میخوام با این برنامه بخونم...نظرتون؟
-
-
برنامه جالبیه تقسیم بندی زمانیش خوب بود جمع ساعت در اخرروز چنده ؟؟
-
@fatemeh_banoo در میخوام با این برنامه بخونم...نظرتون؟ گفته است:
13ساعت ...بودجه بندی هاش خوبه؟
-
من در حدی نیستم رو برنامه نظر بدم و اینا ولی فقط توصیه میکنم اگه آزمون شرکت میکنی برنامتو عوض نکن و روی بودجه آزمونا پیش برو...تجربه پارسالم...
-
@나스-린 در میخوام با این برنامه بخونم...نظرتون؟ گفته است:
بوجه بندیش اره ولی ساعتش زیاده من خودم یکی نمیتونم
-
بوجه بندیش اره ولی ساعتش زیاده من خودم یکی نمیتونم
@fatemeh_banoo حالا این 75 روزه است میشه اضافه تر کرد من بیشتر واسه تقسیم بندی درسا میگم اخه نتونستم برنامه ریزی کنم
میخوام تا اخر اردیبهشت درسارو تموم کنم ولی اگه عمومی ها تا فروردین تموم شه خیلی خوبه
ولی نمیدونم چه جوری برنامه رو پخش کنم
این برنامه رو من پارسال چاپ کردم که باهاش بخونم ولی...
ولی میخوام امسال باهاش بخونم -
marzyeh78 اجی من خیلی عقب افتادم تازه قلمچی بودجه بندیشو عوض کرده مخصوصا زیست و شیمی منم داغون :| کم اوردم حداقل میخوام به جمع بندی عید برسم
@나스-린 منم وضعیتم مث توئه
اگه از الان شرو کنی واسه آزمون 19بهمن بهش میرسی...فیزیکش مثلا موج های صوتی پیشه ک اگه کسی تاحالا فیزیک نخونده خوبه حدهقل فیزیک پیش2روبخونع
کلا از الان نیم سال دومو خوب بخون و تو آزمونا خودتو بسنج تا 17اسفند
بعد از اون تا 7فروردین وقت داری دومو بخونی و بعدشم تو 16فروردین پیش1
بازم صلاح کارتو خودت میدونی اما به نظرم از آزمون جدا نشو..واسه کسایی امثال من و شما ک تاالان خوب نخوندیم باید یه چیزی مث آزمون مجبورمون کنه ب خوندن -
@fatemeh_banoo حالا این 75 روزه است میشه اضافه تر کرد من بیشتر واسه تقسیم بندی درسا میگم اخه نتونستم برنامه ریزی کنم
میخوام تا اخر اردیبهشت درسارو تموم کنم ولی اگه عمومی ها تا فروردین تموم شه خیلی خوبه
ولی میخوام امسال باهاش بخونم@나스-린 در میخوام با این برنامه بخونم...نظرتون؟ گفته است:
ولی میخوام امسال باهاش بخونمیک هفته امتحانش کن چیزی رو از دست نمیدی که ! برو تو اگر بخوای میتونی تمومش کنی به برنامه ات پایبند باش این خیلی مهمه
-
@나스-린 منم وضعیتم مث توئه
اگه از الان شرو کنی واسه آزمون 19بهمن بهش میرسی...فیزیکش مثلا موج های صوتی پیشه ک اگه کسی تاحالا فیزیک نخونده خوبه حدهقل فیزیک پیش2روبخونع
کلا از الان نیم سال دومو خوب بخون و تو آزمونا خودتو بسنج تا 17اسفند
بعد از اون تا 7فروردین وقت داری دومو بخونی و بعدشم تو 16فروردین پیش1
بازم صلاح کارتو خودت میدونی اما به نظرم از آزمون جدا نشو..واسه کسایی امثال من و شما ک تاالان خوب نخوندیم باید یه چیزی مث آزمون مجبورمون کنه ب خوندن -
ولی میخوام امسال باهاش بخونمیک هفته امتحانش کن چیزی رو از دست نمیدی که ! برو تو اگر بخوای میتونی تمومش کنی به برنامه ات پایبند باش این خیلی مهمه
-
marzyeh78 اره ایستگاه جبرانی هست ولی مثلا این موج پیش نیاز نداره؟! یا مثلا چقدر مطلب ریاضی مونده :( اینارو چیکار کنم
@나스-린 تو با آزمون شرو کن عمومیاتو عالی بخون زیست و شیمیم عالی بخون ریلضی فیزیکتم مبحثی میخونی
من خودم از یکی از همیارا توی چت کمک خواستم واسه انتخاب مبحث ریاضی چون خودم فکر کردم حد و پیوستگی و مشتقو حداقل میتونم بخونم فیلمای اقای امینی ام دانلود کردم اما جلسه اول حدو دیدم انگار تابع لازم داره ک من بلد نیستم...یا مثلا حد مثلثات بلد نیستم -
@나스-린 تو با آزمون شرو کن عمومیاتو عالی بخون زیست و شیمیم عالی بخون ریلضی فیزیکتم مبحثی میخونی
من خودم از یکی از همیارا توی چت کمک خواستم واسه انتخاب مبحث ریاضی چون خودم فکر کردم حد و پیوستگی و مشتقو حداقل میتونم بخونم فیلمای اقای امینی ام دانلود کردم اما جلسه اول حدو دیدم انگار تابع لازم داره ک من بلد نیستم...یا مثلا حد مثلثات بلد نیستم -
marzyeh78 الان سومو میخونی و پیش2
از 17اسفند تا7فروردین دوم با سوم باهم یه عالمه از فصلاشو میشه خوند