عدم تمرکز!
-
@Miss-Flower ممنون از توجهت یاسی جان
بارها نوشتمو و بارها هم تعریف کردم:/ شاید خنده داره حتی نقاشی کشیدم :/ولی هعی داره تکرار میشه ناخوداگاه تو مغزم تلاشمو میکنم بهش فکر نکنم اما نمیشه واقعا یه متن و نمی تونم با تمرکز بخونم خودمم میدونم بی کیفیت میشه همم فرصت کم کلی زمان از دست میدم یه متن یه ربعی یه ساعت طول میکشه اینجوری وضع خیلی بدیهبازم امتحانش میکنم ممنونم ازت
-
اکالیپتوس
یه کار دیگه هم که میشه کرد اینه که بیای و زمان های کوچیک کوچیک بهشون اختصاص بدی
مثلا با خودت بگی برای این پاراگراف یا صفحه کلا 5 دقه وقت تعیین می کنم و اگه نشد میذارمش آخرشب حفظ کنم
بعد یه مدت ذهن این دستش میاد که باید توو همون تایم تموم کنه وگرنه خوندن توو آخرشب یا بعدا سخت تره و تو هم دستت میاد که برای هر مبحثی چقد زمان تعیین کنی براش
امیدوارم مفید بوده باشه براتو بشه جواب گرفت ازش
-
من وقتی دارم درس میخونم و یهو حواسم میپره این ور اونور یا حالا دعوایی شده توی خونه بین من و برادرم :| و لازم به ذکره و جا داره از این تریبون اعلام کنم داشتن برادر کوچیک یکی از عذاب های الهی می باشه وااااقعا (اگه کسی مخالفه میتونم یسری بدبختیامو واسش بازگو کنم :| )و حالا هر دعوا و جنگ و جدل و کشمکش و گیر کردن توی هاگیرواگیر و اینا که باعث بشه تمرکزم به هم بریزه،
چشمت روز بد نبینه الهی
پا میشم
دور از جونتون مث گراز زخمی
خودکارو پرت میکنم روی میز میگم :
اگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه انقد برات مهمه این اتفاقا بهش فکر کن!!!!
اگه فکر میکنی پسفردا واست نون و آب میشه این اتفاقا بهش فکر کن!!!!!!!!!!
بعد میشینم کف اتاق :|
دست به سینه میکنم
میگم د یاااااالااااااااااا فکر کنننن....
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
بعد خودم از خودم میترسم میشینم درس میخونم:)))
-