انصراف از دانشگاه
-
ابتهاج در انصراف از دانشگاه گفته است:
سلام بچه ها.
اینجا
کسی هست که از دانشگاه ملی انصراف داده باشه و الان بخواد مجدد کنکور بده؟؟دانشگاه ملی منظورتون دولتی هست؟
Amin-Mehraji
شماچقدر جریمه دادید؟؟ -
mriaw این فکرو از ذهنتون بریزید بیرون که نمیشه...
من اگه سالی که کنکور میدادم این فکرتو ذهن نمی بود الان ترم 8پزشکی بودم:smiling_face: -
Amin-Mehraji
شماچقدر جریمه دادید؟؟ابتهاج در انصراف از دانشگاه گفته است:
Amin-Mehraji
شماچقدر جریمه دادید؟؟توی قسمت " دلیل انصراف " نوشتم " عدم استطاعت مالی ". بعدش هم کلی موش مردگی بازی درآوردم هیچی نگرفتن :grinning_face: :grinning_face: :grinning_face: :grinning_face: :grinning_face:
-
من از فوق لیسانس انصراف دادم ها
-
Amin-Mehraji
شماچقدر جریمه دادید؟؟توی قسمت " دلیل انصراف " نوشتم " عدم استطاعت مالی ". بعدش هم کلی موش مردگی بازی درآوردم هیچی نگرفتن :grinning_face: :grinning_face: :grinning_face: :grinning_face: :grinning_face:
Amin-Mehraji
وای من چکار کنم از اولشم که میخواستم حذف ترم کنم گفتم میخام کنکور بدم .راهی نیست که این جریمه را ندم؟؟ -
Amin-Mehraji
Amin-Mehraji در انصراف از دانشگاه گفته است:
Amin-Mehraji
:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
Amin-Mehraji
وای من چکار کنم از اولشم که میخواستم حذف ترم کنم گفتم میخام کنکور بدم .راهی نیست که این جریمه را ندم؟؟ابتهاج در انصراف از دانشگاه گفته است:
Amin-Mehraji
وای من چکار کنم از اولشم که میخواستم حذف ترم کنم گفتم میخام کنکور بدم .راهی نیست که این جریمه را ندم؟؟راهش اینه که راه منو بری:grinning_face: :grinning_face: :grinning_face: :grinning_face:
-
Amin-Mehraji
وای من چکار کنم از اولشم که میخواستم حذف ترم کنم گفتم میخام کنکور بدم .راهی نیست که این جریمه را ندم؟؟راهش اینه که راه منو بری:grinning_face: :grinning_face: :grinning_face: :grinning_face:
Amin-Mehraji
یعنی بگم استطاعت مالی ندارم بخاطر همین میخوام انصراف بدم و تو اون دانشگاه قبول شم که بتونم خرجمو بدم😑 -
ابتهاج دوترم خوندم
ولی فک نکنم شمام هزینتون بیشتر از یه میلیون بشه
از خود اموزش دانشگاهتون بپرسید مطمئن بشید -
@amir19
گفتن ۱.۵برابر شهریه ثابت
البته یکی از دوستام میگفت اگ خروج پرونده نزنی
هزینه نداره😭😭