غول فیزیک باش
-
صوفی در غول فیزیک باش گفته است:
yasamanbanu مگه x=vt غلط نیست؟:/
حس میکنم خنگ شدم://
نمودارو گرفتما نمیتونم بسطش بدم به فرمول
پ.ن : جان من الان بیخیال شو://
خیلی وقتتو گرفتمشمافقط اینو بخاطر بسپارکه جهت سرعت لحظه ای میشه مماس برنمودارمکان زمان...(ینی درجهت حرکت متحرک درهرلحظه)
@Miss-Flower
نههههه
جهت سرعت لحظه ای میشه جهت حرکت متحرک در لحظه معین در نمودار مسیر حرکت
اندازه سرعت لحظه برابر هست با شیب خط مماس بر نمودار مکان زمان در اون لحظهالان انقد میگم خودمم قاطی می کنماااا
خخخخخ -
@Miss-Flower
نههههه
جهت سرعت لحظه ای میشه جهت حرکت متحرک در لحظه معین در نمودار مسیر حرکت
اندازه سرعت لحظه برابر هست با شیب خط مماس بر نمودار مکان زمان در اون لحظهالان انقد میگم خودمم قاطی می کنماااا
خخخخخyasamanbanu پس من چی گفتم؟؟
-
yasamanbanu پس من چی گفتم؟؟
-
yasamanbanu من منتظرم بری تا چندتا سوال دیگه بپرسم
نمون لطفا://
مدیونی اگه جواب بدی:// خخخ -
yasamanbanu من منتظرم بری تا چندتا سوال دیگه بپرسم
نمون لطفا://
مدیونی اگه جواب بدی:// خخخخخخخخ
آره امروز خیلی آنلاین بودم
ولی ارزشش رو داشت
درسی بود همش -
گفته شده مسافت طی شده (طول خط آبی رنگ) بیشتر از 500 و کمتر از 700 است. بنابه بیشینه و کمینه ی دلتا ایکس گفته؟( ببخشید پیش پا افتاده س:// )مثلث قائم الزاویه داریم
وتر میشه 500
از طرفی جمع دو ساق میشه 700مسافت طی شده باید بزرگتر از وتر باشه
کوچکتر از جمع دو ساق -
مثلث قائم الزاویه داریم
وتر میشه 500
از طرفی جمع دو ساق میشه 700مسافت طی شده باید بزرگتر از وتر باشه
کوچکتر از جمع دو ساقyasamanbanu قضیه حمار؟
-
گفته شده مسافت طی شده (طول خط آبی رنگ) بیشتر از 500 و کمتر از 700 است. بنابه بیشینه و کمینه ی دلتا ایکس گفته؟( ببخشید پیش پا افتاده س:// ) -
صوفی خب جمع اون 2 تای بالایی رو گفته ک میشه 700
و پایین هم ک 500 میشه پس نمودار چون وسط افتاده ازاون بالایی هاکمتر وازپایینه بیشترمیشه
همونطورکه دوستمون گفتن..
یاسمن -
@Miss-Flower دراین حدو خودم میدونستم
خواستم قاعده مند تر توضیحشو بدونم چون اولش دقیقا متوجه نشدم چرا اون دو تا رو با هم جمع کرده:///// -
صوفی باباژان من..
منظورم ردپای متحرکه...
فکرشو کن!! اگه کلا ازمسیر 2ضلع بالا میرفت چقدر میشد؟؟ میشد 700دیگه؟
ازپایین میرفتم میشد 500...
منظورم ازمحیط ؛ جمع اون 2ضلع بالا و مقایسش با مسافت طی شده ی متحرکه!
خوب توضیح دادم؟؟(اصولا نمیتونم ب کسی چیزی رو توضیح بدم)
-
صوفی باباژان من..
منظورم ردپای متحرکه...
فکرشو کن!! اگه کلا ازمسیر 2ضلع بالا میرفت چقدر میشد؟؟ میشد 700دیگه؟
ازپایین میرفتم میشد 500...
منظورم ازمحیط ؛ جمع اون 2ضلع بالا و مقایسش با مسافت طی شده ی متحرکه!
خوب توضیح دادم؟؟(اصولا نمیتونم ب کسی چیزی رو توضیح بدم)
-
متحرکی بر روی مربعی به ضلع a با سرعت ثابت و بدون توقف در حال حرکت است. اگر متحرک مسافت 3a را بر روی محیط مربع بپیماید به ترتیب بیشترین و کمترین مقدار ممکن برای جابجایی؟
لازمه جوابو بفرستم اینکارو میکنم. ولی من استراتژی حلشو میخوام بدونم. اینکه چطور تشخیص بدیم کدوم حالت ماکزیممه کدوم حالت مینیمم ؟ -
متحرکی بر روی مربعی به ضلع a با سرعت ثابت و بدون توقف در حال حرکت است. اگر متحرک مسافت 3a را بر روی محیط مربع بپیماید به ترتیب بیشترین و کمترین مقدار ممکن برای جابجایی؟
لازمه جوابو بفرستم اینکارو میکنم. ولی من استراتژی حلشو میخوام بدونم. اینکه چطور تشخیص بدیم کدوم حالت ماکزیممه کدوم حالت مینیمم ؟بیشترین مقدار >>>> آ
کمترین مقدار >>>> آ رادیکال دو دومبیشترین مقدار : از یکی از گوشه ها شروع کنه سه آ بره
کمترین مقدار : از وسط یکی از اضلاع شروع کنه -
لازمه جوابو بفرستم اینکارو میکنم. ولی من استراتژی حلشو میخوام بدونم. اینکه چطور تشخیص بدیم کدوم حالت ماکزیممه کدوم حالت مینیمم ؟صوفی 3حالتشو میگم براتون!
پس بیشترین جابجایی حالت اول و کمترینش برای دومی هستش
وهرحالتی ک نبست بگیرین برای a (غیرازحالت دوم که نصف هستن) بردار ابتدا به انتها که همون وتر مثلث باشه بزرگتر ازحالت دومی میشه بنابراین نمیتونیم حالت های دیگه روای بگیریم.