چطور میشه فیزیک ۱۰۰ زد و ریاضی و شیمی و بالای ۸۰ با سایت الا
-
از راهنمایی ممنون هرکی که جواب میده
-
سلام من فیزیک 100 نزدم ولی خب آزمون قبل شیمی صد زدم.. ریاضی روهم بذا دوستان راهنماییت کنن
من درمورد همون شیمی هرچی بلدم میگم ..البته اینم بگم ک روش خوندنم شاید واسه همه جواب نده!
1- کتاب درسیتو بنداز دور (برخلاف عقاید مشاورا) ..کتاب درسی شیمی واقعا بی کیفیته و ارزش مطالعه نداره.
داخل کلاس هرچی یاد گرفتی.. بعد از ظهر اون روز بشین بدون مطالعه تستشو بزن... پیشنهاد من فاره .
تستا ک تموم شد درسنامه رو مو به مو بخون و از هر صفحه یه خلاصه پنج خطی بنویس داخل یه دفتر که مخصوص شیمیته..پیشنهاد من درسنامه خیلی سبزه
درسنامه که تموم شد دیگه ولش کن.. واسه امروز بسه..
فردای اون روز تست جدید بزن.. پیشنهاد من تست مهروماهه .. وقتی کامل تموم شد یه آزمون از تستای خیلی سبز از خودت بگیر... بعد برو ب بقیه زندگیت برس
یا علی:raised_hand_light_skin_tone: -
به سختی...
-
سلام
میدونی
همه چی بستگی به خودت داره
میتونی فیزیک استاد کازرانیان نگا کنی بعد بری بخوابی!!!!!!!!!!!!
یا میتونی فیزیک استاد کازرانیان نگا کنی بعد بری مضرب 3 تستای همون فصل از کتاب تستتو بزنی!
نه تنها آلاء بلکه مدرسه هم همینه.
معلم فیزیکمون میگفت: 20%منم.بقیش شمایین.حالا اینکه سوالت این باشه کدوم دبیرا و اینا:
شیمی ---> اقای آقاجانی
فیزیک ----> آقای کازرانیان
ریاضی---->آقای امینی رادو اینکه یادم نره که بگم.
خیلی مهمه که وقتی دبیر داره توو فیلم سوال حل میکنه تو فیلم رو پاز کنی و اول خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــودت سوالو حل کنی بعد مقایسش کنی با حل دبیر.
خلاصه اینکه:%(#26e0d7)[خوشه چینِ همتِ خودت باش رفیق:) ]
-
سلام من فیزیک 100 نزدم ولی خب آزمون قبل شیمی صد زدم.. ریاضی روهم بذا دوستان راهنماییت کنن
من درمورد همون شیمی هرچی بلدم میگم ..البته اینم بگم ک روش خوندنم شاید واسه همه جواب نده!
1- کتاب درسیتو بنداز دور (برخلاف عقاید مشاورا) ..کتاب درسی شیمی واقعا بی کیفیته و ارزش مطالعه نداره.
داخل کلاس هرچی یاد گرفتی.. بعد از ظهر اون روز بشین بدون مطالعه تستشو بزن... پیشنهاد من فاره .
تستا ک تموم شد درسنامه رو مو به مو بخون و از هر صفحه یه خلاصه پنج خطی بنویس داخل یه دفتر که مخصوص شیمیته..پیشنهاد من درسنامه خیلی سبزه
درسنامه که تموم شد دیگه ولش کن.. واسه امروز بسه..
فردای اون روز تست جدید بزن.. پیشنهاد من تست مهروماهه .. وقتی کامل تموم شد یه آزمون از تستای خیلی سبز از خودت بگیر... بعد برو ب بقیه زندگیت برس
یا علی:raised_hand_light_skin_tone:yas-its
دوست عزیز این کار کاملا غلطه چون ما داریم برای کنکور میخونیم و این جوری خوندنو بهش میگن پوسته ای
تو اول باید جزوه معلم یا آلا یا... رو کامل بخوانی
بعدش بری سر کتاب درسی هم سوالای داخلشو و هم روی متن رو بخوانی(مخصوصا برای شیمی)(وبرای ریاضی و فیزیک سعی کن تمرینات کتاب رو حتما حتما بخوانی)
اگه کتاب تشریحی داشتی اونا رو حل کن بعدش بشین تستای90به بعد
بعدش تستای 90به قبل و در آخر هم تالیفی های کتابت رو بزن
شاید شاید این کار کمی زمان بر باشه ولی چیزی رو که خواندی کاملا عمیق فهمیدی و احتمالش کمه که از یادت بره
یه لحظه هم فک کردی که داره یادم میره یا یادم رفته بشین یه بار مرورش کن
من قول میدم بهت این روش رو امتحان کن ببین چه جوری نتیجه میگیری
اول جزوه بخوانی و بعدش سریع بری تست بزنی بعد از مدتی یادت میره -
yas-its
دوست عزیز این کار کاملا غلطه چون ما داریم برای کنکور میخونیم و این جوری خوندنو بهش میگن پوسته ای
تو اول باید جزوه معلم یا آلا یا... رو کامل بخوانی
بعدش بری سر کتاب درسی هم سوالای داخلشو و هم روی متن رو بخوانی(مخصوصا برای شیمی)(وبرای ریاضی و فیزیک سعی کن تمرینات کتاب رو حتما حتما بخوانی)
اگه کتاب تشریحی داشتی اونا رو حل کن بعدش بشین تستای90به بعد
بعدش تستای 90به قبل و در آخر هم تالیفی های کتابت رو بزن
شاید شاید این کار کمی زمان بر باشه ولی چیزی رو که خواندی کاملا عمیق فهمیدی و احتمالش کمه که از یادت بره
یه لحظه هم فک کردی که داره یادم میره یا یادم رفته بشین یه بار مرورش کن
من قول میدم بهت این روش رو امتحان کن ببین چه جوری نتیجه میگیری
اول جزوه بخوانی و بعدش سریع بری تست بزنی بعد از مدتی یادت میره -
@ایمورتال
گفتم ک شاید بقیه با روشم کنار نیان
من با روشم دارم شیمی100 میزنم :)
و روشم توی ریاضی و فیزیک تقریبا مثه شماست و دارم بین 60 تا 80 میزنم...
مرسی خیلی خوشحال شدم از راهنماییت . حتما تستش میکنم.
یا علیyas-its
این روش رو از گفته های آقای دیبازر یاد گرفنم -
yas-its
این روش رو از گفته های آقای دیبازر یاد گرفنم