میخوام با این برنامه بخونم...نظرتون؟
-
SEPIDEH 0 ابجی سپیده به نظرت این برنامه خوب نیست؟چون من منابعمو کتابای خط ویژه گرفتم+تست سراسری
@나스-린 گلم بزار نگاه کنم
-
@나스-린 ازمون میری یا نه؟ اگه میری با اون پیش برو.اگه نمیری.بزنامه خوبیه منم
پارسال داشتمش منتهی نتونستمبا بزنامه جلو برم.برنامرو خودت بریز.چون امکان داره طبق برنامه نتونی پیش بری بعد ناامید میشی میگی نمیتونم تواناییشو ندارم ...
منتهی از این برنامه الگو بگیر دیگه مثلا با توجه ب نقاط قوتت ساعت یه درسو زیادترکن یا کمترش کن یا مثلا تعداد کتابایی ک در روز میخای بخونی بیشتر کن کم کن. من ب شخصه بیشتر از 3 کتاب نمیتونم تو بزنامم قررار بدم چون نمیزسم اصلا.با توجه ب تواناییات بزنامه بریز شاید این برنامه در حد توانایی تو نیست شایدم توانایی تو بیشتر از این چیزیه که تو این بزنامه نوشته شده .هرروز بزا خدت مشخص کن کجارو میخایی بخونی .احیانا اگعه نرسیدی بقیش فرداش بخون. -
برنامش خوبه ولی برای هرکسی فرق میتونه بکنه. من پارسال نزدیکای کنکور با همین برنامه(البته 180 درجه متحول شده!) پیش رفتم
البته بگم باز، الان 160 روز مونده نه 75 روز
-
برنامش خوبه ولی برای هرکسی فرق میتونه بکنه. من پارسال نزدیکای کنکور با همین برنامه(البته 180 درجه متحول شده!) پیش رفتم
-
-
@Amir-Bernousi خونده بودین قبلا؟با این برنامه جمع بندی کردین یا نه از صفر؟چه تغییری داده بودین؟دانشجو هستین یا پشت کنکوری؟
@나스-린 در میخوام با این برنامه بخونم...نظرتون؟ گفته است:
@Amir-Bernousi خونده بودین قبلا؟با این برنامه جمع بندی کردین یا نه از صفر؟چه تغییری داده بودین؟دانشجو هستین یا پشت کنکوری؟
فقط ازش الگو گرفتم و برنامه ی خودمو ریختم. پشت کنکور
-
@나스-린 در میخوام با این برنامه بخونم...نظرتون؟ گفته است:
فقط ازش الگو گرفتم و برنامه ی خودمو ریختم. پشت کنکور