ترمیم معدل
-
باسلام.خسته نباشید.دوتا سوال داشتم
من دیپلمم را سال ۹۴گرفتم.میخواستم بدونم آیا مهلت ترمیم معدل تمام شده؟؟اصلا امسال میشه ترمیم معدل انجام داد؟
و اینکه من معدل کتبی نهاییم ۱۸.۸۰و معدل نهایی چهارمم ۱۹.۵۶
معدل کل ام هم ۱۹.۵هست آیانیازی هست که ترمیم معدل شرکت کنم؟چون میخوام حتما ۳۰درصد معدل را بگیرم.آیابااین معدل ۳۰درصد بهم تعلق میگیرد یاخیر؟ -
من دیپلمم را سال ۹۴گرفتم.میخواستم بدونم آیا مهلت ترمیم معدل تمام شده؟؟اصلا امسال میشه ترمیم معدل انجام داد؟
معدل کل ام هم ۱۹.۵هست آیانیازی هست که ترمیم معدل شرکت کنم؟چون میخوام حتما ۳۰درصد معدل را بگیرم.آیابااین معدل ۳۰درصد بهم تعلق میگیرد یاخیر؟ -
@parisa54
سلام
دی ماهش که دیگه تموم شد مگه خرداد برید.
تاثیر مثبته ها!قطعی نیست واسه98
خیلی خوبه نمراتتون که :| -
dlrm یعنی خرداد برم اوکی میشه؟؟
مگه بهمن ثبت نام کنکور نیست؟
دوتانمره هام فقط کمه بقیش ۱۹است فقط زبانم شده ۱۶ریاضیمم ۱۷.۵اگه این دوتاراامسال امتحان بدم مطمعنم بهترمیشم.میدونم تاثیرش مثبته ولی کسی که معدلش خوب باشه برد میکنه -
@parisa54
اره بابا
میدونم ثبت نامش اون موقعس اما واسه تایید سوابق باید یه چیزی باشه دیگه!
مث سوابق پیش که بعد ثبت نام کنکور تاییدش میکنیم...نمیدونم هر جور میل خودتونه
-
dlrm یعنی خرداد برم اوکی میشه؟؟
مگه بهمن ثبت نام کنکور نیست؟
دوتانمره هام فقط کمه بقیش ۱۹است فقط زبانم شده ۱۶ریاضیمم ۱۷.۵اگه این دوتاراامسال امتحان بدم مطمعنم بهترمیشم.میدونم تاثیرش مثبته ولی کسی که معدلش خوب باشه برد میکنه -
بپه ها من قبلا سوابقمووو واسه کنکورای قبل تایید کردم...
بازم باید تایید کنم؟؟؟؟؟؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
بپه ها من قبلا سوابقمووو واسه کنکورای قبل تایید کردم...
بازم باید تایید کنم؟؟؟؟؟؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
تازه یادمه موقعی که کارتا اومد
زیرش نوشته بود تایه تاریخی شاید تا اوایل مرداد هم وقت داریم واسه تایید سوابق :|
البته میگم
یادم نمیاد درست که خرداد تایید کردم یا بعدش:|
اینو بگم ک بعد کنکور هم حتی میتونی تایید کنی -
@shiima
کنکور پارسال پروندش بسته شد دیگه :)))))
کدای تایید سوابق پارسالتو میخواد فقط دیگه:))) -
dlrm وای من اصلا یادم نیس چطوری بود
اون سالم دادم یکی واسم ثبت نام کرد امسال نمیدونم چکار کنم استرس دارم ی وقت اشتباه ثبت نام نکنم گیج بازی درارم.اخه من پروندمم گیر دانشگاهه@parisa54 در ترمیم معدل گفته است:
dlrm وای من اصلا یادم نیس چطوری بود
اون سالم دادم یکی واسم ثبت نام کرد امسال نمیدونم چکار کنم استرس دارم ی وقت اشتباه ثبت نام نکنم گیج بازی درارم.اخه من پروندمم گیر دانشگاههاسترس نداشته باش بلدی حتما حتما:))