b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
Kiyarash در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بارN وH مثبت و یک هست.ببخشید حواسم نبود گفتم صفر
سلام
هیدروژن گاهی بارش مثبته یکه گاهی منفی یک نیتروژن هم 3 بار منفیه.اون آزید هستش که یه بار منفی
استاد آقاجانی به طور کامل تو قسمت تدریس جدول تناوبی و فرمول نویسی اینا رو بررسی کردن -
Kiyarash در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من شیمی م خوبه
قواعد و روش های واکنش نویسی هم بلدم
فقط تنها اشکالم که داره دیوونم میکنه و ریشه توی دوم دبیرستانم داره
اینه که جدول هایی که تو شیمی دوم درس3هست رو کامل حفظم ولی توی واکنش نویسی که واردش میکنم جواب نمیده
مثلا Hبا یه بار مثبت وNبا یه بار مثبت ترکیب که میشه میدهNH3 در صورتیکه توی جدول بار هردوتاشون صفرهراهنماییم کنید واقعا خودتون میدونید چقد مهمه این زیروندا ولی چرا با کتاب فرق میکنن
راهنماییم کنید اگر جزوه ای هست یا بخشی از کتاب درسی هست یا هرچی بهم بگید.
سپاسشما این مثالی که زدید مربوط به پیوند کوالانسی است در پیوند کوالانسی قوانین با پیوند یونی که بارها ضربدری به هم داده می شد متفاوت است
-
mstmsm در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
alireza_ysf75 اقا من عذرخواهی میکنم ببخشید عصبانی بودم
خواهش میکنم دوست عزیز
پ.ن :
آقا بخدا 0 تا 100 کنکور مشخصه یعنی چی یعنی از 0 تا 100 آنچه برای این درس نیاز دارید تو کنکورتون یعنی پیش و پایه ! یعنی همه نکات برا کنکور
کدوم مبحث زودتر بیاد ؟؟ هر مبحثی دبیر صلاح بدونه
کدوم آزمون پیش میرید ؟؟ هیچ آزمونی ! هدف آلا کنکور هست دوستان عزیز و سعی داریم تا عید فیلم هارو تکمیل کنیم
من ازمون دارم فیلمش هنوز نیمده چکار کنم ؟؟ از فیلم های سال های گذشته دبیران استفاده کنید کامل هستن !
کتاب استاد چی شد ؟؟ کتاب در حال ویرایش هست و وقتی آماده شد قرار میدیم حتما
دوستان ازتون خواهش میکنم سوالای تکراری نپرسید و تو نوشتن ریز مباحث به ما کمک کنید
تمام سوالای ممکن رو جواب دادم و از این به بعد فقط این پست رو در جواب سوالای تکراری نقل و قول کنید و از ارسال پست های بیهوده خودداری کنید تا پست های مهم هم دیده بشن
ممنون از توجهتون و اینکه به آلا کمک میکنید با ریز مبحثاتون
-
واقعا سطح علمی مجموعه عالیه گل کاشتید این مجموعه خیلی کمکم کرد درصد شیمیم را در ازمون ازمایشی از 40 رساند به 80
-
البته در سینتیک زیاد وقت گذاشته شده بنظرم در جلسات بعدی ادامه شیمی 2 را دنبال کنند تا فصل 4 که مشکل خیلی از دوستان هست
-
Dr.Masters در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
درصد شیمیم را در ازمون ازمایشی از 40 رساند به 80
خدا رو شکر
خیلی عالیه
خوشحالمون کردید
ان شاالله روزبه روز درصدهاتون بیشتر بشه
حالا که انقد رشد درصد داشتین نمی خوایین به آلا کمک کنین؟
_ چطوری؟- هر فیلمی دیدین ریزمباحثشو برامون بفرستید
ممنون
- هر فیلمی دیدین ریزمباحثشو برامون بفرستید
-
کتاب شیمی 2 استاد رو کپی بگیریم ؟ توی کلاس از روی اون تدریس میشه یا مثل اول از روی اسلاید ها
-
@00alireza در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کتاب شیمی 2 استاد رو کپی بگیریم ؟ توی کلاس از روی اون تدریس میشه یا مثل اول از روی اسلاید ها
اسلایدها تدریس میشه ولی اسلایده ها برگرفته از کتاب هستند.
-
بچه یا آلا عزیز
این تست های استکیومتری ;jh پاسخنامه نداره خواهشا یکی از پاسخنامه اش عکس بگیره ببینیم کدوم رو درست زدیم کدوم رو غلط -
سلام آیا کل شیمی پیش به صورت کتاب خوانی تدریس میشه?یا فقط سینتیک اینجوری بود?
-
نه ابتدا درس می دهند سپس کتاب خوانی رو انجام می دهند.
-
درصد شیمی از صفر رسید به 40
-
با سلام و تشکر. بیزحمت جزوه سینتیک رو قرار بدید
-
سلام.متشکرم از سایت خوبتون.استاد در یک جا ،به جای HI میفرمایند H2.در دقیقه 6 جلسه سی ام کتابخوانی حالت گذار
و یک سوال.ریز مباحث رو اگر بخوام بنویسم برای سایت به چه صورته؟سرفصل های تدریس شده رو باید بنویسم؟میشه یک نمونه مورد قبول رو بهم نشون بدید که طبق اون بنویسم؟
ممنون -
sahba در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام.متشکرم از سایت خوبتون.استاد در یک جا ،به جای HI میفرمایند H2.در دقیقه 6 جلسه سی ام کتابخوانی حالت گذار
و یک سوال.ریز مباحث رو اگر بخوام بنویسم برای سایت به چه صورته؟سرفصل های تدریس شده رو باید بنویسم؟میشه یک نمونه مورد قبول رو بهم نشون بدید که طبق اون بنویسم؟
ممنونسلام
پست های قبلی رو بخونین ریز مباحث رو میبینین.ریز مباحث هر کس فرق داره
مثلا من اونطوری که خودم دوست دارم ریز مباحث رو بخونم مینویسم بعضیا صورت سوالا رو هم مینویسن هر جور که دوست داری!فقط مشخص بشه چیا تدریس شده و ممنون به خاطر همکاریت
مثلا ریز مباخث جلسه ی 30 رو پایین تر نوشتم -
جلسه ی 30
00:35:51
نطریه ی حالت گذار
_برجسته کردن جمله ای در سرهای نخست نظریه ی حالت گذار مبنی بر فاز مواد
نظریه ی حالت گذار سوال های بهتری نسبت به نظریه ی برخورد(که غالبا تئوری بود) را به خود اختصاص میدهند
_توصیف مرحله ی حالت گذار (پیچیده ی فعال)
_ویژگی های پیچیده ی فعال از لحاظ پیوندهای در حال تشکیل و گسستن و سطح انرژی و پایداری آن نسبت به واکنش دهنده ها و فر آورده ها
_شکل پیچیده ی فعال در واکنش ....
_رابطه ی سطح انرژی و پایداری
_نمودار انرژی و پیشرفت واکنش برای واکنش هیدروژن با ید و تشریح کامل آن شامل:
_برگشت پذیر بودن این واکنش (که در بخش تعادل کامل توضیح داده میشود)
_مشخص کردن موقعیت واکنش دهنده ها و فرآورده ها و پیچیده ی فعال در نمودار
_تعیین علامت دلتا اچ در واکنش رفت و برگشت و گرماده و گرما گیر بودن آن ها
_یاد آوری از شیمی 3 مبنی بر گرماده و گرماگیر بودن واکنش ها همراه با معادله و نمودار
_یاد آوری روش هایی برای محاسبه ی دلتا اچ واکنش از شیمی3 و اضافه شدن یک مورد به آن از شیمی 4 که درس این قسمت است و به فرمول دلتا اچ رفت مساوی با...(بر حسب ای آ و ای پریم آ)
_قرینه بودن دلتا اچ رفت و دلتا چ برگشت
_تعریف $${e}_a$$ و $${e}_a$$ پریم
_رابطه ی سرعت با $${e}_a$$ و بررسی آن از روی نمودار -
banoo در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جلسه ی 30
00:35:51
نطریه ی حالت گذار
_برجسته کردن جمله ای در سرهای نخست نظریه ی حالت گذار مبنی بر فاز مواد
نظریه ی حالت گذار سوال های بهتری نسبت به نظریه ی برخورد(که غالبا تئوری بود) را به خود اختصاص میدهند
_توصیف مرحله ی حالت گذار (پیچیده ی فعال)
_ویژگی های پیچیده ی فعال از لحاظ پیوندهای در حال تشکیل و گسستن و سطح انرژی و پایداری آن نسبت به واکنش دهنده ها و فر آورده ها
_شکل پیچیده ی فعال در واکنش ....
_رابطه ی سطح انرژی و پایداری
_نمودار انرژی و پیشرفت واکنش برای واکنش هیدروژن با ید و تشریح کامل آن شامل:
_برگشت پذیر بودن این واکنش (که در بخش تعادل کامل توضیح داده میشود)
_مشخص کردن موقعیت واکنش دهنده ها و فرآورده ها و پیچیده ی فعال در نمودار
_تعیین علامت دلتا اچ در واکنش رفت و برگشت و گرماده و گرما گیر بودن آن ها
_یاد آوری از شیمی 3 مبنی بر گرماده و گرماگیر بودن واکنش ها همراه با معادله و نمودار
_یاد آوری روش هایی برای محاسبه ی دلتا اچ واکنش از شیمی3 و اضافه شدن یک مورد به آن از شیمی 4 که درس این قسمت است و به فرمول دلتا اچ رفت مساوی با...(بر حسب ای آ و ای پریم آ)
_قرینه بودن دلتا اچ رفت و دلتا چ برگشت
_تعریف $${e}_a$$ و $${e}_a$$ پریم
_رابطه ی سرعت با $${e}_a$$ و بررسی آن از روی نمودارچندتا جا رو خالی گذاشتم بعدا بنویسم واکنشارو که یادم رفت :| الانم نمیتونم کاری کنم ببخشید دیگه