b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
mstmsm در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اقا بخدا عقب اقتادیم به فکر منه پشت کنکوری باشین که فقط واسه شیمی به استاد اقاجانی اعتماد کردم
به نظرم سالهای قبل رو نگاه کنین چون هیچ فرقی نداره
هر چقد زود تر جم جورش کنین بهتر -
mstmsm در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ترنم فرق داره باور کن الان استاد اصلا حرفی با دانش اموزا نمیزنن وقتو خیلی میگرفت فیلمای پارسال بعد زمانش بهتر شده تیپ تستای بیشتری حل میکنن بعد کتاب خوانی بسیار عالی دارن
جدا
من خودم ندیدم مال امسال
پارسال رو دیدم -
این پست پاک شده!
-
کلر در طبیعت دارای دو ایزوتوپ با جرم اتمی 35amu و 37amuکربن دارای دو ایزوتوپ با جرم اتمی 12amuو13amu است.تفاوت جرم مولکولی سبک ترین و سنگین ترین مولکول کربن تتراکلرید، چندamuاست؟
دوستان کسی جوابو میدونه؟؟؟
-
farsanims7 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کلر در طبیعت دارای دو ایزوتوپ با جرم اتمی 35amu و 37amuکربن دارای دو ایزوتوپ با جرم اتمی 12amuو13amu است.تفاوت جرم مولکولی سبک ترین و سنگین ترین مولکول کربن تتراکلرید، چندamuاست
سلام
سنگین ترین(4×37)+13=161
سبک ترین(4×35)+۱۲=152
161-152=9 -
سلام بچه ها لطفا درخواست تکراری ندید و سوال تکراری نپرسید.
سوالی بپرسید که فکر شده باشه و دردی رو دوا کنه.
این سوال که میشه تند تر درس بدید؟ خوب جوابش معلومه نه
این سوال که چند جلسه ای تموم میشه؟ مثلا من بگم 400 یا بگم 200 تا چه فرقی برای شما داره؟!
یا مثلا اینکه می گید شما که کار خیر می کنید چرا بیشتر نمی کنید واقعا فکر می کنید به ما انگیزه میده ؟ یا برعکس انگیزه ی ما رو می گیره ؟
نه آقا ما در حد توانمون داریم کار می کنیم بیشتر از این هم توان نداریم و نمی تونیم پاسخگوی همه ی توقعات باشیم.
طرف زنگ زده دبیرستان گفته شما که اسم کارتون رو کار خیر میذارید چرا خلاصه جزوه برای من درست نمی کنید
مهم اینه که به موقع همه ی مطالب پوشش داده میشه.
دل و روده ی کتاب رو می ریزیم بیرون و همه چیش رو می گیم و کنکور به امید خدا می ترکونید. -
سلام خدمت دوستان
آقا مهدی لطف کردن پیامای کانال رو اینجا میذارن ک شما استفاده کنید
خواهشا تهمت به شخص نزنید :|
فیلم ها زود اومدن یا نیمدنش تقصیر هیچکدوم از اعضا یا ادمین های سایت نیست !
لطفا یکم رو حرفاتون دقت کنید کسی رو بیخودی مقصر نکنید
-
خب فکر کنم الان وقتشه که من اینو بگم
آخرین جلسه ی شیمی رو دیدم و تا فردا ریز مباحثشم میفرستم
+عااالی بود موشکافی کامل هر چیزی که لازم بود از بیان استادی که فرق داره و از تریبون آلایی که اون هم با بقیه فرق داره
++وقتی به یکی ایمان داشته باشی همیشه ته دلت آرومه من به آلا ایمان دارم آلا تا الان هیچ وقت نشده امیدی رو نا امید کنه آلا رو نزارین تو مقیاس بقیه شما هم بهش ایمان داشته باشین آلا راهش با بقیه فرق داره راهش درسته درسته -
سلام ببخشید این فایل کتاب شیمی 2 استاد رو که گذاشتید رو فقط برای فیلم های سال های گذشته میشه استفاده کرد ؟ چون بعضی از قسمت های کتاب خالی هست و باید نوشته بشه