Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. انگيزه
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

انگيزه

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
4.3k دیدگاه‌ها 542 کاربران 264.9k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • اکالیپتوسا اکالیپتوس

@parisa54 من خودم قبلا تو یه تاپیکی اینو موشکافی کردم😂 بابا ژاااان من😂 اون حرفای من نیس نقل قول زدم از یه رتبه برتر من خودم اینور کنکورم😂 این به من که انگیزه داد تلاشمو بیشتر کنم
    نکات اموزشی هم داشت و اینکه حتی اگه زمانم کم باشه تمام تلاشتو کنی میتونی برسی وغیر ممکن نیس واسه رسیدن به اونی که میخوای برسی باید بهاشم بدی حالا کی گفت 18 ساعت بخون منظور این بود غیر ممکن نیس اگه با تموم وجودت بخوای و هدف داشته باشی خستگی واست معنا نداره و تمام تلاشتو میکنی و تلاشت بی جواب نمی مونه خیلی ها این فرصتو کم میدونن و جا میزنن😕
    پ .ن نیمه اسپم شد 😂 اسپمه که اسپمه 😂

ابتهاجا آفلاین
    ابتهاجا آفلاین
    ابتهاج
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

اکالیپتوس
    اخه برام جالب بود.من خودم سعی میکنم تامیتونم بخونم.و دارم واقعا براهدفم تلاش میکنم.ولی فیکس فیکسه درس خوندنم رو ۱۲ساعته چون من دقیقا کرنومترمیزارم.وقتی حواسم میره یامثلا میخوام کتابمو عوض کنم.نگاهی ب برنامم کنم کرنومتروقطع میکنم.ونهایتش خالص خالصش میشه ۱۲
    چون ماانسانیم ربات ک نیستیم.مگراینکه ی نفرنخوابه نمازنخونه غذاهم نخوره که فک نمیکنم همچین چیزی باشه.بهتر بود بگی تلاش کن تابگی ۱۸ساعت... که مارابندازی تواسترس😂😂😂😂همش فکرم مشغول بود اخه مگه میشهههههههه

اکالیپتوسا 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • ابتهاجا ابتهاج

اکالیپتوس
      اخه برام جالب بود.من خودم سعی میکنم تامیتونم بخونم.و دارم واقعا براهدفم تلاش میکنم.ولی فیکس فیکسه درس خوندنم رو ۱۲ساعته چون من دقیقا کرنومترمیزارم.وقتی حواسم میره یامثلا میخوام کتابمو عوض کنم.نگاهی ب برنامم کنم کرنومتروقطع میکنم.ونهایتش خالص خالصش میشه ۱۲
      چون ماانسانیم ربات ک نیستیم.مگراینکه ی نفرنخوابه نمازنخونه غذاهم نخوره که فک نمیکنم همچین چیزی باشه.بهتر بود بگی تلاش کن تابگی ۱۸ساعت... که مارابندازی تواسترس😂😂😂😂همش فکرم مشغول بود اخه مگه میشهههههههه

اکالیپتوسا آفلاین
      اکالیپتوسا آفلاین
      اکالیپتوس

@parisa54 منم 2 ساعت میخونم مینویسم یه ساعت😂 اینجاست که میگه ناتانائیل بکوش کیفیت در نگاه تو باشد نه کمیت😂 ولی جدا میشه 😐 کوتاهی از ماست😂 حالا من تو نقل قولم با ساعتش کار نداشتم بقیه حرفاش عالی بود ...

ابتهاجا 1 پاسخ آخرین پاسخ
      6
      • اکالیپتوسا اکالیپتوس

@parisa54 منم 2 ساعت میخونم مینویسم یه ساعت😂 اینجاست که میگه ناتانائیل بکوش کیفیت در نگاه تو باشد نه کمیت😂 ولی جدا میشه 😐 کوتاهی از ماست😂 حالا من تو نقل قولم با ساعتش کار نداشتم بقیه حرفاش عالی بود ...

ابتهاجا آفلاین
        ابتهاجا آفلاین
        ابتهاج

اکالیپتوس
        برای ادمی که میخواد کاری انجام بشه .نشدن هرگز وجود نداره.‌..اراده ی ادمی کوه راازجا میتونه دربیاره...خوش ب سعادتش .کاش منم این دفعه ب هدفم برسم.اخه من بار دوممه
        دفعه اول واقعا خوندم و مطمعنم کم کاری نکردم ولی روز کنکور از زیادی استرس اونقدر حالم بدبود که نتیجه دلخواهمو نگرفتم .دانشگاه اصفهان که همه میگن عالیه قبول شدم دوسالم درس خوندم.ولی دیدم این راهم نیست.و چیزی نیس که منو خوشحال کنه.باتموم مخالفتا و سرکوفتایی که شنیدم از دانشگاه انصراف دادم.چه شبایی که گریه نکردم و ازخداخواستم ی راهی برام بازکنه.ولی اراده کردم.و ایستادم پای حرفم.پای حرفی که فقط یک نفرباهاش موافق بود و اون خودم بودم. الان خوشحالم که دارم میجنگم براچیزی که میخوام.والان بعد دوسال دوباره دارم تلاش میکنم و مطمعن مطمعنم که این بار شکست نمیخورم.اینو نوشتم که بعد کنکورم که رتبم اومد بیام و باخوشحالی نوشتمو بخونم و اشک شوق بریزم.

shiimmaS M 2 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • ابتهاجا ابتهاج

اکالیپتوس
          برای ادمی که میخواد کاری انجام بشه .نشدن هرگز وجود نداره.‌..اراده ی ادمی کوه راازجا میتونه دربیاره...خوش ب سعادتش .کاش منم این دفعه ب هدفم برسم.اخه من بار دوممه
          دفعه اول واقعا خوندم و مطمعنم کم کاری نکردم ولی روز کنکور از زیادی استرس اونقدر حالم بدبود که نتیجه دلخواهمو نگرفتم .دانشگاه اصفهان که همه میگن عالیه قبول شدم دوسالم درس خوندم.ولی دیدم این راهم نیست.و چیزی نیس که منو خوشحال کنه.باتموم مخالفتا و سرکوفتایی که شنیدم از دانشگاه انصراف دادم.چه شبایی که گریه نکردم و ازخداخواستم ی راهی برام بازکنه.ولی اراده کردم.و ایستادم پای حرفم.پای حرفی که فقط یک نفرباهاش موافق بود و اون خودم بودم. الان خوشحالم که دارم میجنگم براچیزی که میخوام.والان بعد دوسال دوباره دارم تلاش میکنم و مطمعن مطمعنم که این بار شکست نمیخورم.اینو نوشتم که بعد کنکورم که رتبم اومد بیام و باخوشحالی نوشتمو بخونم و اشک شوق بریزم.

shiimmaS آفلاین
          shiimmaS آفلاین
          shiimma

@parisa54 نمیدونم چرا اراده واسم چیزه غریبیه... 🤔

0
          • shiimmaS shiimma

@parisa54 نمیدونم چرا اراده واسم چیزه غریبیه... 🤔

ابتهاجا آفلاین
            ابتهاجا آفلاین
            ابتهاج

@shiima
            غریب نیست.اون چیزی که میخوای بهش برسی برات غریبه.اگه اون چیز بشه فکر و ذهنت دیگه برات غریب نیست.من روزاولی که شروع کردن به خوندن هیچییی یادم نبود.باورت نمیشه که حتی من یک جامد و مشتق عربی راهم یادم نبود.اصلاحتی فعلای ساده ی ماضی مضارعم یادم نمیومد چون انقدازکنکور ضربه دیدم که به کل از خودش و درساش متنفرشده بودم.
            من از ریاضی متنفربودم.متنفرررر.
            چون واقعا معلمای ریاضیمون آدمای بی مسئولیتی بودن ولی گفتم بایدددددد ریاضی بخونم چون برام رتبه میسازه.الان حتی تو خوابمم میبینم دارم مسئله ریاضی حل میکنم😂😂

ساحل افتاده گفت گرچه بسی زیستم

هیچ نه معلوم شد آه که من چیستم

موج ز خود رفته ئی تیز خرامید و گفت

هستم اگر میروم گر نروم نیستم

1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • romisaR آفلاین
              romisaR آفلاین
              romisa

بهت یه فرصت دیگه داده شده و این آخرین فرصته .....اینا نصیحت نیست کار از وصیت گذشته ....
              فرقی نمیکنه که کنکور چندمته که میخوای بدی کنکور اول دوم سوم یا نه
              اگه استفاده کردی این 5 ماه و چندهفته باقی مونده رو که نتیجش هم گوارای وجودت ولی اگه نه دیگه کنکور نظام قدیم دیگه ای نیست که بخوای بدی دیگه قلم چی و هیچ آزمون دیگه ای نظام قدیم نیست دیگه اگه یه درصد هم موندی باید کتابای نظام جدیدو بخونی که هیچ آشناییتی باهاش نداری
              مهم نیست که چقد فرصت مونده کم مونده یا زیاد یا هرچی ، نمیتونی 5 ماه رو تبدیل به 7 ماه کنی اما میتونی کیفیتشو بیشتر کنی شاید مهمترین کنکور این دهه همین امسال باشه شرایط به قدری حساسه که هنوزم وضعیتش مشخص نیست که قراره چی بشه اگه قوی باشی که خیالت راحته که به هدفت می رسی ولی این وسط متوسط ها و ضعیف ها ضربه میخورن
              اگه میخوای برای یه رشته خوب پشت کنکور موندی باید خیلی بیشتر از اینا تلاش کنی باید قید یه سری تفریحات رو بزنی هرچیزی بهایی داره و با راحتی و آسایش و خوش گذرونی و در کنار تفریحات دیگه شاید نشه بدستش آورد
              بعد کنکور هم میشه از هر دری حرف زد میشه بعد کنکور هم میشه با دوستای دبیرستانت بری بیرون گردش میشه فیلم دید میشه سریالا رو دنبال کرد اما اگه بعد کنکور 15 ساعت هم درس بخونی تاثیر چندانی توو آیندت نخواهد داشت چون کنکور دادی رفته دیگه
              الان میتونی برگردی سر جلسه کنکور 97 ؟
              نمیتونی چون زمانی که رفت دیگه نمیشه برگردوند پس قدر زمان الانتو وضعیت الانتو بدون
              دوستایی دارم که آرزوشونه جای تو باشن و بتونن یه بار دیگه کنکور بدن اما در هر صورت 98 نمیتونن روزانه برن
              حداقل اگه دلت برای خودت یه درصد هم نمیسوره برای جوونیت برای این 12 13 سال که پای درس گذاشتی حالا مدرسه رفتی پشت کنکور موندی یا هر چی ،
              به پدر مادر یا خانوادت فک کن که چشم امیدشون به توئه به اینکه نمیخوای دوباره از خودت ناامیدشون کنی به اینکه نمیخوای دوباره رتبه کنکورتو روت نشه بهشون بگی به اعلام نتایج که بعدش بیای و با افتخار و سربلند به همه بگی به هدفت رسیدی
              بهونه ها رو بذا کنار .........
              همش 5 ماست همش همینه برای بار آخر تلاش کن ..... ثانیه هاتو بشمار و قدرشو بدون .......

ابتهاجا MahhhM M 3 پاسخ آخرین پاسخ
              5
              • romisaR romisa

بهت یه فرصت دیگه داده شده و این آخرین فرصته .....اینا نصیحت نیست کار از وصیت گذشته ....
                اگه استفاده کردی این 5 ماه و چندهفته باقی مونده رو که نتیجش هم گوارای وجودت ولی اگه نه دیگه کنکور نظام قدیم دیگه ای نیست که بخوای بدی دیگه قلم چی و هیچ آزمون دیگه ای نظام قدیم نیست دیگه اگه یه درصد هم موندی باید کتابای نظام جدیدو بخونی که هیچ آشناییتی باهاش نداری
                مهم نیست که چقد فرصت مونده کم مونده یا زیاد یا هرچی ، نمیتونی 5 ماه رو تبدیل به 7 ماه کنی اما میتونی کیفیتشو بیشتر کنی شاید مهمترین کنکور این دهه همین امسال باشه شرایط به قدری حساسه که هنوزم وضعیتش مشخص نیست که قراره چی بشه اگه قوی باشی که خیالت راحته که به هدفت می رسی ولی این وسط متوسط ها و ضعیف ها ضربه میخورن
                اگه میخوای برای یه رشته خوب پشت کنکور موندی باید خیلی بیشتر از اینا تلاش کنی باید قید یه سری تفریحات رو بزنی هرچیزی بهایی داره و با راحتی و آسایش و خوش گذرونی و در کنار تفریحات دیگه شاید نشه بدستش آورد
                بعد کنکور هم میشه از هر دری حرف زد میشه بعد کنکور هم میشه با دوستای دبیرستانت بری بیرون گردش میشه فیلم دید میشه سریالا رو دنبال کرد اما اگه بعد کنکور 15 ساعت هم درس بخونی تاثیر چندانی توو آیندت نخواهد داشت چون کنکور دادی رفته دیگه
                نمیتونی چون زمانی که رفت دیگه نمیشه برگردوند پس قدر زمان الانتو وضعیت الانتو بدون
                دوستایی دارم که آرزوشونه جای تو باشن و بتونن یه بار دیگه کنکور بدن اما در هر صورت 98 نمیتونن روزانه برن
                حداقل اگه دلت برای خودت یه درصد هم نمیسوره برای جوونیت برای این 12 13 سال که پای درس گذاشتی حالا مدرسه رفتی پشت کنکور موندی یا هر چی ،
                به پدر مادر یا خانوادت فک کن که چشم امیدشون به توئه به اینکه نمیخوای دوباره از خودت ناامیدشون کنی به اینکه نمیخوای دوباره رتبه کنکورتو روت نشه بهشون بگی به اعلام نتایج که بعدش بیای و با افتخار و سربلند به همه بگی به هدفت رسیدی
                همش 5 ماست همش همینه برای بار آخر تلاش کن ..... ثانیه هاتو بشمار و قدرشو بدون .......

ابتهاجا آفلاین
                ابتهاجا آفلاین
                ابتهاج

romisa
                😙😙😍😍😍عالی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • romisaR romisa

MahhhM آفلاین
                  MahhhM آفلاین
                  Mahhh
                  دانش آموزان آلاء

romisa احسنت.. تبارک الله.. آفرین.. واقعا خوب بودش وتاثیرگذاشت روم😘😘😘🙋

بر خیز و مخور غم جهان گذران
                  بنشین و دمی به شادمانی گذران💚👣

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • romisaR romisa

M آفلاین
                    M آفلاین
                    mostafa_j

romisa عالی بود خیلی عالی وفقط عالی بودن خوب نیس باید بهش عمل کنم حتما بهش عمل میکنم تمام تفریحات رو میزارم کنار💪 💪 💪 💪 💪

3
                    • ابتهاجا ابتهاج

اکالیپتوس

M آفلاین
                      M آفلاین
                      mostafa_j

@parisa54 💪 💪 💪 💪 💪 💪 ایول ب این همه اراده

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • M mostafa_j

romisa عالی بود خیلی عالی وفقط عالی بودن خوب نیس باید بهش عمل کنم حتما بهش عمل میکنم تمام تفریحات رو میزارم کنار💪 💪 💪 💪 💪

ابتهاجا آفلاین
                        ابتهاجا آفلاین
                        ابتهاج

mostafa_j حالا واجبم نیست همه ی تفریحاتتو بزاری کنارا.آهسته و پیوسته خوندن خیلی بهترازاینه که چند روز به خودت فشار بیاری و بعد ببری.و زده شی.برای کسی که آهسته و پیوسته کارشو انجام میده هرکاری ممکنه.

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • ابتهاجا ابتهاج

mostafa_j حالا واجبم نیست همه ی تفریحاتتو بزاری کنارا.آهسته و پیوسته خوندن خیلی بهترازاینه که چند روز به خودت فشار بیاری و بعد ببری.و زده شی.برای کسی که آهسته و پیوسته کارشو انجام میده هرکاری ممکنه.

M آفلاین
                          M آفلاین
                          mostafa_j

@parisa54 ولی چیزی نمونده تا کنکور چشم ب هم بزنی اومده و این اخرین سالیه ک من کنکور میدم

1
                          • M mostafa_j

@parisa54 ولی چیزی نمونده تا کنکور چشم ب هم بزنی اومده و این اخرین سالیه ک من کنکور میدم

ابتهاجا آفلاین
                            ابتهاجا آفلاین
                            ابتهاج

mostafa_j وای نگو.اصلا یادش که میفتم استرسم دوچندان میشه.تازه اینی که بادوازدهمیا مقایسه میشیم خودش اوج فاجعس

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • ابتهاجا ابتهاج

mostafa_j وای نگو.اصلا یادش که میفتم استرسم دوچندان میشه.تازه اینی که بادوازدهمیا مقایسه میشیم خودش اوج فاجعس

M آفلاین
                              M آفلاین
                              mostafa_j

@parisa54 همیشه حرفای عل خواجو نژاد رو میخونم و با حرفاش انگیزه میگیرم توصیه میکنم شما هم حرف هاشو بخونید

1
                              • M mostafa_j

@parisa54 همیشه حرفای عل خواجو نژاد رو میخونم و با حرفاش انگیزه میگیرم توصیه میکنم شما هم حرف هاشو بخونید

ابتهاجا آفلاین
                                ابتهاجا آفلاین
                                ابتهاج

mostafa_j پیشنهاد میکنم بجای حرفای انگیزشی درس بخونی.حرف انگیزشی حرفه.به عمل کار برآید به سخن رانی نیست
                                من خودم رشته مشاوره خوندم.و میدونم که بهترین مشاور آدم خودشه .خودشه که میتونه به خودش انگیزه بده

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • ابتهاجا ابتهاج

mostafa_j پیشنهاد میکنم بجای حرفای انگیزشی درس بخونی.حرف انگیزشی حرفه.به عمل کار برآید به سخن رانی نیست
                                  من خودم رشته مشاوره خوندم.و میدونم که بهترین مشاور آدم خودشه .خودشه که میتونه به خودش انگیزه بده

M آفلاین
                                  M آفلاین
                                  mostafa_j

@parisa54 من بعد از اینکه مشاور گرفتم اینو فهمیدم ک مشاور ادم خود ادمه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • dlrmD آفلاین
                                    dlrmD آفلاین
                                    dlrm
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط dlrm انجام شده

با %(#990c0c)[موانع] طرح دوستی میریزم %(#c23a3a)[تا هر مانعی ، پله ای شود برای بالا رفتنم]:)
                                    هرچه در این عالم وجود دارد
                                    _%(#783b3b)[مرئی یا نامرئی] _
                                    در کار است تا به %(#b37979)[حق خود] برسم. ✌🏼 💪🏼 😉

"فلورانس اسکاول شین"

• اگه با من کار داشتی، پی‌وی پیام بده♡
                                    1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    4
                                    • SharllotS آفلاین
                                      SharllotS آفلاین
                                      Sharllot

🔺 یک تکنیک در رفع استرس وجود داره تحت عنوان Worry Box یا جعبه نگرانی
                                      شما یک جعبه مقوایی مثل یک جعبه کفش بیارید و دربش رو محکم چسب نواری بزنید
                                      و بالای آن شکافی کوچک مثل صندوق رای گیری ایجاد کنید
                                      📋 حالا هر نگرانی که نسبت به یک موضوع دارید رو روی یک تکه کاغذ بنویسید و داخل جعبه بیاندازید
                                      هر روز نگرانی ها و استرس های روزانه تان را نوشته و توی جعبه بیاندازید
                                      بعد از گذشت 6 ماه جعبه را باز کنید و تمام نگرانی ها و استرس های گذشته خود را مجددا بخوانید
                                      👈 باور بفرمایید که کلی می خندید و از طرفی ملاحظه خواهید کرد که 90 درصد آن استرس ها هیچ وقت اتفاق نیفتادند
                                      این طوری مغزتان تعلیم میبینه که به سادگی بابت مسائل کوچک مضطرب نشه و برای این مدارات عصبی می سازه و این شیوه رو به عادت خوب تبدیل میکنه و دیگه در آینده به ساخت Worry Box دیگر نیازی نخواهید داشت

1.gif

Mahdi2001M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      4
                                      • SharllotS Sharllot

🔺 یک تکنیک در رفع استرس وجود داره تحت عنوان Worry Box یا جعبه نگرانی
                                        شما یک جعبه مقوایی مثل یک جعبه کفش بیارید و دربش رو محکم چسب نواری بزنید
                                        و بالای آن شکافی کوچک مثل صندوق رای گیری ایجاد کنید
                                        📋 حالا هر نگرانی که نسبت به یک موضوع دارید رو روی یک تکه کاغذ بنویسید و داخل جعبه بیاندازید
                                        هر روز نگرانی ها و استرس های روزانه تان را نوشته و توی جعبه بیاندازید
                                        بعد از گذشت 6 ماه جعبه را باز کنید و تمام نگرانی ها و استرس های گذشته خود را مجددا بخوانید
                                        👈 باور بفرمایید که کلی می خندید و از طرفی ملاحظه خواهید کرد که 90 درصد آن استرس ها هیچ وقت اتفاق نیفتادند
                                        این طوری مغزتان تعلیم میبینه که به سادگی بابت مسائل کوچک مضطرب نشه و برای این مدارات عصبی می سازه و این شیوه رو به عادت خوب تبدیل میکنه و دیگه در آینده به ساخت Worry Box دیگر نیازی نخواهید داشت

Mahdi2001M آفلاین
                                        Mahdi2001M آفلاین
                                        Mahdi2001

@Saahaar چه روش جالبی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • haniiiH آفلاین
                                          haniiiH آفلاین
                                          haniii

IMG_20170618_215401.jpg

faaa31F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          3
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 54
                                          • 55
                                          • 56
                                          • 57
                                          • 58
                                          • 217
                                          • 218
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه