نتیجه آزمون ها بر خلاف درس خوندنم
-
سلام من دانش آموز نظام جدیدم هر چه درس می خونم توی آزمون ها نتیجه ای که به نظرم خوب باشه را نمی گیرم من آزمون قلم چی را شرکت می کنم به طور مثال آزمون 19 بهمن مباحث تقریبا حفظیاتی بود ...
مثلا شیمی 12و11 را فکر میکردم بالای 80 بزنم ولی اینجوری نشد کمک کنید اگه لازم بود کارنامه آزمون را هم میفرستم -
سلام من دانش آموز نظام جدیدم هر چه درس می خونم توی آزمون ها نتیجه ای که به نظرم خوب باشه را نمی گیرم من آزمون قلم چی را شرکت می کنم به طور مثال آزمون 19 بهمن مباحث تقریبا حفظیاتی بود ...
مثلا شیمی 12و11 را فکر میکردم بالای 80 بزنم ولی اینجوری نشد کمک کنید اگه لازم بود کارنامه آزمون را هم میفرستم@sepehr79 با اینک نظام جدید نیستم اما شما برو بسنج ببین اشکالت دقیقا تو چ مبحثیه شاید اون جور ک باید نخوندی
-
مثلا شیمی 12و11 را فکر میکردم بالای 80 بزنم ولی اینجوری نشد کمک کنید اگه لازم بود کارنامه آزمون را هم میفرستم@sepehr79
توصیه میشه این تاپیک رو مطالعه کنید
https://forum.alaatv.com/topic/7812/این-داستان-تحلیل-آزمون