7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
زیست دونی
-
dan-l در زیست خوانی!! گفته است:
دوستان اگه ممکنه این سوالو برام حل کنید بی زحمت ممنون
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلادوستان من این سوالل رو متوجه نشدم چطوری حل میشه
-
Ali 1
اندامی که مایع تسهیل کننده ی حرکات دمی(سورفاکتانت) ترشح میکنه، شش هست.
خون راست قلب توسط سرخرگای ششی وارد ششا میشه که این خون تیره هست و شبیه خونی که از کبد خارج میشه هست.
اما شش هم یه اندامه و نیاز به خونرسانی داره، پس از طریق یکی از انشعابات آئورت بهش خونرسانی میشه(خون روشن).
همواره اینطوری نیست.من اول اینطوری خوندم
خونی که از قلب به سمت اندامی که ترشح کننده ی مایع تسهیل کننده حرکات دودی است می رود همواه مانند خون خروجی از کبد است.این درسته یا غلط؟
-
@Amir-Bernousi در زیست خوانی!! گفته است:
dan-l
من بلد نیستممهم نیست دکتر جان من خودمم بلد نیستم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
سلام فصل گردش مواد صفحه ۷۹_ تو متن که مربوط به توضیح انتقال تحریک ایجاد شده هست این جمله رو نوشتن :
.... تحریک پس از رسیدن به گره دهلیزی_بطنی به الیاف گرهی موجود در دیواره دو بطن منتقل می شود!
سوال اینکه منظور از الیاف گرهی موجود در دیواره بین دو بطن هست دیگه که کلمهبین از دست نویسنده با وجدان کتاب نظام قدیم در رفته -
@Miss-Flower در زیست خوانی!! گفته است:
Elimoon بله
ینی پس ازدهلیزی بطنی منتقل میشه ب الیاف گرهی(بین)دوبطن
و بعد الیاف گرهی ک هرکدوم ازاونهادارند.
خیلی ممنوون عکس خوجل و واضحیِ
-
سلام ... دوستان اقای رحیمی بحث محاسبه تعداد و انواع ژنوتیپ ها و فنوتیپ ها رو تو صفات "غیر چند اللی" تو کدوم ویدیو توضیح دادن؟ یه بار توی یکی از فیلم های ژنتیک و خاستگاه ان گفتن که توی مبحث ژنتیک (فصل 5 تا 7 سوم) توضیح دادن ولی من هیچ همچین چیزی یادم نمیاد.
امکانش هست کمک کنید؟
@Amir-Bernousi @Miss-Flower @ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
dan-l ویدیو های ژنتیک مندلیشونو ببینید،تو اون چن تا کلیپه اول ظاهرا گفته اونارو
-
@Shayan-Saeedi در زیست خوانی!! گفته است:
فکر کنم اشتباه گفتم. منظورم محاسبه تعداد گامت ها و اینا بود. توی ژنتیک مندلی پیدا نکردم. توی ژنتیک غیر مندلی هم کل ویدیو ها رو نگاه کردم ولی راستش همچین چیزی یادم نمیاد باشه. توی یه کلیپ اتفاقی اقای رحیمی میگن که همونطور که توی فصل 7 سوم بهتون یاد دادم توی کلاس هام اول تعداد گامت ها و اینارو محاسبه میکنین و ....
ولی نمیدونم کدوم فیلم
-
در بدن یک دختر 12 ساله، .....
1)در ماده ای که برخی هورمون ها را به عنبیه میرساند، برخلاف ماده ای که شکل کره ی چشم را حفظ میکند، نمیتوان پروتئین های دفاعی لوله ی گوارش را یافت.
2)پردازش پیام های ارسالی از ماهیچه ی 2 سر ران به مغز، در بخشی از سلول انجام میشود که فعالیت آنزیم های همانندسازی کننده دیده نمیشود.
3)در بخشی از مغز لایه ی مننژ که یک لایه ای دیده میشود، ممکن است انشعاباتی از آئورت ورودی به مغز را یافت.
4)غده ای که در پشت جناغ قرار گرفته است، تنها میتواند ساختارهای سلولی تغییریافته را به خون وارد کند.
-
dan-l در زیست خوانی!! گفته است:
@Shayan-Saeedi در زیست خوانی!! گفته است:
فکر کنم اشتباه گفتم. منظورم محاسبه تعداد گامت ها و اینا بود. توی ژنتیک مندلی پیدا نکردم. توی ژنتیک غیر مندلی هم کل ویدیو ها رو نگاه کردم ولی راستش همچین چیزی یادم نمیاد باشه. توی یه کلیپ اتفاقی اقای رحیمی میگن که همونطور که توی فصل 7 سوم بهتون یاد دادم توی کلاس هام اول تعداد گامت ها و اینارو محاسبه میکنین و ....
ولی نمیدونم کدوم فیلم
بقیه گفتن دیگه :|
منم این مباحثو از ای کیو درسنامش خوندم :| -
@Amir-Bernousi در زیست خوانی!! گفته است:
خونی که از قلب به سمت اندامی که ترشح کننده ی مایع تسهیل کننده حرکات دودی است می رود همواه مانند خون خروجی از کبد است.
این درسته یا غلط؟درمورد این سوال،
اندامی که مایع تسهیل کننده ی حرکات دودی رو ترشح میکنه، رودس. یه مایع نمکی ترشح میکنه. از قبل به روده خون روشن وارد میشه.
خون خروجی از کبد که تیره هست.
غلطه این سوال. -
سلام دوستان از نظر شما کتاب هفت خوان مبتکران واسه تست زدن خوبه؟منظورم اینه که تستاش استاندارد و جوندار هست؟
-
alireza.jet @Amir-Bernousi Laynad Ali 1 Elimoon
-
alireza.jet در زیست خوانی!! گفته است:
سلام دوستان از نظر شما کتاب هفت خوان مبتکران واسه تست زدن خوبه؟منظورم اینه که تستاش استاندارد و جوندار هست؟
من ندیدم کتابشو
-
@zedtwo در زیست خوانی!! گفته است:
@Amir-Bernousi سلام
شما ژنتیک آقای جعفری رو دیدین؟ خوبه؟
من از فردا باید بخونمش. وقت ندارم برم ببینم کدوم تدریس بهتره
ممنون میشم راهنمایی کنین، اگه جزوه ی خوبی چیزی هس معرفی کنین
مرسیهم ایشون خوبن هم اقای رحیمی، ژنتیک هم مثل مسائل ریاضی وفیزیک به تمرین و تکرار زیاد نیاز داره تا تسلط ایجاد بشه روش، روی درسنامه زیاد سخت نگیرید