شیمی2>نظریه دالتون
-
درود(:
وقتی تو یه سوال پرسیده میشه کدوم بخش از نظریه دالتون با دانش امروزی مطابقت کامل نداره؟ ، اینکه اتم ها نه به وجود میان نه از بین میرن نمیتونه جواب باشه؟ من چند جا دیدم این موردو درست میگیرن. به خاطر کلمه ی کامل؟:/ درسته که پایستگی جرمو میگه ولی رادیواکتیویته مگه ردش نکرد؟:/
همیار
دانش-آموزان-آلاء -
درود(:
وقتی تو یه سوال پرسیده میشه کدوم بخش از نظریه دالتون با دانش امروزی مطابقت کامل نداره؟ ، اینکه اتم ها نه به وجود میان نه از بین میرن نمیتونه جواب باشه؟ من چند جا دیدم این موردو درست میگیرن. به خاطر کلمه ی کامل؟:/ درسته که پایستگی جرمو میگه ولی رادیواکتیویته مگه ردش نکرد؟:/
همیار
دانش-آموزان-آلاءصوفی اتم ها نه به وجود میان نه از بین میرن مواد پرتوزا که به وسیله پرتوزایی ینی ازاد کردن پرتوهای پرانرژی به عنصر پایدار دیگ تبدیل میشن نقضش میکنه اما چون تو این مورد به نوعی قانون پایستگی جرم رو مطرح کرده با یه تقریب کلی درست گرفته میشه :face_with_rolling_eyes: فقط بند یک و دو نظریش رو میتونیم بگیم مطابقت کامل ندارد تو این موردم خب مطابقت دارد تا حدودی
-
صوفی اتم ها نه به وجود میان نه از بین میرن مواد پرتوزا که به وسیله پرتوزایی ینی ازاد کردن پرتوهای پرانرژی به عنصر پایدار دیگ تبدیل میشن نقضش میکنه اما چون تو این مورد به نوعی قانون پایستگی جرم رو مطرح کرده با یه تقریب کلی درست گرفته میشه :face_with_rolling_eyes: فقط بند یک و دو نظریش رو میتونیم بگیم مطابقت کامل ندارد تو این موردم خب مطابقت دارد تا حدودی
-
مبتکران میگه بند 3 و 7 درسته با اغماض!
چون یه جورایی به قانون پایستگی جرم اشاره دارهاما کتاب صفحه 8 قسمت مشاهده کنید سوال 4
سوال رو یه جور پرسیده که داره القا می کنه نباید درست بگیریمخط ویژه گفته بند 3 درست نیست ! ( به دلیل پرتو زایی )
موج آزمون یکی به نعل زده یکی به میخ!!
-
چون یه جورایی به قانون پایستگی جرم اشاره دارهاما کتاب صفحه 8 قسمت مشاهده کنید سوال 4
سوال رو یه جور پرسیده که داره القا می کنه نباید درست بگیریمخط ویژه گفته بند 3 درست نیست ! ( به دلیل پرتو زایی )
yasamanbanu در شیمی2>نظریه دالتون گفته است:
چه جواب جامعی دمت گرم(:
این یعنی بستگی به شرایط تست و گزینه های دیگه داره آره؟:/ -
چه جواب جامعی دمت گرم(:
این یعنی بستگی به شرایط تست و گزینه های دیگه داره آره؟:/ -
صوفی این جوری ریز بشی گیج میشی تو تست منظورش واضح میرسه مثال نقضاشم بدون یاسمن درست میگه منم تو کتابا این جور دیدم منم طبق مبتکران نظر کلیش رو گفتم
-
چه جواب جامعی دمت گرم(:
این یعنی بستگی به شرایط تست و گزینه های دیگه داره آره؟:/خواهش :)
آره بستگی به سوال داره
البته بهترین راه اینه کتاب کمک معلم رو پیدا کنیم ببینیم جواب اون سوال رو چی نوشته
راستی
بهتره تست سراسری خارج 92 رو ببینی
تست 236 هست فک کنم اولین تست شیمیاونجا هم داره القا می کنه غلط هست اون بند
اگه یه سر بزنی سوال رو بخونی ؛ بیا بگو بهت بگم چرا داره القا می کنهیه راستی دیگه!
من دوم دبیرستان بودم الگو می زدم برا شیمی
تا اونجا که یادم میاد اونم غلط گرفته بود -
توی مبتکران گفته چون اون اجزای داخلی اتم کشف نشده بوده
پس ب احترام کشف دالتون😐 این مورد درسته! -
خواهش :)
آره بستگی به سوال داره
البته بهترین راه اینه کتاب کمک معلم رو پیدا کنیم ببینیم جواب اون سوال رو چی نوشته
راستی
بهتره تست سراسری خارج 92 رو ببینی
تست 236 هست فک کنم اولین تست شیمیاونجا هم داره القا می کنه غلط هست اون بند
اگه یه سر بزنی سوال رو بخونی ؛ بیا بگو بهت بگم چرا داره القا می کنهیه راستی دیگه!
من دوم دبیرستان بودم الگو می زدم برا شیمی
تا اونجا که یادم میاد اونم غلط گرفته بودyasamanbanu راستی شما فرصت کردی چتتو وا کن :grinning_face_with_smiling_eyes:
یه راستی دیگه;)) : مبتکران گفته در واکنش های هسته ای یا در مورد مواد پرتوزا اتم ها ممکن است تجزیه شوند. این دوتا باهم فرق دارن؟ :/
پ.ن : خدایا خودت شاهد باش دارم سعی میکنم ریز نشم :face_without_mouth: :face_without_mouth: -
@Miss-Flower:face_with_tears_of_joy: اینجوری گفته چون هنوز اون موقع اغلب دانشمندا وجود اتمم قبول نداشتن چه برسه به خاصیت پرتوزایی و فرایند هسته ای....پس ب احترام کشف دالتون😐 این مورد درسته!
-
@Miss-Flower:face_with_tears_of_joy: اینجوری گفته چون هنوز اون موقع اغلب دانشمندا وجود اتمم قبول نداشتن چه برسه به خاصیت پرتوزایی و فرایند هسته ای....پس ب احترام کشف دالتون😐 این مورد درسته!
اکالیپتوس در شیمی2>نظریه دالتون گفته است:
اون که دلیل نیست:// جاست فور فان یه چی گفته:// دلیلش پایستگی جرمه
-
اکالیپتوس دقیقا👍
من ب مبتکران و درراسش جناب دالتون احترام زیادی قائلم😐
ولی جداازشوخی هرمنبعی یه چیز نوشته😑
پ.ن:فکرنکنم توکنکور همچنین سوالاتی رو بدن..
یاحداقلش اینه ک میشه بارد گزینه تستو زد😑👍@Miss-Flower در شیمی2>نظریه دالتون گفته است:
من اینا رو فقط با تست بازیابی کردم :/
چند تا تست دوست داری نشونت بدم؟:/ -
@Miss-Flower در شیمی2>نظریه دالتون گفته است:
من اینا رو فقط با تست بازیابی کردم :/
چند تا تست دوست داری نشونت بدم؟:/ -
yasamanbanu راستی شما فرصت کردی چتتو وا کن :grinning_face_with_smiling_eyes:
یه راستی دیگه;)) : مبتکران گفته در واکنش های هسته ای یا در مورد مواد پرتوزا اتم ها ممکن است تجزیه شوند. این دوتا باهم فرق دارن؟ :/
پ.ن : خدایا خودت شاهد باش دارم سعی میکنم ریز نشم :face_without_mouth: :face_without_mouth:احساس می کنم مشناسمت خخخخ:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی ... خخخخ
اسم رمز رو بگو باز کنم چت رو :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
اکالیپتوس در شیمی2>نظریه دالتون گفته است:
اون که دلیل نیست:// جاست فور فان یه چی گفته:// دلیلش پایستگی جرمه