یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی ..
-
@fatemeh_banoo سلام با اینکه دیر تایپیکتونو خوندم ولی منم ميخوام باشم، دوستان منم باشم؟:thinking_face: :folded_hands:
@sogand78 در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
@fatemeh_banoo سلام با اینکه دیر تایپیکتونو خوندم ولی منم ميخوام باشم، دوستان منم باشم؟:thinking_face: :folded_hands:
به به خوش اومدید بله چرا که نه :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
با دقت تایپیک زو مطالعه کنید روش کار رو توضیح دادم دوستان هم هستن کمکتون میکنن خودمم هر کاری ازدستم برمیاد انجام میدم :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: -
@sogand78 خوش اومدی
با اجازه ی فاطمه خانوم من خوش امد گفتم :)@saghar-mah در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
@sogand78 خوش اومدی
با اجازه ی فاطمه خانوم من خوش امد گفتم :)این چهحرفیه گلم این تایپیک مال شماست بایدتو فعالیت کنید دیگه :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
من گردن درد شدید گرفتم اگر دیر جواب میدم چون زیاد پشت سیستم نمیتونم باشم بچه ها امروز اما میام حتما و سر میزنم پس با قدرت ادامه بدید که منم بیام گزارش هاتونو بخونم و انرژیی بگیرم
@Saahaar
@پیکاسو
@FatiJoooooni
@sogand78
ساقی
@reza-m1999
mriaw
diplomat
@Dr-Farhan
@겔-나르
elahe313
dlrm
marzyeh78
@saghar-mah -
@sogand78 در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
به به خوش اومدید بله چرا که نه :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
با دقت تایپیک زو مطالعه کنید روش کار رو توضیح دادم دوستان هم هستن کمکتون میکنن خودمم هر کاری ازدستم برمیاد انجام میدم :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:@fatemeh_banoo مطالعه کردمش،فقط من صبح زود گزارش ميدم:smiling_face_with_smiling_eyes: اينجوري صبحا زود هم بیدارمیشم:grinning_face_with_smiling_eyes:
ومررسی از شما که این تایپیک قشنگ رو زدین:clapping_hands:
پرانرژی:flexed_biceps: :flexed_biceps: -
@saghar-mah در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
@sogand78 خوش اومدی
با اجازه ی فاطمه خانوم من خوش امد گفتم :)این چهحرفیه گلم این تایپیک مال شماست بایدتو فعالیت کنید دیگه :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
من گردن درد شدید گرفتم اگر دیر جواب میدم چون زیاد پشت سیستم نمیتونم باشم بچه ها امروز اما میام حتما و سر میزنم پس با قدرت ادامه بدید که منم بیام گزارش هاتونو بخونم و انرژیی بگیرم
@Saahaar
@پیکاسو
@FatiJoooooni
@sogand78
ساقی
@reza-m1999
mriaw
diplomat
@Dr-Farhan
@겔-나르
elahe313
dlrm
marzyeh78
@saghar-mah -
بچه ها برای زبان انگلیسی از کجا شروع کنم؟از صفرِصفر فقط معنی بوک رو میدونم میشه کتاب :|
نظام قدیم -
بچه ها برای زبان انگلیسی از کجا شروع کنم؟از صفرِصفر فقط معنی بوک رو میدونم میشه کتاب :|
نظام قدیمبه نظرم کتاب شهاب اناری عالیه.
فعلا فقط واژگان و بخون و تستاشو بزن ولی گرامر و بزار بعدا بخون هر وقت واژگان تموم شد .چون تستای واژگان بیشتره.☺
هر شب یه کلوز و ریدینگ کار کن یا اگه خواستی هر یه شب درمیون .اولش ریدینگ و کلوز خیلی سخته ولی به مرور دستت راه میوفته نگران نباش😉 لغات جدید هر متن و یادداشت کن شب بعد دوباره اونا رو مرور کن . حتما درست میشه .
ببخشید خیلی طولانی شد.😊
اها اینم بگم که با زبان پیش شروع کنی خیلی بهتره. -
سلااااام😍
منم اومدم تا باهاتون شروع کنم😁
البته از دیروز میخواستم شروع کنم اما همینکه رفتم سراغ درس مهمون اومد و هنوزم نتونستم بخونم😂😱
ان شاءاللّه از فردا صبح حتما میخونم☺@Atefeh-99 در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
سلااااام😍
البته از دیروز میخواستم شروع کنم اما همینکه رفتم سراغ درس مهمون اومد و هنوزم نتونستم بخونم😂😱
ان شاءاللّه از فردا صبح حتما میخونم☺خوش اومدی عزیزم به جمع ما 😍😄😇
فردا منتظر شروع طوفانیت هستم 🌸😘 -
به نظرم کتاب شهاب اناری عالیه.
فعلا فقط واژگان و بخون و تستاشو بزن ولی گرامر و بزار بعدا بخون هر وقت واژگان تموم شد .چون تستای واژگان بیشتره.☺
هر شب یه کلوز و ریدینگ کار کن یا اگه خواستی هر یه شب درمیون .اولش ریدینگ و کلوز خیلی سخته ولی به مرور دستت راه میوفته نگران نباش😉 لغات جدید هر متن و یادداشت کن شب بعد دوباره اونا رو مرور کن . حتما درست میشه .
ببخشید خیلی طولانی شد.😊
اها اینم بگم که با زبان پیش شروع کنی خیلی بهتره. -
@Atefeh-99 در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
سلااااام😍
ان شاءاللّه از فردا صبح حتما میخونم☺خوش اومدی عزیزم به جمع ما 😍😄😇
فردا منتظر شروع طوفانیت هستم 🌸😘 -
زمان موعود رسید و الان منتظر گزارش های عالیتون هستم
ممکنه هنوز تموم نشده باشه یا الان وقت نکنید گزارش بنویسید اشکالی هم نداره فقط حتما بیاید گزارش بدید هاااا 😈😅😆
ی نظر هم بدید من گردنمو چیکار کنم ؟! گردنم داغون شد ):
-
ممکنه هنوز تموم نشده باشه یا الان وقت نکنید گزارش بنویسید اشکالی هم نداره فقط حتما بیاید گزارش بدید هاااا 😈😅😆
-
-
سلام
3بهمن97
3ساعت زیست ژنتیک
1ساعت شیمی دوم تست
1ساعت تست مثلثات
1ساعت تست الکتریسیته ساکن
1ساعتم تست های کنکور94(دروس عمومی)
مرررررررسی از فاطمه ی عزیزم بابت این چالش -
@fatemeh_banoo در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
گردنتونو وقتی مطالعه میکنین صاف نگه دارین و با چشما مطالعه کنین، منم همین مشکلو داشتم
-
سلام من امروز 6 ساعت ونیم درس خوندم
2ساعت زیست
1ساعت ونیم ریاضی
1 ساعت ادبیات
1ساعت زبان
1 ساعتم تست