شیمی 2>ساختار اتم>ایزوتوپ>چگالی
-
وسط درس بودم اینو دیدم...
برای "یک" ماده ی معین نسبت جرم به حجم ثابته. یعنی با افزایش یا کاهش جرم یا حجم مولفه دیگه هم تغییر میکنه تا به کل چگالی "یک" ماده مورد ازمایش ثابت بمونه.شما الان داری دو ماده مختلف رو باهم مقایسه میکنی. خب باالتبع قراره که چگالی های متفاوتی داشته باشن. گفتی این دو ماده حجم یکسان دارن میتونی وی ها رو ساده کنی و بذاری بجاشون یک . در نتیجه مقایسه این دو اینطوریه که جرم هاشون رو مقایسه میکنی.
قرار نیست با یکسان بودن حجم لزوما جرم اونا هم یکسان باشه که علت اونم برمیگرده به رفتار و خواص ماده
یعنی باید از لحاظ زیر اتمی بیای جرم هاشون رو مقایسه کنی... هیدرو سنگین با هیدرو معمولی یکیه؟ نه. -
اصلا طرف طراح بخواد اذیت کنه میاد میگه 1 تن اب معمولی چگالی بیشتری از 1 کیلو آب سنگین داره.
:| خیلی دوس داشتم طراح کنکور میبودم :|
@Amir-Bernousi در شیمی 2>ساختار اتم>ایزوتوپ>چگالی گفته است:
اصلا طرف طراح بخواد اذیت کنه میاد میگه 1 تن اب معمولی چگالی بیشتری از 1 کیلو آب سنگین داره.
این جمله رو باید غلط بگیریم دیگه ؟!
-
این جمله رو باید غلط بگیریم دیگه ؟!
yasamanbanu آره غلطه
@Amir-Bernousi غلطه دیگه؟ -
yasamanbanu آره غلطه
@Amir-Bernousi غلطه دیگه؟@زمستان
طراح بودن حس خوبی دارهاره دیگه اصلا جرم مهم نیست
-
چون جرم مولی d2o از h2o بیشتره پس در حجم یکسان چگالی D2Oاز H2Oبیشتره؟!مگه چگالی یه مولفه ی ثابت نیست؟
@همیار
yasamanbanu@زمستان جمله درست نیست؟!
@Amir-Bernousi -
@زمستان جمله درست نیست؟!
@Amir-Bernousi -
@زمستان جمله درست نیست؟!
@Amir-Bernousi -
@زمستان
طراح بودن حس خوبی دارهاره دیگه اصلا جرم مهم نیست
-
@زمستان در شیمی 2>ساختار اتم>ایزوتوپ>چگالی گفته است:
@Amir-Bernousi من تابحال تست طرح نکردم. بعد از یه مدت امتحان کنم بنظرتون؟ کمک کننده س؟
والا به من که خیلی تو زیست کمک کرده، حالا خود تستم نشد نشد، سوال خیلی خوبه، من متنای شیمی رو هر خطشو یه سوال درست نادرست میکنم یا تعریفی اینا مینویسم بعد برای مرور از اینا استفاده میکنم
-
@Amir-Bernousi من تابحال تست طرح نکردم. بعد از یه مدت امتحان کنم بنظرتون؟ کمک کننده س؟
والا به من که خیلی تو زیست کمک کرده، حالا خود تستم نشد نشد، سوال خیلی خوبه، من متنای شیمی رو هر خطشو یه سوال درست نادرست میکنم یا تعریفی اینا مینویسم بعد برای مرور از اینا استفاده میکنم
چقد چیزای زیادی هست که میتونم ازتون یاد بگیرم(:
ممنون