برنامه
-
سلام دوستان امیدوارم حال همگیتون خوب باشه
راستش من عضو جدیدم به هردری میزنم برای کمک:disappointed_but_relieved_face:
نظام قدیمیم وامسال ظاهرا اخرین سال برای نظام قدیمیاس پایه چندان خوبی ندارم تاالانم به خاطر مشکلاتی نتونستم بخونم واین به شدت عصبیم کرده چون ارزوهامو درحال نابود شدن میبینم اگه ممکنه کمک کنید تایه برنامه ریزی خوبی تاکنکور داشته باشم تابلکه موفق بشم ممنون:folded_hands_light_skin_tone: -
سلام دوست عزیز به جمع ما خوش اومدید .. تایپیک رو خوندم دلم نیومد چند خطی رو ننویسم امیدوارم کمکتون کنه ..
اول این که متاسفانه یا خوشبختانه سال اخر نظام قدیم هست:face_with_steam_from_nose: و بستگی داره شما چطور به نگاه کنیدنمیخوام حرفام بوی مشاور بگیره چون در تخصص من نیس ..:upside-down_face: فقط یکبار انرژی منفی رو بزارید کنار و نشدن رو به بعد محول کنید .. :smiling_face_with_heart-eyes: اگر از امروز شروع کنید و پیوسته ادامه بدید قطعا موفق میشید .
باید ببینید هدفتون چیه و با توجه به هدفتون برید ضرایب درس هارو چک کنید چون گفتید پایتون ضعیفه بهتره از دروس پایه (دوم دبیرستان ) شروع کنید چون دورس سوم چهارم خیلی به پایه نیاز دارن مثلا توی شیمی زیست ریاضی و عربی و غیره ..
اگر تا الان هیچی نخوندید اولین هفته لازم نیست ساعت مطالعه بیشتر از 8 ساعت داشته باشید اما هر روز 15 دقیقه بهش اضافه کنید برای دروس عمومی حداقل 45 دقیقه و برای دروس تخصصی حداقل 1:30 دقیقیه
البته هفته های اول ممکنه هرکس یک ظرفیتی رو داشته باشه.. اول به تواناایی هاتون و تایمتون نگاه کنید و برنامه بنویسید . به هیچ عنوان بدون برنامه جلو نرید لازم نیست همین اول کوه تست کنارتون باشه مطالب رو پیوسته بخونید و درکنارش تست های مرربوط به همون درس رو بزنید کتاب کار های خوبی توی بازار هست
از فیلم های الا استفاده کنید مخصوصا در دروس پایه
چندتا مقاله درباره تنظیم خواب مطالعه کنید ویک برنامه خوب و منظم بچینیدببخشید ک طولانی شد .:confused_face: دوتا چیز رو معمولا به همه میگم ..:grimacing_face:
1 . خودتون رو ساعت مطالعه و هدفتون رو با هیچکس مقایسه نکنید به هیچ عنوان !
2. حتی اگر اهسته میری ... پیوسته برو..:oncoming_fist: :victory_hand:صحبت هام رو باتوجه به مطالبی که خونده بودم گفتم ..:rose: نمیگم 100% درسته اما مطمئنم اگر تواناییهاتون رو بناسید هرچیزی ممکنه (:
موفق باشید:smiling_face_with_halo: :smiling_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
سلام دوست عزیز به جمع ما خوش اومدید .. تایپیک رو خوندم دلم نیومد چند خطی رو ننویسم امیدوارم کمکتون کنه ..
اول این که متاسفانه یا خوشبختانه سال اخر نظام قدیم هست:face_with_steam_from_nose: و بستگی داره شما چطور به نگاه کنیدنمیخوام حرفام بوی مشاور بگیره چون در تخصص من نیس ..:upside-down_face: فقط یکبار انرژی منفی رو بزارید کنار و نشدن رو به بعد محول کنید .. :smiling_face_with_heart-eyes: اگر از امروز شروع کنید و پیوسته ادامه بدید قطعا موفق میشید .
باید ببینید هدفتون چیه و با توجه به هدفتون برید ضرایب درس هارو چک کنید چون گفتید پایتون ضعیفه بهتره از دروس پایه (دوم دبیرستان ) شروع کنید چون دورس سوم چهارم خیلی به پایه نیاز دارن مثلا توی شیمی زیست ریاضی و عربی و غیره ..
اگر تا الان هیچی نخوندید اولین هفته لازم نیست ساعت مطالعه بیشتر از 8 ساعت داشته باشید اما هر روز 15 دقیقه بهش اضافه کنید برای دروس عمومی حداقل 45 دقیقه و برای دروس تخصصی حداقل 1:30 دقیقیه
البته هفته های اول ممکنه هرکس یک ظرفیتی رو داشته باشه.. اول به تواناایی هاتون و تایمتون نگاه کنید و برنامه بنویسید . به هیچ عنوان بدون برنامه جلو نرید لازم نیست همین اول کوه تست کنارتون باشه مطالب رو پیوسته بخونید و درکنارش تست های مرربوط به همون درس رو بزنید کتاب کار های خوبی توی بازار هست
از فیلم های الا استفاده کنید مخصوصا در دروس پایه
چندتا مقاله درباره تنظیم خواب مطالعه کنید ویک برنامه خوب و منظم بچینیدببخشید ک طولانی شد .:confused_face: دوتا چیز رو معمولا به همه میگم ..:grimacing_face:
1 . خودتون رو ساعت مطالعه و هدفتون رو با هیچکس مقایسه نکنید به هیچ عنوان !
2. حتی اگر اهسته میری ... پیوسته برو..:oncoming_fist: :victory_hand:صحبت هام رو باتوجه به مطالبی که خونده بودم گفتم ..:rose: نمیگم 100% درسته اما مطمئنم اگر تواناییهاتون رو بناسید هرچیزی ممکنه (:
موفق باشید:smiling_face_with_halo: :smiling_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_smiling_eyes:
@fatemeh_banoo
خیلی ممنونم:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
به نظرتون من دوتا ازعمومیارو نگه دارم برای بعد عید ودوتای دیگشو تا عید تموم کنم
اینطوری بهتره؟ -
-
-
@fatemeh_banoo
خیلی ممنونم:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
اینطوری بهتره؟@fatemeh_banoo
اینطوری بهتره؟کدوم از عمومیا ؟؟
به نظرم اصلا این کارو نکنید پیوسته از هر مطلب بخوانید و هیچ درسی رو به طور کامل واگذار نکنید به بعد عید !!
خواهش میکنم موفق باشی(: -
@fatemeh_banoo
اینطوری بهتره؟کدوم از عمومیا ؟؟
به نظرم اصلا این کارو نکنید پیوسته از هر مطلب بخوانید و هیچ درسی رو به طور کامل واگذار نکنید به بعد عید !!
خواهش میکنم موفق باشی(:@fatemeh_banoo دینیو ادبیاتو برای بعد عید میخوام نگه دارم
اخه پیوسته فک میکنم نمیتونم یاحداقل به بعضی ازمباحث نمیرسم نمیدونم واقعا چی درسته
ممونم دوست عزیز:folded_hands_light_skin_tone: :kissing_face: :heart_eyes: -
@fatemeh_banoo دینیو ادبیاتو برای بعد عید میخوام نگه دارم
اخه پیوسته فک میکنم نمیتونم یاحداقل به بعضی ازمباحث نمیرسم نمیدونم واقعا چی درسته
ممونم دوست عزیز:folded_hands_light_skin_tone: :kissing_face: :heart_eyes:@fatemeh_banoo دینیو ادبیاتو برای بعد عید میخوام نگه دارم
ممونم دوست عزیز:folded_hands_light_skin_tone: :kissing_face: :heart_eyes:بهتره اگه نمیرسین کلا یه درسو بخونین، مباحثی که نیاز به استمرار داره رو بخونین
مثلا تو ادبیات آرایه و قرابت اینطورین و توی دینی هم بهتره حداقل آیات رو کار کنین، بعد از عید سنگین تر میشه برنامه ها مخصوصا که فشرده سازی هم خیلیا انجام میدن و میخوان جمع بندی رو سریع تر شروع کنن -
سلام دوستان امیدوارم حال همگیتون خوب باشه
راستش من عضو جدیدم به هردری میزنم برای کمک:disappointed_but_relieved_face:
نظام قدیمیم وامسال ظاهرا اخرین سال برای نظام قدیمیاس پایه چندان خوبی ندارم تاالانم به خاطر مشکلاتی نتونستم بخونم واین به شدت عصبیم کرده چون ارزوهامو درحال نابود شدن میبینم اگه ممکنه کمک کنید تایه برنامه ریزی خوبی تاکنکور داشته باشم تابلکه موفق بشم ممنون:folded_hands_light_skin_tone:elahe313
https://tva.tv/series/g2_m_97_98_97/g2_m_97_98_97/g2_m_97_98_97_10_28
شاید کمک کنه....
موفق باشید -
elahe313
شاید کمک کنه....
موفق باشیدmoein_alizadeh در برنامه گفته است:
elahe313
شاید کمک کنه....
موفق باشیدخیلی ممنونم:folded_hands_light_skin_tone: ♥
-
@fatemeh_banoo دینیو ادبیاتو برای بعد عید میخوام نگه دارم
ممونم دوست عزیز:folded_hands_light_skin_tone: :kissing_face: :heart_eyes:بهتره اگه نمیرسین کلا یه درسو بخونین، مباحثی که نیاز به استمرار داره رو بخونین
مثلا تو ادبیات آرایه و قرابت اینطورین و توی دینی هم بهتره حداقل آیات رو کار کنین، بعد از عید سنگین تر میشه برنامه ها مخصوصا که فشرده سازی هم خیلیا انجام میدن و میخوان جمع بندی رو سریع تر شروع کنن@Amir-Bernous
ممنونم بابت راهنماییتون -
moein_alizadeh در برنامه گفته است:
elahe313
شاید کمک کنه....
موفق باشیدخیلی ممنونم:folded_hands_light_skin_tone: ♥
elahe313
خواهش می کنم