باید برا هر درسی تو خودت علاقه ایجاد کنی.بعد روشهای مختلف مطالعه رو امتحان کن و ببین ک کدوم بهتره.
من ک خودم با فیلم نگاه کردن خوب یاد میگیرم.حتی اگه مثلا واسه امتحانا چیزی هم نخونم ،نکته های توی فیلم یاد میمونه@sahar16
ممنون که جواب دادی دوست عزیز.
باهات موافقم. شرط اول یادکیری علاقست.
سوالی که دارم اینه که آیا روشی میتونیم پیدا کنیم که برای همه موثر باشه یا نه؟ مثلا یه کلاسی که جمعیتش کم باشه و یه مدرس خوب و با تجربه حضورا بهمون درس بده میتونه برای همه موثرتر باشه یا فیلم دیدن؟ یا کلا نمیشه یه نسخه برای یادگیری همه پیچید؟ -
سلام
خودتون میدونید که بیشتر یادگیری با بینایی صورت می گیره.
به نظرم اگه قبل درس دادن دبیر پیشخوانی کنید بعدسر کلاس گوش کنید بعد کلیپای آلا رو ببینید بعد نکته شو نو استخراج کنید و تو یه برگه بنویسید و دوره کنید خوبه...البته اگه حوصله درس خوندن دارید -
moradi555
مرسی که جواب دادی دوست عزیز.
دقیقا مسئله من اینه که چه راهی میتونیم پیدا کنیم که نیاز نباشه این همه وقت بذاریم و تا حد امکان توی وقت و هزینمون صرف جویی کنیم.
شما تا حالا با این مشکل برخورد کردی؟ -
@sahar16
ممنون که جواب دادی دوست عزیز.
باهات موافقم. شرط اول یادکیری علاقست.
سوالی که دارم اینه که آیا روشی میتونیم پیدا کنیم که برای همه موثر باشه یا نه؟ مثلا یه کلاسی که جمعیتش کم باشه و یه مدرس خوب و با تجربه حضورا بهمون درس بده میتونه برای همه موثرتر باشه یا فیلم دیدن؟ یا کلا نمیشه یه نسخه برای یادگیری همه پیچید؟ -
MrX روش یادگیری واس هرکی متفاوته.
البته خب داشتن ی مدرس خوب صددرصد بهتر از کلیپ هستش چون حضوری یاد گرفتن و سوال پرسیدن تو کلیپ نیستش.@sahar16
احسنت
من خودم همیشه سعی می کنم سر کلاس حاضر باشم چون یه بار غایب شدم هر چی خوندم نفهمیدم
ولی تو پرانتز اگه بخوام راستشو بگم امسال دوازدهم نصف کلاسا رو پیچوندم
چون تو کلاس اونچیزی که میخوام یعنی تست رو یاد نمی دن...
البته اصلا به بقیه فرار از مدرسه رو توصیه نمی کنم چون ممکنه کلاتون بره تو کلای مدیر مدرسه تون و شر بشه -
text
ممنون که جواب دادین.
خب اگر کسی بهتون از آموزه ها و تجربیاتش چیزی رو یاد بده، تاثیرگذار تر نیست به نظرتون؟ -
@sahar16 فک میکنم شما دهم باشی و همه کلیپا حاضرواماده جلوته اما من یازدهم باید دوهفته منتظرباشم تا دوتا کلیپ بیاد بیرون و معلممونم که فشنگی میره جلو..
-
سلام دوستان عزیز.
من دنبال یه روشی برای یادگیری ام که بدونم وقتم هدر نمیره و وقتی که براش میذارم واقعا نتیجه میده.
به نظرتون تاثیرگذارترین روشی که برای یادگیری وجود داره چیه؟ مثلا بریم کلاس خصوصی؟ کتاب بخونیم؟ ویدئو ببینیم؟
شما چه روشی رو پیشنهاد می کنید؟ چه روشی رو تجربه کردید؟MrX سلام، این دو تا تاپیک رو بهتون معرفی میکنم
https://forum.alaatv.com/topic/9045/روش-مطالعه-زیست-کرنومتر-و-r-s/22
https://forum.alaatv.com/topic/8729/اصول-مدیریت-زمان-چیزهایی-که-نمی-دانیم-نمی-دانیم/12?page=1