امانت
-
همونطوری که میدونین، خدا قسمتی از خودشون رو داخل بدن ما به امانت گذاشته اند.امانت دار(انسان)اگر از امانت خوب نگهداری کند پاداش(بهشت)نصیبش میشود ولی اگر امانت را خوب نگهداری نکند جزا(جهنم)نصیبش میشود.
-
@golnar79
خب....همین...همینطوری گفتم....چیز بدی گفتم؟؟؟؟؟ -
@golnar79
نه این دیشب به فکرم رسید...قشنگ بود؟؟؟؟ -
@محمد-حسین-81
خیلی... -
@محمد-حسین-81
خیلی...mohammad666666
نه جدی دارم میگم تأثیر گذار بود؟؟؟؟ -
mohammad666666
نه جدی دارم میگم تأثیر گذار بود؟؟؟؟@محمد-حسین-81
اره باور کن مرسی..
ونفخت فیه من روحی... -
@محمد-حسین-81
اره باور کن مرسی..
ونفخت فیه من روحی...mohammad666666
وظیفه بود..... -
اگه چیز جدیدی به ذهنم اومد دوباره میذارم......
-
mohammad666666
وظیفه بود.....@محمد-حسین-81 لطف داری شما
ولی یه سوال: منظور از "من روحی"چیه؟
روحی که بخشی از روح خود خدا بوده یا نه روحی که مالکیتش ازآن خداست؟؟؟ -
@محمد-حسین-81 لطف داری شما
روحی که بخشی از روح خود خدا بوده یا نه روحی که مالکیتش ازآن خداست؟؟؟mohammad666666 در امانت گفته است:
روحی که بخشی از روح خود خدا بوده یا نه روحی که مالکیتش ازآن خداست؟؟؟روحی که بخشی از خدا بوده.....
-
mohammad666666 در امانت گفته است:
روحی که بخشی از روح خود خدا بوده یا نه روحی که مالکیتش ازآن خداست؟؟؟روحی که بخشی از خدا بوده.....
-
@محمد-حسین-81 در امانت گفته است:
mohammad666666 در امانت گفته است:
:
@겔-나르
حالا چرا میخندی؟؟؟؟؟؟ -
غرب زمین و زمان رو گرفته. رفته کف اقیانوس ها . رفته در عمق آسمان . وویجر از منظومه شمسی خارج شده رفته در فضای بین ستاره ای. شما درگیر " نفخت فیه من روحی " هستید؟ اگه درباره این جمله به مباحثه بپردازیم چه دستاوردی برای بالا بردن کیفیت زندگی بشر خواهد داشت؟ ول کن عامو
-
غرب زمین و زمان رو گرفته. رفته کف اقیانوس ها . رفته در عمق آسمان . وویجر از منظومه شمسی خارج شده رفته در فضای بین ستاره ای. شما درگیر " نفخت فیه من روحی " هستید؟ اگه درباره این جمله به مباحثه بپردازیم چه دستاوردی برای بالا بردن کیفیت زندگی بشر خواهد داشت؟ ول کن عامو
Amin-Mehraji والااا
-
Amin-Mehraji در امانت گفته است:
غرب زمین و زمان رو گرفته. رفته کف اقیانوس ها . رفته در عمق آسمان . وویجر از منظومه شمسی خارج شده رفته در فضای بین ستاره ای. شما درگیر " نفخت فیه من روحی " هستید؟ اگه درباره این جمله به مباحثه بپردازیم **چه دستاوردی برای بالا بردن کیفیت زندگی بشر خواهد داشت؟**
ول کن عامو
میشه توضیح بدید حرف ایشون چه ربطی به شرق و غرب داره الان؟؟
ایشون به یه نکته دینی-اعتقادی رسیده دلش خواسته با بقیه به اشتراک بزاره..
اینکه یکی قبول داره اینجور چیزا یکی نداره،بحث اون نیست..
بحث اینه که یسری آدما فقط دلشون میخواد همه چیزو کوچیک کنن..
@محمدحسین81امیدوارم تا آخرش اینجوری بمونی داداش،ادما بزرگتر که میشن ،یخورده دورشون شلوغ میشه،خیلی چیزا رو یادشون میره.،اینو حتی بخودمم میگما..موفق بمونی داداش -
شما وقتی بقهمین که یه چیز با ارزش بهتون داده شده تا ازش به بهترین شکل مراقبت کنین، قدر خودتونو بیشتر میدونید و خودتونو آلوده به کارای پست و کم ارزش نمیکنید.
کیفیت زندگی بشر فقط پیشرفت از نظر تکنولوژی نیست، اگه اینطوری بود چرا الان آمریکا که میشه گفت پیشرفته ترین کشوره، یکی از کشوراییه که آمار خودکشی توش بالاس؟
انسان اگه میفهمید چه چیزایی بهش داده شده و چه قدرتی داره، به همین راحتی نمیومد خودشو از بین ببره و به سمت کارای بی ارزش بره.
روح انسان تواناییایی داره که خیلیاش تا الان کشف نشده، اگه همین روح نبود، انسان انقد میتونست پیشرفت کنه؟
-
Amin-Mehraji
اعتبار زیادی نداشتم وگرنه سومین دیسلایکم از طرف من دریافت میکردین
والا تا اونجایی که همگی میدونن و تا الان فهمیدن نصف همه چیزایی که کشف شده از همون کتابیه که (نفخت فیه من روحی) ازش استخراج شده
بهتره اعتقادات خودتونو مثل یه مسواک تو حلق دیگران نکنید