زبان انگلیسی/کمک
-
سلام
من تو زبان انگلیسی به شدت ضعیفم یعنی معنی لغت ساده ترین کلماتم نمیدونم :/ حالا شاید بدونما :)) نمیدونم :D
برای زبان انگلیسی کنکور چیکار کنم
لطفا نگین که برو فقط لغت حفظ کن چون یادم میره
جعبه لایتر هم واقعا یه چیز وحشتناکیه :|
کسی از کلاس های کنکور زبان آلا استفاده کرده؟
جایی نمیشناسید لغات کنکور رو اموزش بدن؟!
میشه از درصد منفی 3 کنکور 97 به 50-60 رسید؟! :(
کنکور زبان سخته؟
رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام
من تو زبان انگلیسی به شدت ضعیفم یعنی معنی لغت ساده ترین کلماتم نمیدونم :/ حالا شاید بدونما :)) نمیدونم :D
برای زبان انگلیسی کنکور چیکار کنم
لطفا نگین که برو فقط لغت حفظ کن چون یادم میره
جعبه لایتر هم واقعا یه چیز وحشتناکیه :|
کسی از کلاس های کنکور زبان آلا استفاده کرده؟
جایی نمیشناسید لغات کنکور رو اموزش بدن؟!
میشه از درصد منفی 3 کنکور 97 به 50-60 رسید؟! :(
کنکور زبان سخته؟
رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار فارغ-التحصیلان-آلاء -
@겔-나르 بخونی راحته بابا..
هرشب ریدینگ کارکن باکلوز..
لغتم ک بخونی تستای سراسری سالای اخیرو بزنی حله...😊 -
@겔-나르 بخونی راحته بابا..
هرشب ریدینگ کارکن باکلوز..
لغتم ک بخونی تستای سراسری سالای اخیرو بزنی حله...😊@7-UNIQUE الان دقیقا مشکلم اینه نمیدونم از کجا باید شروع کنم
لغت ادبیات هم که هست
هزار ماشالله ده بیست ها هم که نیست
این همه است
مخم سوتکشید :|
تازه لغتاشم که صرفا واسه زبان فارسی نیست واسه زبان عربیه که وارد زبان فارسی شده
تستا هم که شمارشیه یکی بلد نباشی یه تست کلا میپره
+خیلی دلم پر بود :| -
@7-UNIQUE الان دقیقا مشکلم اینه نمیدونم از کجا باید شروع کنم
لغت ادبیات هم که هست
هزار ماشالله ده بیست ها هم که نیست
این همه است
مخم سوتکشید :|
تازه لغتاشم که صرفا واسه زبان فارسی نیست واسه زبان عربیه که وارد زبان فارسی شده
تستا هم که شمارشیه یکی بلد نباشی یه تست کلا میپره
+خیلی دلم پر بود :| -
الان دقیقا مشخص نیس مشکلتون با زبانه یا کلا با هر چی لغته
زبان ک هر چی لغت هم حفظ کنین بازم میتونن سوالی بدن ک اصن لغتاشو ندیده باشین(و با سطح پایینی ک کتاب درسی داره حق هم دارن)
پس برا زبان اگ مشکل معنی دارین بشینین ریدینگ های متناسب کنکورو به دقت بخونین و بررسی کنین(کتاب خوب تو این زمینه هم ک مشخصا خیلی سبزه)
در مورد ادبیات هم صددرصد کلمات تو کتاب هس و حق ندارن بیشتر بدن بنابراین چاره ای جز خوندن لغات خود کتاب نیس
پیشنهادم در این مورد هم اینه ک اول کل لغات سه سال رو بخونین(راهش هم اینه ک یه دفتر بذارین کنارتون بیست تا بیست تا بخونین اونایی ک واقعا حفظ نمیشین بنویسین داخلش و یجورایی غربال کنین کلماتو) بعد ک همرو یاد گرفتین برین از اول تمام جملات کتابو صرفا روخونی کنین و هر کلمه ای ک نیاز به معنی داشت تمام معانی ای ک ته کتاب گفته رو باید بتونین بگین
آخرش هم برا ادبیات همه میدونن ک بهترین کتاب موضوعی گاجه ته کار ازش استفاده کنین -
الان دقیقا مشخص نیس مشکلتون با زبانه یا کلا با هر چی لغته
زبان ک هر چی لغت هم حفظ کنین بازم میتونن سوالی بدن ک اصن لغتاشو ندیده باشین(و با سطح پایینی ک کتاب درسی داره حق هم دارن)
پس برا زبان اگ مشکل معنی دارین بشینین ریدینگ های متناسب کنکورو به دقت بخونین و بررسی کنین(کتاب خوب تو این زمینه هم ک مشخصا خیلی سبزه)
در مورد ادبیات هم صددرصد کلمات تو کتاب هس و حق ندارن بیشتر بدن بنابراین چاره ای جز خوندن لغات خود کتاب نیس
پیشنهادم در این مورد هم اینه ک اول کل لغات سه سال رو بخونین(راهش هم اینه ک یه دفتر بذارین کنارتون بیست تا بیست تا بخونین اونایی ک واقعا حفظ نمیشین بنویسین داخلش و یجورایی غربال کنین کلماتو) بعد ک همرو یاد گرفتین برین از اول تمام جملات کتابو صرفا روخونی کنین و هر کلمه ای ک نیاز به معنی داشت تمام معانی ای ک ته کتاب گفته رو باید بتونین بگین
آخرش هم برا ادبیات همه میدونن ک بهترین کتاب موضوعی گاجه ته کار ازش استفاده کنینmoein من زبان که تا الان نخوندم ولی برای ادبیات همین کاری که گفتین رو کردم بیشتر مشکلم روی املا کلماته که مثلا یه پاراگراف از یه متن قدیمی میدن و میگن چند تا کلمه لغت غلط املایی داره ...این تست ها خیلی سختن ولی تو کنکور 97 چنین تستی نیومده..