شیمی2>ساختار اتم>کاشف p & Z
-
مبتکران گفته کاشف پروتون رادرفورده, کاشف عدد اتمی رادرفورد و موزلی
جا به جا نگفته؟:thinking_face:
@خوشدل
@Amir-Bernousi
yasamanbanu -
اخرشم کاشف به عمل نیومد تووی پروتون و الکترون
ولی کاشف پروتون موزلی
کاشف عدد اتمی رادرفورد
این نظر من -
@خوشدل من میگم اونی که بحث برانگیزه که حاصل کار رادرفورد بود یا موزلی، پروتونه
عدد اتمی رو که قطعا رادرفورد کشف کرد
درست میگم؟ -
برای این بخش، جمله ی حاشیه ی کتاب رو یاد بگیرید، میگه رادرفورد کشف کرد ولی امروزه از موزلی به عنوان کاشف پروتون یاد میشه
-
برای این بخش، جمله ی حاشیه ی کتاب رو یاد بگیرید، میگه رادرفورد کشف کرد ولی امروزه از موزلی به عنوان کاشف پروتون یاد میشه
-
@زمستان در شیمی2>ساختار اتم>کاشف p & Z گفته است:
@Amir-Bernousi
اونو میدونم
عدد اتمی و پروتونو جابجا گفتهنمیشه ایراد گرفت، تو فصل دوم گفته شده که وقتی رادرفورد و موزلی عدداتمی رو کشف کردن بی نظمیای مندلیف توجیه شد
-
@Amir-Bernousi
اونو میدونم
عدد اتمی و پروتونو جابجا گفتهنمیشه ایراد گرفت، تو فصل دوم گفته شده که وقتی رادرفورد و موزلی عدداتمی رو کشف کردن بی نظمیای مندلیف توجیه شد
-
@Amir-Bernousi
اینکه کشف کردن عدداتمی منحصربفرده معادل همون کشف عدد اتمیه؟90 درصد جملاتتونو نمیفهمم :|
کتاب اینطوری گفته دیگه. ینی اگه یه روزی اومدن گفتن عدد اتمی رو رادرفور کشف کرد، درسته. اگه اومدن گفتن رادرفورد و موزلی عدد اتمی رو کشف کردن(که احتمالا اگه این جمله بیاد، بعدش میگن که بی نظمیای مندلیف اوکی شدش) بازم درست میگیرم :|
-
@Amir-Bernousi
اینکه کشف کردن عدداتمی منحصربفرده معادل همون کشف عدد اتمیه؟90 درصد جملاتتونو نمیفهمم :|
کتاب اینطوری گفته دیگه. ینی اگه یه روزی اومدن گفتن عدد اتمی رو رادرفور کشف کرد، درسته. اگه اومدن گفتن رادرفورد و موزلی عدد اتمی رو کشف کردن(که احتمالا اگه این جمله بیاد، بعدش میگن که بی نظمیای مندلیف اوکی شدش) بازم درست میگیرم :|
-
@Amir-Bernousi
ینی هم پروتون کاشف مشترک داره هم عدد اتمی؟
جفتش کشف موزلی و رادرفورده؟این یه بخش مبهمه تو کتاب درسی هم میشه گفت اره هم میشه گفت نه :| کتاب اومده یه جمله گفته، تو بیشتر تستا هم یجوری گزینه ها رو میدن که راحت فهمید چی به چیه
بقیش از درک من خارجه :face_without_mouth:
-
@Amir-Bernousi
ینی هم پروتون کاشف مشترک داره هم عدد اتمی؟
جفتش کشف موزلی و رادرفورده؟این یه بخش مبهمه تو کتاب درسی هم میشه گفت اره هم میشه گفت نه :| کتاب اومده یه جمله گفته، تو بیشتر تستا هم یجوری گزینه ها رو میدن که راحت فهمید چی به چیه
بقیش از درک من خارجه :face_without_mouth: