بهترین دبیرریاضی
-
سلام به نظرتون بهترین استاددرس ریاضی کدومه که هیچ نکته ایوازقلم ننداخته باشه تدریسشونم روون وساده باشه پایه ریاضیاتم کلاضعیفه یعنی متنفرم ازاین درس یه جوری باشه که ازکتاب درسی وجزوه ومنبع دیگه بی نیازباشم فقط فیلموببینم وتست بزنم ممنون میشم راهنمایی کنین
-
سلام به نظرتون بهترین استاددرس ریاضی کدومه که هیچ نکته ایوازقلم ننداخته باشه تدریسشونم روون وساده باشه پایه ریاضیاتم کلاضعیفه یعنی متنفرم ازاین درس یه جوری باشه که ازکتاب درسی وجزوه ومنبع دیگه بی نیازباشم فقط فیلموببینم وتست بزنم ممنون میشم راهنمایی کنین
@Mojtaba23041378 نظام جدید یا قدیم؟
-
@Mojtaba23041378 نظام جدید یا قدیم؟
@saghar-mah قدیم
-
@saghar-mah قدیم
@Mojtaba23041378 بستگی به سلیقه ی خودتون داره
مثلا اقای امینی شهودی درس میدن اگرم با شهودی درس دادن مشکل دارید از اقای نباخته فیلم ببینید -
@Mojtaba23041378 بستگی به سلیقه ی خودتون داره
مثلا اقای امینی شهودی درس میدن اگرم با شهودی درس دادن مشکل دارید از اقای نباخته فیلم ببینید@saghar-mah ددمجموع کدوم بهتره چون من زیادی وسواس دارم کدومشون تایم درس دادنشون کمتره
-
@saghar-mah ددمجموع کدوم بهتره چون من زیادی وسواس دارم کدومشون تایم درس دادنشون کمتره
@Mojtaba23041378 بعدم اگه این فیلمازوببینم دیگه درسنامه وکتاب درسی وجزوه نیازندارم؟؟؟
-
@saghar-mah ددمجموع کدوم بهتره چون من زیادی وسواس دارم کدومشون تایم درس دادنشون کمتره
@Mojtaba23041378 من تدریس آقای امینی رو بیشتر دوس دارم
آقای نباخته هم خوبن اما مباحثی که تدریس کردن کامل نیستن
واینکه تضمینی واسه بی نیاز شدن شما از کتاب و جزوه وجود نداره باید ببینید چقد از فیلما یاد میگیرید و بقیه ی کمبودهاتونو با درسنامه و تست جبران کنید -
-
@Mojtaba23041378 من تدریس آقای امینی رو بیشتر دوس دارم
آقای نباخته هم خوبن اما مباحثی که تدریس کردن کامل نیستن
واینکه تضمینی واسه بی نیاز شدن شما از کتاب و جزوه وجود نداره باید ببینید چقد از فیلما یاد میگیرید و بقیه ی کمبودهاتونو با درسنامه و تست جبران کنید@saghar-mah باشه دستتون دردنکنه بابت راهنماییتون
-
@saghar-mah باشه دستتون دردنکنه بابت راهنماییتون
@Mojtaba23041378 خواهش میکنم
-