Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
-
-
زهرا بیات در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کاش طبق برنامه گزینه دو پیش میرفتن
این هم قبلا مطرح شده و متاسفانه تقریبا هر روز بچه ها میپرسن
اساتید آلا همشون با تجربه و وارد هستن و هر مبحثی رو که صلاح بدونن به ترتیب تدریس میکنن و نه منطبق با گزینه ی 2 و قلم چی
کافیه نظرات قبلی همین تاپیک رو بخونین -
سلام استاد
واقغا ممنون من از فیزیک متنفر بودم با تدرستون منو عاشق فیزیکم کردیم بهترین دعا ها رو براتون دارم
امید وارم در ادامه به همین منوال درسنامه و تست کامل برید جلو واقعا ممنون
از آلا هم خیلی مچکرم امید وارم دستندرکاران به تمام آرزوهاشون برسن و امید وارم این تقدیر و تشکر ها رو به استاد برسونید
مممممممممممممممممممممنننننننننون -
سلام استاد
واقعا ممنون من از فیزیک متنفر بودم با تدرستون منو عاشق فیزیکم کردیم بهترین دعا ها رو براتون دارم
از آلا هم خیلی مچکرم امید وارم دستندرکاران به تمام آرزوهاشون برسن و امید وارم این تقدیر و تشکر ها رو به استاد برسونید
مممممممممممممممممممممنننننننننون -
nnegar در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام استاد
واقعا ممنون من از فیزیک متنفر بودم با تدرستون منو عاشق فیزیکم کردیم بهترین دعا ها رو براتون دارم
مممممممممممممممممممممنننننننننونموفق باشی عزیز جان
-
سلام,استاد ممنونم ازتون,فقط یه سوال,نظرات رو خوندم و میدونم که درس های پایه رو هم تدریس میکنید اما سوالم اینه که کی شروع می کنید؟فصل 4 و 5 سال اول و کل سال دوم رو؟ممنون میشم جواب بدین,من منتظر تدریس شما هستم
-
جلسه بعدي فيزيك يه ربع ديگه آماده ميشه
عزيزاني كه منتظر حركت دو بعدي بودن خدمت شما️ -
سلام استاد واقعا ممنونم ازتون
-
مجموعه آلا بسیار بسیار سپاسگذارم
-
#تدریس #فیزیک جلسه 20- حرکت شناسی(قسمت 20)
تدریس حرکت دوبعدی با حل تست
آقای #طلوعی
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5462
@alaa_sanatisharif
-
سلام
(حمید ایرانی) مرسی بابت جزوات
بقیه رو هم میزاری؟ -
سلام نگار ، حتما بروی چشم ، تا جلسه بیستم رو مینویسم pdf میکنم لبنکشو میزارم ، تا فردا اینکارو انجام میدم