کنکوری 98 نظام قدیمم
-
با سلام خدمت کیله آلاییهای عزیز...من دارم از آموزشهای این سایت استفاده میکنم عالین واقعا خسته نباشید
فقط یه سوال داشتم.اینه من به همه ی منابع دسترسی دارم و یکم گیج شدم که از کدوم منبع استفاده کنم که منو وسط راه نذاره...من بجز زیست هیج کتاب درسی دیگه فعلا ندارم
اعم از درسی و کمک درسی و کل چیزایی که لازمه واسه کنکور 98 میخواستم بدونم چیه؟که برم تهیه کنم
با تشکر -
سلام وقت بخیر
در قدم اول باید کتب درسی اونم چاپی که امسال ازش سوال میاد رو داشته باشید
پیش دانشگاهی ۹۶-۹۷ سوم ۹۵-۹۶ دوم۹۴-۹۵
بعد کتب کمک درسی رو باید تهیه کنید تا بتونید تست کار کنید و درسنامه ها جامع تر در اختیارتون باشه که توصیم اینه
برای ادبیات کتاب های مبحثی مثل نشرالگو تهیه کنید
عربی معمولا کتاب خیلی سبز و عربی به زبان ساده پیشنهاد میشه
دینی گاج نقره ای یا آی کیو به هرکدوم که دسترسی داشته باشید میشن
زبان انگلیسی کتاب مبتکران اناری یا شبقره که اولی بنظرم بهتره ولی اکثر بچه ها دومیو تهیه میکنن 😑
زیست شناسی تقریبا نمیشه گفت کدوم منبع خوبه چون هر کدوم یه نقطه ضعف و نقطه قوت متمایزی داره ولی در قدم اول باید تستای اموزشی کار کنید و بعد تستای تسلطی و سخت تر که توصیه میکنم گاج ای کیو رو هم در کنار تستای کنکور حتما حل کنید.
ریاضی کتاب آبی ۳۰ سال کانون یا مهر و ماه که دومی بخاطر درسنامه خوبش توصیه میشه
فیزیک گاج یا خیلی سبز جفتش یکیه ولی گاج خیلی خشک هستش طرز بیان مولفش
شیمی کتاب موج آزمون رو حتما داشته باشید در کنار گاج ای کیو یا خیلی سبز که میتونید از اینترنت نمونه رو دانلود کنید و امتحان کنید ببینید کدوم به صلاحتونه.
در قدم بعد هم باید برنامه ریزی بلند مدت و هفتگی و روزانه برای خودتون تدارک ببینید و با یادگیری مهارت های مطالعه،آزمون دادن و مهندسی بعد آزمون خودتونو اماده کنید.
از فیلمهای اموزشی هم توصیه میکنم واسه قسمت هایی که درکش واستون سخت تره استفاده کنید چون زمانشون طولانیه واینطوری فرصت تست زنی کم میشه واستون اگه بخاین کل فیلمارو ببینید.
موفق باشید -
در مورد شیمی بنظر من اگه درسشو بلدین و دنبال تست خوب میگردین کتاب ازمون فار خیلی خوبه
-
سلام وقت بخیر
در قدم اول باید کتب درسی اونم چاپی که امسال ازش سوال میاد رو داشته باشید
پیش دانشگاهی ۹۶-۹۷ سوم ۹۵-۹۶ دوم۹۴-۹۵
بعد کتب کمک درسی رو باید تهیه کنید تا بتونید تست کار کنید و درسنامه ها جامع تر در اختیارتون باشه که توصیم اینه
برای ادبیات کتاب های مبحثی مثل نشرالگو تهیه کنید
عربی معمولا کتاب خیلی سبز و عربی به زبان ساده پیشنهاد میشه
دینی گاج نقره ای یا آی کیو به هرکدوم که دسترسی داشته باشید میشن
زبان انگلیسی کتاب مبتکران اناری یا شبقره که اولی بنظرم بهتره ولی اکثر بچه ها دومیو تهیه میکنن 😑
زیست شناسی تقریبا نمیشه گفت کدوم منبع خوبه چون هر کدوم یه نقطه ضعف و نقطه قوت متمایزی داره ولی در قدم اول باید تستای اموزشی کار کنید و بعد تستای تسلطی و سخت تر که توصیه میکنم گاج ای کیو رو هم در کنار تستای کنکور حتما حل کنید.
ریاضی کتاب آبی ۳۰ سال کانون یا مهر و ماه که دومی بخاطر درسنامه خوبش توصیه میشه
فیزیک گاج یا خیلی سبز جفتش یکیه ولی گاج خیلی خشک هستش طرز بیان مولفش
شیمی کتاب موج آزمون رو حتما داشته باشید در کنار گاج ای کیو یا خیلی سبز که میتونید از اینترنت نمونه رو دانلود کنید و امتحان کنید ببینید کدوم به صلاحتونه.
در قدم بعد هم باید برنامه ریزی بلند مدت و هفتگی و روزانه برای خودتون تدارک ببینید و با یادگیری مهارت های مطالعه،آزمون دادن و مهندسی بعد آزمون خودتونو اماده کنید.
از فیلمهای اموزشی هم توصیه میکنم واسه قسمت هایی که درکش واستون سخت تره استفاده کنید چون زمانشون طولانیه واینطوری فرصت تست زنی کم میشه واستون اگه بخاین کل فیلمارو ببینید.
موفق باشید@Shayan-Saeedi sسلام خسته نباشید واقعا...ممنون بابت توضیحاتتون...امروز رفتم همه ی کتابای درسی رو گرفتم
کمک درسیارم بعد ظهر میگردم دنبالشون....فقط این کتابی که واسه ادبیات گفتین...جامعه یا دونه دونه هست
یا عربی به زبان ساده...یک جلده یا چندتا؟ -
سلام سلامت باشید،ادبیاتش مبحثیه ولی عربی به زبات ساده تک جلدیه و برای انتشارات مبتکران و مولفش اقای ایاد فیلی