دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
زیست دونی
-
@Zohraam در زیست خوانی!! گفته است:
dan-l در زیست خوانی!! گفته است:
@Zohraam در زیست خوانی!! گفته است:
سلام دوستان من این سوال رو نمیدونم چطور باید با روش اقای رحیمی حل کنم
در یک جامعه 500 نفره- 1/15 افراد تالاسمی ماژور دارند و 2/15 افراد مینور هستند. تعداد الل های بیماری و سلامتی به ترتیب چقدر است؟
@Amir-Bernousi @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
سلام دوستان من این سوال رو نمیدونم چطور باید با روش اقای رحیمی حل کنم
در یک جامعه 500 نفره- 1/15 افراد تالاسمی ماژور دارند و 2/15 افراد مینور هستند. تعداد الل های بیماری و سلامتی به ترتیب چقدر است؟
@Amir-Bernousi @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
خیلی اشتباه زدم؟ عاغا بعد یک ساله توقع نداشته باشین از من اصلا فقط فرموله یادم بود
تعداد الل های بیماری تو گزینه هل دو جور هست یا 4000/15 هست یا 3000/15
و تعداد الل های سلامتی هم تو گزینه ها 1100/15 و 4500/15 و 1000/15 هستموبایل ندارم عکس سوال رو بفرستم
اگه بگی من مینور رو دارم ماژورم فروانی افرادشو دارم .. فروانی افراد سالم میشه ۴۰۰ جذر بگیری بشه ۲۰ چی بازم نمیشه؟
ن نمیشه چون گفدی جمعیت نامتعادله
-
@shining-way در زیست خوانی!! گفته است:
@Amir-Bernousi در زیست خوانی!! گفته است:
کدام گزینه نادرست است؟
1)بیشترین سلول های سقف حفره ی بینی همانند گروهی از سلول های ترشح کننده ی پروتئین مکمل در لوله ی گوارش، برجستگی هایی در غشای خود دارند.
2)هیپوتالاموس علاوه بر دریافت اطلاعات از برخی ازبخش های بدن، توانایی تحریک 4 غده ی اطراف مری را در شرایطی دارد.
3)سلول هایی که توانایی تحریک آزادسازی گلوکز از کبد را دارند، برخلاف سلول هایی که قوی ترین آنزیم های گوارشی را ترشح میکنند، از تنوع بیشتری برخوردار هستند.
4)کاهش دوره ی قلب در عمل هورمون های ترشحی از بخش قشری غده ی فوق کلیه همانند هورمون های ترشحی از بخش مرکزی آن تاثیری ندارد.
بنظرم میشه 4 چون کاهش دوره میتونه به خاطر تنش های روانی ترس و... باشه که روی ترشح هورمون های فوق کلیه اثر میزاره ... هم قشریش هم مرکزیش
تو عمل گفته سوال نه ترشح
-
@Amir-Bernousi چقدر سوالات نظام قدیم سختتتتتتتتتتتتتتتتته
-
@Amir-Bernousi شماره 2 چطوری صحیح میشه یکی بگه........آخه به زیست ما هم ربط داره
-
@Amir-Bernousi بنظر من هم 4 میشه.........ولی نه به دلیلی ک آوردی
چون مرکزی نقش داره در کاهش/افزایش ریتم قلبی و بخش قشریش نقشی درش نداره......
اینجور سوالا واقعا تو کنکور در این سطح میاد؟؟
-
@Amir-Bernousi نظرم عوض شد.........................
3 میشه.. چون گلوکاگون از لانگرهانس و قویترین آنزیم ها از بقیه سلول های پانکراس هستند و این گزینه اشتباه میشه
چون لانگرهانس فقط 2 نوع هورمون میسازه ولی اون یکی کللی آنزیم داره... -
@Dr-Farhan در زیست خوانی!! گفته است:
@Amir-Bernousi نظرم عوض شد.........................
3 میشه.. چون گلوکاگون از لانگرهانس و قویترین آنزیم ها از بقیه سلول های پانکراس هستند و این گزینه اشتباه میشه
چون لانگرهانس فقط 2 نوع هورمون میسازه ولی اون یکی کللی آنزیم داره...گزینه 3 ربطی به آنزیما نداره درمورد سلولای پانکراس حرف زده
-
@Amir-Bernousi بنظر من هم 4 میشه.........ولی نه به دلیلی ک آوردی
چون مرکزی نقش داره در کاهش/افزایش ریتم قلبی و بخش قشریش نقشی درش نداره......
اینجور سوالا واقعا تو کنکور در این سطح میاد؟؟
به این سختی نمیتونم بگم :| چون قبلا میگفتم نمیاد دیدم همچین چیزایی اومد نظرمو پس گرفتم :|
-
@Amir-Bernousi آره دیگه چون لانگر هانس نوع چیزایی ک میسازه کمتره پس تنوعشون هم کمتره
-
@Amir-Bernousi آره دیگه چون لانگر هانس نوع چیزایی ک میسازه کمتره پس تنوعشون هم کمتره
ربطی نداره! البته این شکلش تو کتاب نظام قدیم هست و از اون شکل ایدشو گرفتم
-
@Amir-Bernousi منبعی وجود داره که اینقدر سوالات فووووق ترکیبی داشته باشه..چون من خییلی زیست ترکیبی کار کردم..........ولی این تقریبا اولین باره که یه سوال اینقدر سوپر ترکیبی دیدم که واقعا مغز آدمو به بندازه
-
@Amir-Bernousi خودت طرحشون کردی ؟؟
-
@Amir-Bernousi منبعی وجود داره که اینقدر سوالات فووووق ترکیبی داشته باشه..چون من خییلی زیست ترکیبی کار کردم..........ولی این تقریبا اولین باره که یه سوال اینقدر سوپر ترکیبی دیدم که واقعا مغز آدمو به بندازه
ماز خوب بوده سوالاش ولی بهتره سطح استانداردیش
من نکات خاصو بررسی میکنم تو تستا
-
@Amir-Bernousi پس این گزینه هارو از یجا اقتباس میکنین
-
@Amir-Bernousi پس این گزینه هارو از یجا اقتباس میکنین
خود کتابه بیشتر یا نکاتی که توی تستا دیده باشم
-
@Amir-Bernousi کتاب تستی چیزی هم داری؟
ببخشید میپرسم ولی کنکورت زیستو ترکوندی نه ؟؟
آخه من تازه واردم و کسی رو زیاد نمیشناسم
-
@Amir-Bernousi کتاب تستی چیزی هم داری؟
ببخشید میپرسم ولی کنکورت زیستو ترکوندی نه ؟؟
آخه من تازه واردم و کسی رو زیاد نمیشناسم
مباحثی که رسیده بودمو خونده بودمو زدم، بچه هایی که زیستشون خوب باشه زیادن تو انجمن
کتاب :|