مشاوره>سوالات کنکور یا تالیفی
-
سلام صبحتون بخیر :)
بچه ها به نظرتون برای چه درسایی فقط و فقط سوالات کنکور کافیه؟
پی.نوشت:از اونجایی که میگن سوالات فیزیک و ریاضی کنکور تیپ مشخصی دارن به نظرم اگه فقط تست های سراسری بزنیم کافیه و نیازی به تست تالیفی نیست
برای عمومی ها هم همینطور.....نظر شما چیه؟!
پی.نوشت2:لطفا پشت کنکوری های با تجربه و دانشجو ها جواب بدن!
romisa همیار رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء -
پی.نوشت:از اونجایی که میگن سوالات فیزیک و ریاضی کنکور تیپ مشخصی دارن به نظرم اگه فقط تست های سراسری بزنیم کافیه و نیازی به تست تالیفی نیست
romisa همیار رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء@겔-나르 سلام. به نظرمن شما بایدهرنوی تستی روحل کنید .. چون برای پیداکردن نقص واشکالاتتون وهم چنین فهم مطالب.
-
romisa همیار رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء@겔-나르 به نظرم فقط به تست های کنکوراکتفا نکن چون من تجربشو دارم وضربه بدی خوردم.
-
برای عمومیا سوالای کنکور بررسی بشن کافیه
ولی اختصاصیا راحت میشه توشون بازی کرد و باید تا کنکور سلیقه های جدید رو دیدهرچند بهتره تستای زیادی کار بشه، ولی کنکور باید سرلوحه کار باشه
-
سلام:)
اتفاقا واسه اختصاصیا هرچی تست بیشتر بزنی بهتره...دبیرای ما میگفتن تالیفی بزنین دوماه مونده به کنکور سراسری و تالیفی یماه به کنکور سراسری (همون کنکورایی که از خودت ازمون میگیری)
واسه عمومیا میگفتن سراسری بزنین همون سراسریارو مرور کنین حالا دلتونم خواست واسه ادبیات و زبان تالیفی بزنین...
اما میگفتن همین ازمونایی که میدین رو مرور کنین سوالاشو من گزینه 2 میدادم پارسال:)
موفق باشی -
سلام برای عمومی ها تست های سراسری کافیه چون هر ساله 600 سوال ازشون توسط طراحای کنکور سراسری طراحی میشه
اما برای ریاضی فیزیک با توجه به تست های کنکور میشه اکثر سوالا رو پاسخ دادو بنابراین اولویت ما توو همه درسا با تستای کنکوره اما برای دروس اختصاصی بعد از اینکه تست های کنکور کتاب تست حل شد توصیه میشه که تالیفی های خوب هم کاربشه البته در صورت داشتن وقت . -
romisa همیار رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء@나스-린 عزیزم فیزیک باید تالیفی هم کار کنین ولی من ریاضی رو از چن تا رتبه های برتر شنیدم گفتن فقط سوالات کنکور.حالا میتونی اگه وقت اضافه داشتی تالیفی هم کاز کنی.برای زیستم هزچی دستت اومد باید بزنی . دینی و ادبیاتم سوالات کنکور اولویت باشن برات