یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی ..
-
@FatiJoooooni
سلام عزیزم بله چرا که نشه من توی تایپیک کامل توضیح دادم . شما امروز با پنج ساعت
دو درس اختصاصی و دو درس عمومی
شروع کن
مطمئنم این چالش برای افرادی ک داخلش شرکت میکنن مفید خواهد بود -
سلام دوستان
معذرت میخوام بابت این ک نبودم
گردن درد شدید من منو کشوند به بیمارستان و دکتر .. نگم براتون خلاصه..اما خب بریم سرکار خودمون
خب تایپیک رو خوندم ودیدم ی سری از دوستان باز گل کاشتید عالیه افرین ادامه بدید
ی عده هم نخوندن یاتازه شروع کردن به شماهم تبریک میگمدوستان فردا چالش ما به روز چهارم میرسه و سه روز دیگه تموم میشه اگر شما دلتون خواست ادامش میدیم .
خوشحالم که دارید پیشرفت میکنید
هدفم فقط و فقط همین بود از زدن این تایپیکبرای منم دعا کنید هر وقت حالتون خوب بود
(باز من دست به دعا شدم)
ببخشید ک دیر به دیر میام
- دوستان اون دسته افرادی ک انگیزه پیدا کردن میتونن از تجربشون و حسشون اینجا بنویسن
تا بقیه بچه ها هم تشویق بشن به شروع کردن
ی نکته دیگه . بهمن ماه مهمیه و ماهیع ک بچه ها استرس دارن اما باور کنید این اشتباهه
شما فقط به درس خوندن و هدفتون فکر کنید ن صرفا تموم کردن درس ها !
دوستتون میدارم دوستای گل الایی
شبتون پر از آرامش(منتظر نتیجه چالش
)
- دوستان اون دسته افرادی ک انگیزه پیدا کردن میتونن از تجربشون و حسشون اینجا بنویسن
-
بسم الله
سلام خدمت فاطمه بانوی گل و همه ی اعضا.
ساعت مطالعه جمعه ۵ بهمن:
۱.۵ساعت فارسی
۱ساعت دینی
۱ ساعت و ۱۵ دیقه ریاضی
۳۰ دقیقه تفکر
۳ساعت و ۴۵ دقیقه زیست
۴۵ دقیقه شیمی
مجموع ۹ ساعت و ۴۵ دقیقه شد ولی من تو برنامم ۱۲ ساعت گذاشته بودمنتونستم برسونم.
اما با این حال شکر -
بسم الله
سلام خدمت فاطمه بانوی گل و همه ی اعضا.
ساعت مطالعه جمعه ۵ بهمن:
۱.۵ساعت فارسی
۱ساعت دینی
۱ ساعت و ۱۵ دیقه ریاضی
۳۰ دقیقه تفکر
۳ساعت و ۴۵ دقیقه زیست
۴۵ دقیقه شیمی
مجموع ۹ ساعت و ۴۵ دقیقه شد ولی من تو برنامم ۱۲ ساعت گذاشته بودمنتونستم برسونم.
اما با این حال شکر -
**سلام و صبح بخیر **
ببینم امروز بترکونید هاااا:smiling_cat_face_with_open_mouth:
-
سلام
دیروز صبح که آزمون بودم
شبم تحلیل آزمون -
سلام دوستان
معذرت میخوام بابت این ک نبودم
گردن درد شدید من منو کشوند به بیمارستان و دکتر .. نگم براتون خلاصه..اما خب بریم سرکار خودمون
خب تایپیک رو خوندم ودیدم ی سری از دوستان باز گل کاشتید عالیه افرین ادامه بدید
ی عده هم نخوندن یاتازه شروع کردن به شماهم تبریک میگمدوستان فردا چالش ما به روز چهارم میرسه و سه روز دیگه تموم میشه اگر شما دلتون خواست ادامش میدیم .
خوشحالم که دارید پیشرفت میکنید
هدفم فقط و فقط همین بود از زدن این تایپیکبرای منم دعا کنید هر وقت حالتون خوب بود
(باز من دست به دعا شدم)
ببخشید ک دیر به دیر میام
تا بقیه بچه ها هم تشویق بشن به شروع کردن
ی نکته دیگه . بهمن ماه مهمیه و ماهیع ک بچه ها استرس دارن اما باور کنید این اشتباهه
شما فقط به درس خوندن و هدفتون فکر کنید ن صرفا تموم کردن درس ها !
دوستتون میدارم دوستای گل الایی
شبتون پر از آرامش(منتظر نتیجه چالش
)
@fatemeh_banoo الان بهتری عزیزم؟
-
@fatemeh_banoo سلام شرمنده نشد تا الان میزون نبودم ک بشه از امروز شروع میکنم دوتا عمومی دوتا تخصصی فقط امیدوارم سریعتر چرای خودمو پیدا کنم پایبندیم بیشتر شه
همین الان استارت میزنم@FatiJoooooni در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
@fatemeh_banoo سلام شرمنده نشد تا الان میزون نبودم ک بشه از امروز شروع میکنم دوتا عمومی دوتا تخصصی فقط امیدوارم سریعتر چرای خودمو پیدا کنم پایبندیم بیشتر شه
همین الان استارت میزنمدیروز 1.5ریاضی
1 عربی
1.5 فارسی قرابت هم تست زدم
ی ساعتی هم زمین خوندم -
سلاااااااااااام..امروز یکم عجیب بود دو ساعت که میخوندم احساس میکردم شیش ساعته دارم میخونم خداروشکر بازدهیم رفته بالا از طرفی متاسفانه زود خسته میشم اما در کل خدارو شکرررررررر راضیم
6بهمن:
3ساعت زیست
2ساعت ریاضی
1ساعت شیمی
2ساعت فیزیک
1:11تست عمومی سراسری تجربی91
درکل 9ساعت و 11دقیقه -
کجاااااااااااااااایی @fatemeh_banoo
-
5 ساعت قبلی مهمون داشتیم ولی فردا انشالله جبران میکنم
-
@saghar-mah در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
حتما باز گردن درد کار دستش داده
-
به به واقعا عالی هستید جفتتون پیشرفت کردید و عالی بودید من که خیلی راضی ام میدونم که خودتون هم روحیتون بهتره
طبیعیه که ی مقدار زیادی خسته بشی اما اگر ادامه بدی مغزت این ساعت رو میپذیره و حتی بالاتر میره پس ادامه بده و به خودت هم برس از نظر تغذیه ایدرست حدس زدید من به مهره گردنم اسیب زدم و عملا از کار افتادم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
ببخشید که کممیام اما خوشحالم که شما دارید میخونید
@Saahaar
@saghar-mah -
@FatiJoooooni در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
1 عربی
ی ساعتی هم زمین خوندم@FatiJoooooni در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
@FatiJoooooni در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
1 عربی
ی ساعتی هم زمین خوندمممنونم که گزارش دادی و خیلی خوب بود به نظرم
موفق باشی منتظر نتیجه امروزت هستم -
سلام من تازه شروع میکنم این بخش رو افت شدید تایم داشتم مدتی عقب افتادم اما میخوام ببرمش بالا تر با هشت ساعت شروع میکنم امروز 6 بهمن ماه تا 12 بهمن بسم الله
@IAmAnonymous در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
سلام من تازه شروع میکنم این بخش رو افت شدید تایم داشتم مدتی عقب افتادم اما میخوام ببرمش بالا تر با هشت ساعت شروع میکنم امروز 6 بهمن ماه تا 12 بهمن بسم الله
سلام لازمه شروع ما همینه که بیاید و گزارش بنویسید این خود اعتماد به نفس وانگیزتون رو بالا میبره
خیلی خوش اومدید دوست عزیز -
صبحتون سرشار از انرژی