فارغ تحصیل
-
سلام.متولد72 هستم.مدرک لیسانس دارم.چندماهی هست سربازیم تموم شده.دیپلمم تجربی هست .میخواستم برای سال بعد،کنکور1399شرکت کنم.از شما دوستان و مشاوران عزیزخواهش میکنم راهنمایی کنید.از کجا باید شروع کنم؟منابع و چی کار کنم؟چندتا جا تماس گرفتم گفتن محصولات مارو خریداری کن و بعدش تمام.من باید پزشکی قبول بشم.این و جدی میگم.خواهش میکنم کمکم کنید.مچکرم
-
-
@Marzieh-m سلام.دنبال کنم؟
-
سلام.متولد72 هستم.مدرک لیسانس دارم.چندماهی هست سربازیم تموم شده.دیپلمم تجربی هست .میخواستم برای سال بعد،کنکور1399شرکت کنم.از شما دوستان و مشاوران عزیزخواهش میکنم راهنمایی کنید.از کجا باید شروع کنم؟منابع و چی کار کنم؟چندتا جا تماس گرفتم گفتن محصولات مارو خریداری کن و بعدش تمام.من باید پزشکی قبول بشم.این و جدی میگم.خواهش میکنم کمکم کنید.مچکرم
Amir1994 در فارغ تحصیل گفته است:
چندتا جا تماس گرفتم گفتن محصولات مارو خریداری کن و بعدش تمام.
هر کار میکنی یه یه کارو نکن!
فیلمای آلا هست
کافیه منتها خواستی ازونا بخری هم همینجا خوب مشورت کن با بقیه
رحم کن به پولت://
رحم کن به اعصابت://
رحم کن به جوونیت://
باشد که رستگار شویم( رستگار رحمانی؟ خخخ )
موفق باشی -
-
Amir1994 در فارغ تحصیل گفته است:
چندتا جا تماس گرفتم گفتن محصولات مارو خریداری کن و بعدش تمام.
هر کار میکنی یه یه کارو نکن!
فیلمای آلا هست
کافیه منتها خواستی ازونا بخری هم همینجا خوب مشورت کن با بقیه
رحم کن به پولت://
رحم کن به اعصابت://
رحم کن به جوونیت://
باشد که رستگار شویم( رستگار رحمانی؟ خخخ )
موفق باشی -
سلام خسته نباشین
اول اینکه اون جاهایی که زنگ زدین همگی کاسبن و عادت کردن از استرس بچه های مردم پول به جیب بزنن
دوم اینکه شما باید علنن بکوبید از نو بسازید و نظام جدید رو بخونید
اینکه درسای اونا سخته یا اسون رو نمیدونم چون خودم نظام قدیمم اما فکر نمیکنم اصلیت درس ها عوض شده باشه :| امیدوارم یعنی:))
یعنی زیست همون زیسته اما کلمات رو دوستان برگردوندن به زبان شیرین پارسی :|
از پسش برمیایید
موفق باشید -
سلام خسته نباشین
اول اینکه اون جاهایی که زنگ زدین همگی کاسبن و عادت کردن از استرس بچه های مردم پول به جیب بزنن
دوم اینکه شما باید علنن بکوبید از نو بسازید و نظام جدید رو بخونید
اینکه درسای اونا سخته یا اسون رو نمیدونم چون خودم نظام قدیمم اما فکر نمیکنم اصلیت درس ها عوض شده باشه :| امیدوارم یعنی:))
یعنی زیست همون زیسته اما کلمات رو دوستان برگردوندن به زبان شیرین پارسی :|
از پسش برمیایید
موفق باشید -
dlrm مچکرم.خدا بخیر کنه.منابع و چیکار کنم؟با همین فیلم آموزشی آلاء شروع کنم؟اول کتاب درسی بخونم و بعد فیلم؟
خواهش میکنم
از هیچ چیزی نترسید. شما خیلی محکم و با عزمی راسخ میگید پزشکی.
پس نترسید و بجنگید با ترساتون برای هدفتون
واسه منابع خب باید از بچه های نظام جدید بپرسید
کتاب درسی منبع اصلی واسه درسای زیست و شیمی هستش...
به نظرم (به نظر من فقط ها...من نوعی :)) ) شما کتاب درسی شیمی و زیست دهم یازدهم دوازدهم رو فقط خریداری کنید برای باقی درسا کمک اموزشی بخرید. -
خواهش میکنم
از هیچ چیزی نترسید. شما خیلی محکم و با عزمی راسخ میگید پزشکی.
پس نترسید و بجنگید با ترساتون برای هدفتون
واسه منابع خب باید از بچه های نظام جدید بپرسید
کتاب درسی منبع اصلی واسه درسای زیست و شیمی هستش...
به نظرم (به نظر من فقط ها...من نوعی :)) ) شما کتاب درسی شیمی و زیست دهم یازدهم دوازدهم رو فقط خریداری کنید برای باقی درسا کمک اموزشی بخرید.