سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
اساتید و دوستان خواهشا راهنماییم کنید
-
دوستان و اساتید سلام و خسته نباشید به شما
من یازدهم تجربیم و ازمونای سنجش ثبتنام کردم....
من دهم هم سنجش بودم و واقعا تراز هام خوب و راضی کننده بودن و همیشه اول مدرسه بودم(10000 به بالا) حالا که اومدم یازدهم و میبینم حتی یک کدوم از ازمونام به 9500 نرسیده واقعا اعصابم خراب شده .... البته من خودمم قبول دارم که سال پیش بیشتر میخوندم و امسال کم میخونم و تست میزنم...
خواهش میکنم راهنماییم کنید که چجور میتونم به قبل برگردم و بهتر بخونم .... واقعا میخوام ادم درسخونی بشم ولی نمیتونم ... تمرکز ندارم یا به عبارتی دیگر انگار دلم به یه چیزی خوشه و فک میکنم قبولی راحته.... مثلا به خودم گفتم ساعت 4:30 برنامم شروع میشه ولی مثلا ساعت میشه 5:30 و اصلا برام مهم نیست میگم وللش مهم نیست....خلاصه اینکه یکی بیاد راهنماییم کنه عوض شم
بد بختی اینه که جدیدا رفتم رو به نزول
اینم کارنامه ها
یه چیز دیگه هم هس.... دوستام میگن هیچی نخوندیم ، هیچی تست نزدیم ، هیچی هیچی اما امتحانا و ازمونا ترازشون میاد 10000 ، 20 و 19 ... اینا فازشون چیه؟؟؟؟
خواهشا پیامای تبلیغاتی نفرستید -
mrma80 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلام. داداش من وقتی خودت میگی تست کم میزنی کم شده مطالعت پس مشکلت عدم پایبندی به برنامه است باید دنبال چرا این اتفاق بگردی انگیزت کمه یه چیزی مانع تمرکزته .... ادم موفق روی برنامش بیشتر وقت میزاره... موفق باشی -
mrma80 سلام من نگاه کزدم کارنامتو خوب زدی . منتهی وقتی دلیلشو خودت میدونی دیگه چه نیازیه بیای بپرسی؟ مطمئنا کسی ک تلاشش بیشتره نتیجه بهتری میگیره تو باید نسبت به پارسال تلاشتو مضاعف کنی چوش درسا سخت تر و حجمشون زیادتر شده . علاقتو به درس نشون بده اگه با علاقه بشینی یه چیزیو بخونی مطمئنا قشنگ میتونی ادامه بدی . سعی کن اولین دزسی هم که میخوای بخونی درس مورد علاقت باشه. با یه چای و چن تا نفس عمیق قشنگ شروع کن . رقابت بین دانش اموزان بیش ازحده.پس با راحت طلبی و بی نظمی به هیچ جایی نمیشه رسید
-
mrma80
شما مثلا فارسی رو 29 زدین و رتبه فارسی تون شده 3 مدرسه بنظرم اگه میخواین خودتونو بسنجین اصلا به رتبه های مدرستون نگاه نکنین ....
اعتماد بنفس کاذب ایجاد میکنه احتمالا و باعث میشه فکر کنین که این درسو همینقدر که بلدین کافیه
صد البته که این نظر منه و ارزش علمی نداره فقط تجربست(: -
mrma80
سلام
وقت به خیر
اینجور دوستا رو ول کنید :-
و همونطور که خودتون هم می دونید و اشاره کردین هرکسی همونقدر نتیجه می گیره که تلاش کرده
راهکار رو هم خودتون گفتید حل تست و تمرین بیشتر
به خصوص تو درسای اختصاصیتون ریاضی فیزیک به شدت تست و تمرینی و تحلیلی ان
بعد اینکه دنبال حس درس خوندن نگردید چون ممکنه یه روز باشه و ده روز نباشه کتاب تست رو بذارید جلوتون و تسن بزنید اصلا هم به اینکه ساعت رند هست یا نیست توجه نکنید که فقط تلف کردن زمانه (البته بحث تست زماندار کلا فرق می کنه)
و در اخر اینکه خودتون رو در جمع کوچیک مدرسه یا شهر نسنجید
خودتون رو همیشه توو کشور بسنجید و با دوستاتون مقایسه نکنید
به این فک کنید که شما یا هر ادم دیگه ای منحصر به فردین و ویژگی های خاص خودتون رو دارید پس متمایز باشید از بقیه و متفاوت تر و بهتر و بیشتر از بقیه هم تلاش کنید