کممممممک امتحان
-
سلام بچه ها.امروز صبح امتحان ریاضی داشتم و به شدددددت خراب دادن با اینکه اولین باره که وااااقعا تلاشمو کرده بودم ولی حتی یک هزارمشم نتیجه نداد...حالا هرکار میکنم تمرکز ندارم بشینم امتحان بعدیمو بخونم...کمکم کنین.
-
سلام بچه ها.امروز صبح امتحان ریاضی داشتم و به شدددددت خراب دادن با اینکه اولین باره که وااااقعا تلاشمو کرده بودم ولی حتی یک هزارمشم نتیجه نداد...حالا هرکار میکنم تمرکز ندارم بشینم امتحان بعدیمو بخونم...کمکم کنین.
-
روشنا17 ذهنتو خالی کن هی باخودت تکرار کن که امتحانای بعدی رو خوب میدم و حواس خودتو پرت کن
-
روشنا17 خراب کردن یه امتحان دلیل بر خراب کردن امتحانای دیگه نیست درثانی تو تلاش کردی این مهم تراز هرچیزیه
-
@saraa-66 حکایت همون دیالوگ معروفه که میگه تو نمیدونی چقد سخته سعی کنی سعی کنی سعی کنی ولی هیچوقت نرسی
روشنا17 قرار نیست تو هیچوقت نرسی تو میگی که برای اولین بار واقعا تلاش کردی انتظار نداشته باش که به همین زودی جواب تلاشتو ببینی تو تلاشتو توی همین سطح نگه دار بعد اخرش ببین چی میشه جوجه رو اخر پاییز میشمارن جا نزن قر نزن به عقب نگاه نکن هرروز خودتو بهتر از دیروزت کن
-
-
@saraa-66 حکایت همون دیالوگ معروفه که میگه تو نمیدونی چقد سخته سعی کنی سعی کنی سعی کنی ولی هیچوقت نرسی