افت تحصیلی در امسال
-
سلام خدمت شما من سال دهم تجربی هستم در تمام سال ها معدلم عالی وخوب بوده اما امسال تو این ترم اول بر خلاف تمام تلاش هایی که کردم نمره های زیاد خوبی نگرفتم و در درسی مثل فیزیک نمره 18 گرفتم که اصلا مطلوبم نبود و این موضوع در حالی بوده که توکلاس راجب درس بسیار فعالم و این موضوع فقط برای امتحان اتفاق می افتد خواستم بدونم این ترفند های درسی برای اینکه بعد خوندن درس یادمان نره وتند خوانی واین چیزا ایا تاثیری داره یا نه؟و میتونید منو راهنمایی کنید و برنامه ی درسی به من بدید که بتونم برای ترم دوم دوباره خودمو بالا بکشم ممنونم
-
سلام خدمت شما من سال دهم تجربی هستم در تمام سال ها معدلم عالی وخوب بوده اما امسال تو این ترم اول بر خلاف تمام تلاش هایی که کردم نمره های زیاد خوبی نگرفتم و در درسی مثل فیزیک نمره 18 گرفتم که اصلا مطلوبم نبود و این موضوع در حالی بوده که توکلاس راجب درس بسیار فعالم و این موضوع فقط برای امتحان اتفاق می افتد خواستم بدونم این ترفند های درسی برای اینکه بعد خوندن درس یادمان نره وتند خوانی واین چیزا ایا تاثیری داره یا نه؟و میتونید منو راهنمایی کنید و برنامه ی درسی به من بدید که بتونم برای ترم دوم دوباره خودمو بالا بکشم ممنونم
-
معدل که فعلا تاثیر مثبته :| 70 درصد قبولیام از مثبتشم استفاده نمی کنند :| تست بزن راه بیفتی
-
melika82 به نظرم حتما به یه مشاور تحصیلی مراجعه کن . اگه احساس میکنی داری افت میکنی ، نذار این وضعیت ادامه پیدا کنه. منتظر هم نمون کسی کمکت کنه. اگه از ده نفرهم کمک خواستی ولی اعتنا نکردن یا کمکشون موثر نبود بازم ادامه بده. حتما مشاوره برو بنظر من.
یه چیزی میگم ، اینکه چقد جدی بگیریشو به خودت محول میکنم
گاهی اوقات اگه جلوی یک افتو نگیری ممکنه بیفتی تو سراشیبی و همینطور وضع بدتر و بدتر شه . نذار این اتفاق بیفته . لطفا تو هفته ی آینده یه قدم جدی واسه مشکلت بردار.