اپ ویندوزی الا
-
سلام عزیزان دل بنده پروگرمرم (برنامه نویس) در نظر دارم جهت جبران زحمات الا یک اپ ویندوزی برای الا بنویسم فقط نظر شما برام مهمه ایا بزنم ویا خیر ؟
sohrab
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ایهام. اکالیپتوس @Amir-Bernousi -
عالی میشه البته اگه وقتشو دارین
چه امکاناتی براش مد نظرتونه؟ کمکی تو این راه از دست بنده بر بیاد بگید چون ی زمانی منم گرافیک و برنامه نویسی کار میکردم قبلا :)) -
یکی از حائز اهمیت ترین امکاناتش دانلود تمام قسمت های یک درس چیزی که همه افراد میخان
-
soroushABD چرا که نه
هرکاری که باعث گسترش آلا بشه مطمئنا بی جواب نمیمونه
موفق باشید
mohammadhassan کدزن خوبی هستندبرای کمک
#شوخی -
سلام عزیزان دل بنده پروگرمرم (برنامه نویس) در نظر دارم جهت جبران زحمات الا یک اپ ویندوزی برای الا بنویسم فقط نظر شما برام مهمه ایا بزنم ویا خیر ؟
sohrab
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ایهام. اکالیپتوس @Amir-BernousisoroushABD
اجرتون با خدا -
سلام
اگر انگیزه چنین کاریو داری حتما انجامش بده
خیلی خوب میشه اینطوری
موفق باشی -
sohrab
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ایهام. اکالیپتوس @Amir-BernousisoroushABD سلام
موفق باشید اجرتون با خدا -
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @ادمین
از عزیزانی که دسترسی میتونند لینک های درس ها رو تو یک فایل تکست تحویل بدن ممنون میشم اگر هم که نمیتونن خودم جمع اوری میکنم
ممنون -
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @ادمین
از عزیزانی که دسترسی میتونند لینک های درس ها رو تو یک فایل تکست تحویل بدن ممنون میشم اگر هم که نمیتونن خودم جمع اوری میکنم
ممنونsoroushABD اگ واقعا تصمیمت جدی هست با اقا سهراب صحبت کن...و ازشون api های سرور رو بگیر بعد با ریکوئست زدن درسا رو نمایش بده
اون روشی ک میخای بزنی خ دنگ و فنگ داره !
یه ماه فقط باید بشینی لینک جمع کنی -
soroushABD اگ واقعا تصمیمت جدی هست با اقا سهراب صحبت کن...و ازشون api های سرور رو بگیر بعد با ریکوئست زدن درسا رو نمایش بده
اون روشی ک میخای بزنی خ دنگ و فنگ داره !
یه ماه فقط باید بشینی لینک جمع کنی_Mohammad_reza_
جدی بودن که هست :|
ولی اقا سهراب خیلی وقته ان نشده:| -
_Mohammad_reza_
ولی اقا سهراب خیلی وقته ان نشده:|soroushABD در اپ ویندوزی الا گفته است:
_Mohammad_reza_
ولی اقا سهراب خیلی وقته ان نشده:|@M-an
-
soroushABD با سی شارپ میزنی پروژه رو ؟
-
اره
سی شارپ کاری؟:| -
اره
سی شارپ کاری؟:| -
موفق باشی
والا واقعیتشو بخوای خیلی سمت api نرفتم تسلط کافی ندارم ولی اگه اقا سهراب api رو بده شاید بتونم کاری کنم -
ممنونsoroushABD
از خود مسئولین بگیرید بهتر هست چون اینطوری هیچ درسی جا نمیفته -
soroushABD
از خود مسئولین بگیرید بهتر هست چون اینطوری هیچ درسی جا نمیفتهromisa درسته این بهترین کاره
اگه بخاین دستی بزارین هم برای شما سخت میشه هم باید هواست باشه درسی جا نیوفته -
romisa درسته این بهترین کاره
اگه بخاین دستی بزارین هم برای شما سخت میشه هم باید هواست باشه درسی جا نیوفتهpooya-rast
اقا سهراب ان نشده که بخوام api رو بگیرم
ولی فعلا چند درسو دستی میزارم تست میکنم ببینم چطوریاست -
soroushABD
دوست عزیز منتظر آنلاین شدن دوباره آقا سهراب نباش
اینجا شاید سالی ی بار بشه که آنلاین ببینی ایشون رو :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
به ایشون بگو @M-an و هماهنگ شو باهاش تصمیم های بعدی رو هم در جهت تولید اپ ویندوزی بگیرین
موفق باشینعجب جمله ای شد :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@ادمین
@M-an