زیستِ مصور
-

-
-
ℹ زیست شناسی در ۶ ماهه آخر 🛅
دوستان عزیز کلید موفقیت شما در درس زیست شناسی توی فرصت باقی مونده اینه که سوژه ها و مباحث تست خیز کنکور سراسریو از سوالات موجود در دفترچه شناسایی کنید و از کتاب درسی مطالعه مفهومی،عمیق و ترکیبی واسشون داشته باشین و هر یک از گزینه های تست های سراسری رو کامل آنالیز کنید و سعی کنید ازشون تست جدیدتر بسازید تا مهارت های زیستی شما بره بالا.
🏁در روز های آتی بیشتر در مورد این موضوع صحبت خواهم کرد❤
-
@Shayan-Saeedi 🌹
-
@Shayan-Saeedi
🌸
-
@Shayan-Saeedi :raising_hands: :raising_hands: :raising_hands_medium_skin_tone: :open_hands_light_skin_tone: :folded_hands: :folded_hands: :crossed_fingers: :crossed_fingers: :crossed_fingers: :victory_hand:
-
@Shayan-Saeedi
اصلاحیه🚩یه جمله مونده به آخر بجای کلمه رگ لطفا مویرگ بنویسید تو کتابتون اگر که یادداشت میکنید نکاتو❤
-
@Shayan-Saeedi :raising_hands: :raising_hands: :raising_hands_medium_skin_tone: :open_hands_light_skin_tone: :folded_hands: :folded_hands: :crossed_fingers: :crossed_fingers: :crossed_fingers: :victory_hand:
@Mahed 🌷💛
-
@Shayan-Saeedi
اصلاحیه🚩یه جمله مونده به آخر بجای کلمه رگ لطفا مویرگ بنویسید تو کتابتون اگر که یادداشت میکنید نکاتو❤
@Shayan-Saeedi ببخشیدکدوم قسمت ازعکس ها
-
@Mahed تو صفحه ۳ این تاپیک پست ۴ از آخر همونی که مثال نقض های معروف زیست توشه
-
این پست پاک شده!
-
@Mahed تو صفحه ۳ این تاپیک پست ۴ از آخر همونی که مثال نقض های معروف زیست توشه
@Shayan-Saeedi سلام.. ببخشیدفصل ۵پیش آیا جزوه هم داره تو تلگرام.. ممنون
-
@Mahed سلام بله
-

-
-
@Shayan-Saeedi ببخشیدالگوی حباب توکانال نبودش؟!!! من ازاول مهرنگاه کردم توکانال وتقعا کل مباحث روداره همه زیست هارو😢😢😑😑 من فصل حواس ویسشو ندیدم وفصل ۳پیش هم توجزوهش کامل نیستش درسته..؟😲😲😳😳😳😥
-
@Shayan-Saeedi ببخشیدالگوی حباب توکانال نبودش؟!!! من ازاول مهرنگاه کردم توکانال وتقعا کل مباحث روداره همه زیست هارو😢😢😑😑 من فصل حواس ویسشو ندیدم وفصل ۳پیش هم توجزوهش کامل نیستش درسته..؟😲😲😳😳😳😥
@Mahed برخی مطالب پیش یک رو من تو همایشی که برگزار کرده بودم گفتم واسه همین نیس تو کانال ولی در کل مطالب کانال ۹۰ درصد کامله و علت اینکه گفتم از ۱ مهر چک کنید اینه که تغییرات اعمال شده و از ۱ مهر جروات و ویس های جدید هم گذاشتم وگرنه قبل ۱ مهر همه فصلا کامل هستن منتهی بعضیاش قدیمیه
-
افزایش سرعت تست زنی و مراحل کلی آن
💠 #تکنیک [ 3⃣ گام ] ویژه افزایش تعداد تست در زیست شناسی به سبک #شایان_سعیدی ↙️
1⃣یه دور کتابو بخونید یه دید اولیه و نسبی پیداکنید بعد تیپ تستای اون فصلو بصورت آموزشی کار کنید تا بیس مدلینگ تستی اون فصلتون ساخته بشه❗️
2⃣یه تعداد تست تالیفی معتبر و کنکوری واسه اون پارت ها حل کنید و گزینه هارو با خط کتاب درسی نه چیز دیگه، مطابقت بدید تا ریشه طرح تست و خط فکری طراح دستتون بیاد♨️
3⃣در جلسات آتی میتونید بصورت زماندار سوال حل کنید و سریع ایراد یابی کنید تا هم خلا های آموزشیتون پر بشه هم ایراد های مطالعاتیتون رو بشه و بتونید جهت بدین بهش💹
🔆بعد انجام این تکنیک قطعا پیشرفت چشم گیری در درصد و سوادتون مشاهده میکنید،مطمئن باشید😉
%(#ff0000)[موفق باشید عزیزان]
⚠️این روش فقط واسه افزایش تعداد تست و اصلاح روش تست زنیه و پیشنهادیه
شما میتونید تغییرات مورد نیازتونو اعمال کنید و همه میدونیم که هرکسی روش خاص خودشو داره ولی گاها برخی اصول واسه همه ثابته🤔 -
1⃣یه دور کتابو بخونید یه دید اولیه و نسبی پیداکنید بعد تیپ تستای اون فصلو بصورت آموزشی کار کنید تا بیس مدلینگ تستی اون فصلتون ساخته بشه❗️
2⃣یه تعداد تست تالیفی معتبر و کنکوری واسه اون پارت ها حل کنید و گزینه هارو با خط کتاب درسی نه چیز دیگه، مطابقت بدید تا ریشه طرح تست و خط فکری طراح دستتون بیاد♨️
3⃣در جلسات آتی میتونید بصورت زماندار سوال حل کنید و سریع ایراد یابی کنید تا هم خلا های آموزشیتون پر بشه هم ایراد های مطالعاتیتون رو بشه و بتونید جهت بدین بهش💹
🔆بعد انجام این تکنیک قطعا پیشرفت چشم گیری در درصد و سوادتون مشاهده میکنید،مطمئن باشید😉
شما میتونید تغییرات مورد نیازتونو اعمال کنید و همه میدونیم که هرکسی روش خاص خودشو داره ولی گاها برخی اصول واسه همه ثابته🤔@Shayan-Saeedi
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء -
شما میتونید تغییرات مورد نیازتونو اعمال کنید و همه میدونیم که هرکسی روش خاص خودشو داره ولی گاها برخی اصول واسه همه ثابته🤔@Shayan-Saeedi ممنون.... ببخشیدرتبه کنکورتون چندشد؟؟! چه سالی کنکوردادین.. متشکر