یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی ..
-
-
منم هستم
بی امید و بی انگیزه
میخونم فقط -
@saghar-mah اسمتون رو به لیستم اضافه میکنم
اولین قدم رو محکم بزارید با انگیزه و قول میدم تا اخر ماه نتیجه بده
یادتون نره فردا پنجساعت دو درس عمومی + دو درس تخصصی -
@saghar-mah اسمتون رو به لیستم اضافه میکنم
اولین قدم رو محکم بزارید با انگیزه و قول میدم تا اخر ماه نتیجه بده
یادتون نره فردا پنجساعت دو درس عمومی + دو درس تخصصی@fatemeh_banoo مرسی
چشم حتما -
dlrm در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
اقا بیشتر شد که اشکال نداره؟
مینیمم 5 اره؟
منمممم خوش خط بنویس دلارامنه اشکالی نداره عزیزم پنج ساعت اصله کاره برای عزیزانی که تازه استارت زدن و اعتماد به نفسشون رو میخوان ببرن بالا تو مطالعه .
ی جورایی میخوایم اهسته شروع کنیم مغز هارو گرم کردن .حتماااااخوشحالم میکنی عزیزمم
-
دلم میخواد فردا اینجا کلی حال خوب و انرژی خوب ببینم با5 ساعت خوندن بهینه مطمئنم که از پسش برمیاید و روزی میرسه که حتی 12 ساعت هم میخونید و خسته نمیشید فقط روی خوندن درس تمرکز کنید حتی همون 5 ساعت . میخوایم ی 5 ساعت پر بازده باشه ...
و ی نکته مهم برام بنویسید که چند ساعت خوابیدید و چند ساعت استراحت کردید . اگر تایم بیشتری درس خوندین جای تشویق داره اما اصل فقط و فقطهمون 5 ساعته برای فردا 2 بهمن .فردا رو باقدرت شروع کن دوست من
-
-
دلم میخواد فردا اینجا کلی حال خوب و انرژی خوب ببینم با5 ساعت خوندن بهینه مطمئنم که از پسش برمیاید و روزی میرسه که حتی 12 ساعت هم میخونید و خسته نمیشید فقط روی خوندن درس تمرکز کنید حتی همون 5 ساعت . میخوایم ی 5 ساعت پر بازده باشه ...
و ی نکته مهم برام بنویسید که چند ساعت خوابیدید و چند ساعت استراحت کردید . اگر تایم بیشتری درس خوندین جای تشویق داره اما اصل فقط و فقطهمون 5 ساعته برای فردا 2 بهمن .فردا رو باقدرت شروع کن دوست من
-
@겔-나르 چه مشکلی؟
-
@겔-나르 به به چه عالی اسمتون اضافه میشه چه مشکلی عزیزم ؟بگید که حلش کنیم
@پیکاسو خیلی هم عالی خوش اومدید به چالش امروز همون پنج ساعت دوتا درس عمومی و اختصاصی حتما شب برام گزارش بنویسید ساعت خواب و استراحتتون هم مهمه چون کم کم تایم مطالعه قراره بره بالا :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@7-UNIQUE
عزیزم خوشحالم که باهات اشنا شدم و منتظر خبر موفقیتت هستم شاد و خوشحال باشی عزیزم
درچه حالید دوستان ؟؟
@saghar-mah
dlrm
marzyeh78
@Saahaar
ساقی -
این چالش ما هست .. خب ما با روزی پنجساعت شروع میکنیم .. قراره هر فرد تایم خواب و استراحتش رو بگه البته نه به این معنی که فقط بگه و تموم ما سعی میکنیم ساعت خواب و استراحت هر فرد و همچنین میزان مطالعش رو ی جورایی با توجه به میزان تواناییش نظم بدیم.
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
@Dr-Farhan -
@겔-나르 به به چه عالی اسمتون اضافه میشه چه مشکلی عزیزم ؟بگید که حلش کنیم
@پیکاسو خیلی هم عالی خوش اومدید به چالش امروز همون پنج ساعت دوتا درس عمومی و اختصاصی حتما شب برام گزارش بنویسید ساعت خواب و استراحتتون هم مهمه چون کم کم تایم مطالعه قراره بره بالا :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@7-UNIQUE
عزیزم خوشحالم که باهات اشنا شدم و منتظر خبر موفقیتت هستم شاد و خوشحال باشی عزیزم
درچه حالید دوستان ؟؟
@saghar-mah
dlrm
marzyeh78
@Saahaar
ساقی -
@fatemeh_banoo
فاطمه جونم
من چون سال 97 اصلا درس نخوندم واسه کنکور و تا الانم هیچ گلی به سر مبارکم نزدم در نتیجه صفرِ کلوین که میگن منم!
منم میدونم این کارم خوب نیست ولی چون چون در این حالتم تصمیم گرفتم تنوع درسیمو بیارم پایین مثلا من برای املا و لغت تا الان یعنی از صبح تا الان سه ساعت نشستم لغت رو خوندم خسته هم نشدم و قراره تا شب لغت بخونم
یعنی یه جوری میخوام واسه کنکور همایشی درس بخونم و تنوع درسیمو اوردم پایین
میدونم این کار غلطه و باید تنوع داشت ولی من شرایطم فرق داره و اگه این کارو حداقل از دی میکردم خیلی اوضاعم فرق داشت و اگه مثلا بخوام هر روز دو ساعت شیمی بخونم از شناختی که خودم دارم راضی نمیشم...