داروی تهران
-
ابتهاج 2000 کشور-__-
-
ابتهاج
انتظار داشتم با این درصدا یه رتبه بهتری داشته باشه
زیست 71 خداییه برا خودش :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
ابتهاج اره(:
مطمعنا از شیمی خیلییی اسونتره از فیریکم اسونتره ... -
ابتهاج اره(:
مطمعنا از شیمی خیلییی اسونتره از فیریکم اسونتره ... -
@m__sadra__b
همیشه فکر میکردم فیزیک و شیمی سخت ترن.
باز زیستو یکم میشه حفظ کرد اونا را که اصلا نمیشع😑😑
مخصوصا فیزیک😐ابتهاج
زیست رو اصلا نمیشه حفظ کرد
چون انقدر مطلب زیاده که امکان نداره حفظ کرد
همکلاسیام (دهم) روزی 2-3 ساعت زیست میخونن 4 تا کتاب مختلف تست میزنن و معتقدن هیچی بلد نیستن همچنان:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
.
اینی که درصداشو گذاشتین
زمین رو 16 زده زیست رو 71 رفته اونوقت رفته دارو؟!
سایت قلمچی تخمین درصد میزنه برا پزشکی تهران زیست رو 60 درصد میزنه -
ابتهاج
همکلاسیام (دهم) روزی 2-3 ساعت زیست میخونن 4 تا کتاب مختلف تست میزنن و معتقدن هیچی بلد نیستن همچنان:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
.
اینی که درصداشو گذاشتین
ابتهاج
.
اینی که درصداشو گذاشتین
ابتهاج
یه قسمتش هست که رشته و دانشگاه انتخاب میکنی درصدای مورد نیاز رو میاره دقیق نمیدونم ...
خداروشکر هنوز کاریش ندارم که بخوام اینارو بدونم(:
احساس میکنم خیلی داریم اسپم میدیم(:
شب بخیر ... -
ابتهاج
یه قسمتش هست که رشته و دانشگاه انتخاب میکنی درصدای مورد نیاز رو میاره دقیق نمیدونم ...
خداروشکر هنوز کاریش ندارم که بخوام اینارو بدونم(:
احساس میکنم خیلی داریم اسپم میدیم(:
شب بخیر ... -
nsrin79 این لینکو ببین بدردت میخوره
http://www.kanoon.ir/Public/MainUniCourse?deptCode=2&rid=198 -
شما برگه رو سفید بده 5درصدی عزیز
Amin-Mehraji فکر نکنم الان دیگه دوره ای باشه که حتی پاسخ برگ سفید بدی مجاز به انتخاب رشته بشی!
در ثانی ازتون میخوام به جای بحث های حاشیه ای یا فقط جواب تایپک استاتر(که خودمم )رو بدین یا اصلا تو بحث شرکت نکنید که همیار اخطار بده :)
موفق باشید -
لطفا به همدیگه احترام بذاریم و قوانین انجمن رو تا جایی که میشه رعایت کنیم : )
-
nsrin79
ادبیات ۶۰
عربی ۹۶
دینی ۸۱
زبان ۷۴
زمین۱۶
ریاضی۴۴
زیست۷۱
فیزیک ۷۵
شیمی ۵۵
دارو شهید بهشتی
رتبه ۲۳۴
کشوری ۱۹۹۱ -
Amin-Mehraji فکر نکنم الان دیگه دوره ای باشه که حتی پاسخ برگ سفید بدی مجاز به انتخاب رشته بشی!
در ثانی ازتون میخوام به جای بحث های حاشیه ای یا فقط جواب تایپک استاتر(که خودمم )رو بدین یا اصلا تو بحث شرکت نکنید که همیار اخطار بده :)
موفق باشیدnsrin79 در داروی تهران گفته است:
موفق باشیدمن درباره ی هرچی که دلم بخواد نظر میدم ، شما ها هستید که نظر دیگران رو با چماق جواب میدید. من انسانم . آزاد آفریده شدم که درباره هرچی که بخوام حرفم رو بزنم. در ضمن حرف حق همیشه تلخ بوده مثل الان.
-
nsrin79 در داروی تهران گفته است:
موفق باشیدمن درباره ی هرچی که دلم بخواد نظر میدم ، شما ها هستید که نظر دیگران رو با چماق جواب میدید. من انسانم . آزاد آفریده شدم که درباره هرچی که بخوام حرفم رو بزنم. در ضمن حرف حق همیشه تلخ بوده مثل الان.
Amin-Mehraji حرف حق با حرف بی منطق خیلی فرق داره
شما دقیقا نظرتون درباره تایپک بود؟درصد های لازم رو گفتین یا کمک کردین به هدفم نزدیک بشم یا فقط یه سهمیه 5 درصد توی ذهنتون پررنگ شد و با اون منو مسخره کردین؟ (دوست عزیز سهمیه 5 درصدی!!) -
شما دقیقا نظرتون درباره تایپک بود؟درصد های لازم رو گفتین یا کمک کردین به هدفم نزدیک بشم یا فقط یه سهمیه 5 درصد توی ذهنتون پررنگ شد و با اون منو مسخره کردین؟ (دوست عزیز سهمیه 5 درصدی!!)nsrin79 در داروی تهران گفته است:
شما دقیقا نظرتون درباره تایپک بود؟درصد های لازم رو گفتین یا کمک کردین به هدفم نزدیک بشم یا فقط یه سهمیه 5 درصد توی ذهنتون پررنگ شد و با اون منو مسخره کردین؟ (دوست عزیز سهمیه 5 درصدی!!)اتفاقا من اگه از دستم بربیاد کاری میکنم که شما با سهیه به هدف تون نرسید. اگه مرد میدون هستی در شرایط مساوی با بقیه رقابت کن. خدا شاهده یه روزی جواب این ویژه خواری هاتون رو تو همین دنیا میدید. روز قیامت هم میشینم سر پل صراط یقه تونو میگیرم که حق من و امثال من رو پایمال کردید و به ریش همه خندیدید.
-
شما دقیقا نظرتون درباره تایپک بود؟درصد های لازم رو گفتین یا کمک کردین به هدفم نزدیک بشم یا فقط یه سهمیه 5 درصد توی ذهنتون پررنگ شد و با اون منو مسخره کردین؟ (دوست عزیز سهمیه 5 درصدی!!)اتفاقا من اگه از دستم بربیاد کاری میکنم که شما با سهیه به هدف تون نرسید. اگه مرد میدون هستی در شرایط مساوی با بقیه رقابت کن. خدا شاهده یه روزی جواب این ویژه خواری هاتون رو تو همین دنیا میدید. روز قیامت هم میشینم سر پل صراط یقه تونو میگیرم که حق من و امثال من رو پایمال کردید و به ریش همه خندیدید.
Amin-Mehraji در داروی تهران گفته است:
سلام.
شرمنده ولی اون موقع که توپ و تفنگ و 700 هزار اتمسفر موج انفجار رو تحمل کردن متجاوز نیاد به خواهر و مادر مردم(!!!) تجاوز نکنه، ویژه خوار نبودن؟؟؟ الان شدن ویژه خوار؟
تو همه دوران ها و همه ی موجودات افرادی که از خودشون برای یک عده ی دیگه گذشتن از همه افراد اون جمعیت برتر بودن و احترام همه رو داشتن!! حالا نمیدونم چطور این همه مشکلات مملکت ما و پول و پارتی حلال شده سهمیه شده حروم!!!
نمیگم درسته یا غلطه! ولی مطمئن باش سهمیه 100% هم بهشون بدن باز رو پل صراط اونی که میتونه یقه منو شما رو بگیره بگه دین دارم به گردنتون همونیه هر شب با کوچکترین صدایی از خواب میپره که نکنه یه عراقی تو خواب خفتشون نکنه :) همونیه که شب خواب میبنه پریده نارنجکو بغل زده بقیه پر پر نشن :winking_face: درکش سخته. از ادراک من و شما پشت کنکور مونده خارجه.... -
Amin-Mehraji
سلام
شما تلاش خودتو بکن!
شما بشو یک
ایشون با سهمیه بشه 2
حرفیه تهش؟
من میگم اصلا 1000 نفر سهمیه داشته باشن!!!! شما تلاشتو بکن یکیشونو جا بذاری بشی 999
حرفیه؟؟؟
به گفته های اقای alireza507 خیلی فکر کنین!!!خیلی
و در کنار فکر کردن تلاشتونو هم بکنید
نمیشه که ما واسه دو ساعت بیشتر خوابیدن و دوتا تست کمتر زدن و به حساب تلاش نکردن و قبول نشدن خودمون بقیه رو مقصر بدونیم نه؟
بازم بزرگترید و احترامتون خیلی واجب.
موفق باشید -
Amin-Mehraji در داروی تهران گفته است:
سلام.
شرمنده ولی اون موقع که توپ و تفنگ و 700 هزار اتمسفر موج انفجار رو تحمل کردن متجاوز نیاد به خواهر و مادر مردم(!!!) تجاوز نکنه، ویژه خوار نبودن؟؟؟ الان شدن ویژه خوار؟
تو همه دوران ها و همه ی موجودات افرادی که از خودشون برای یک عده ی دیگه گذشتن از همه افراد اون جمعیت برتر بودن و احترام همه رو داشتن!! حالا نمیدونم چطور این همه مشکلات مملکت ما و پول و پارتی حلال شده سهمیه شده حروم!!!
نمیگم درسته یا غلطه! ولی مطمئن باش سهمیه 100% هم بهشون بدن باز رو پل صراط اونی که میتونه یقه منو شما رو بگیره بگه دین دارم به گردنتون همونیه هر شب با کوچکترین صدایی از خواب میپره که نکنه یه عراقی تو خواب خفتشون نکنه :) همونیه که شب خواب میبنه پریده نارنجکو بغل زده بقیه پر پر نشن :winking_face: درکش سخته. از ادراک من و شما پشت کنکور مونده خارجه....alireza507
من میگم خیلی ناحقه سهمیه
پدر منم جبهه بوده دلیلی میشه؟
یه سریا موقع جنگ حتی پدرشون بدنیا نیومده بوده یا شرایط سنی رو نداشته
دلیل میشه؟!